2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaşAllah adsense/youtube'den gelir sağlayan sağlam bir kesim varmış.
Rabbim kazançlarınıza bereket versin inşAllah bir gün bizde sizler gibi kazançlar sağlarız.

hala odeme ıslemı devam edıyor , bir uyarı falanda yok. ınsallah odenır oglene kadar

Arkadaşlar selamın aleyküm günaydın.
Benim işlemdeydi dün akşam bile şimdi adsensemi açtım ödemeler kısmına girdiğimde;

TRY xxxxx Payable earnings
Last successful payment 3/25/14 8:59:42 PM ((TRY xxxx) Bank account ...0001

Böyle birşey yazıyor param ödendimi ? ama hala ödenebilir kazanç var :D bilerek xxx yazdım mebla gözükmesin diye

Mailleri gelenler yada ödemesi garantiye giren dostlarım,hayırlı olsun güle güle harcayın.Benim Adsensem de halen ödeme işlemde yazıyor ve resmen midem bulanmaya başladı bu para çok önemli benim için harç borç dolu bir dünya :( var mı başka ödemeleri hala işlemde olan yoksa tek ben mi kaldım ?

6:46 da ödeme maili geldi.Büyük ihtimal mesai saatin başlangıcında para yatar.Enpara

Mailleri gelenler yada ödemesi garantiye giren dostlarım,hayırlı olsun güle güle harcayın.Benim Adsensem de halen ödeme işlemde yazıyor ve resmen midem bulanmaya başladı bu para çok önemli benim için harç borç dolu bir dünya :( var mı başka ödemeleri hala işlemde olan yoksa tek ben mi kaldım ?

1 üstünde benim yorumum var benimkide ödenmişmi ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorumda :D ödendiysede saol ya seninkide ödenir inş bizimde borçlar filan var 4 gündür bekliyoruz ehuehueuh

aynen bana da mail geldi ödeme yapıldığına dair hatta ödeme dün akşam gerçekletirilmiş Son başarılı ödeme 25.03.2014 20:55:06 bakalım simdi garanti bankası ne kadar bekletecek bizi :)

1 üstünde benim yorumum var benimkide ödenmişmi ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorumda :D ödendiysede saol ya seninkide ödenir inş bizimde borçlar filan var 4 gündür bekliyoruz ehuehueuh

Aynen garantidesin sende :) Ben hala yusufçuk. Antilop sürüsüne saldırmaya hazırlanan aç aslanlar gibi hissetmeye başladım kendimi :D :D :D

Şimdi benimki de ödendi maili geldi nihayet..! Saldırınn dolarlara saat 09:30 itibariyle :D
Ekli dosyayı görüntüle 1139

ödenmişşşşş oleyyyyyyy :D deniz bank an itibariyle ödemedeeeeeeee <3 Allahım şükürler olsun :DD sabreden derviş muradına ermiş misali <3 sabredin :)) Ödenmeyenlerinde ödenir inş

hala yatmayan adsenseler olsada büyük bir kısmı yattı :) Herkese hayırlı olsun Allah herkese hayırlısını nasip etsin :)

ödendi diyor makbuz falanda var ama para hesapta değil nedir bu ya

Ödeme dekontu nihayet oluşturulmuş. Bankalar açılınca hesaplara işler. Olmadı dekontu bankaya sorgulatabilirsiniz.

Edit: ..ve yattı. :)

Bu adamlar saat kaçta mesaiye başlıyorlar, normalde dün ödenmiş ama hesaba geçmemiş bu adamlar paranın üzerine yatıyorlar (: sonra bize veriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri