Süngerbob'a takılıyorum sizce nasıl?
1.kural ne yüklediğini söyleme
çizgi film iyidirde tek çizgiyle kısıtlama kendini birkaç tane yükle.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Süngerbob'a takılıyorum sizce nasıl?
1.kural ne yüklediğini söyleme![]()
çizgi film iyidirde tek çizgiyle kısıtlama kendini birkaç tane yükle.
Kurala uyacağım. 1-2 gündür ilgileniyorum daha erken, o yüzden bu kategoride biraz zaman geçireceğim. İzlenim alamazsam yine 0 ' da devam ederse değiştiririm. Öneri için teşekkür ederim.![]()
Kurala uyacağım. 1-2 gündür ilgileniyorum daha erken, o yüzden bu kategoride biraz zaman geçireceğim. İzlenim alamazsam yine 0 ' da devam ederse değiştiririm. Öneri için teşekkür ederim.![]()
dikkatli ol telif riski yüksek![]()
Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı xxxx yazısı mavi olur Otomatik ödeme yazar.Ama arada banka hesabını kontrol et bu yazı biraz geç geliyor yattıktan sonra.Arkadaşlar ilk defa ödeme alacağım bankaya yattığını nasıl anlıyoruz adsensede bildirimmi geliyor veya ödeme işlemi bittimi yazıyo işlemlerde nasıl birşey oluyor![]()
Arkadaşlar ilk defa ödeme alacağım bankaya yattığını nasıl anlıyoruz adsensede bildirimmi geliyor veya ödeme işlemi bittimi yazıyo işlemlerde nasıl birşey oluyor![]()
Bankaya yattigini hesabini kontrol ederek anlarsin.
Adsense odemeler kisminda.odeme islemi devam ediuor ibaresi goruyorsan paran yola cikmis demektir.ibare otomatik odeme.islemi tamamlandi.diuorsa odemen banka hesabina gelmis veya.ilk mesai baslangicinda gelecek demektir
Hocam peki kontrolü gidip atm kartıylamı yapcaz yoksa telefon ile öğrenebiliyomuyuz
Hocam peki kontrolü gidip atm kartıylamı yapcaz yoksa telefon ile öğrenebiliyomuyuz
internet bankacılığınız yok mu ?![]()
Hocam maalesef ona başvurmadım hesap açarken sormuşlardı gerek yok demiştim keşke yapsaydım müşteri hizmetlerinden öğrenebilirmiyim
hangi banka sizin ?
Hocam maalesef ona başvurmadım hesap açarken sormuşlardı gerek yok demiştim keşke yapsaydım müşteri hizmetlerinden öğrenebilirmiyim
işbankası işleme giren varmı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.