Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
inşallah sarkmaz pazartesiye...
yav bu ödeme günleri ne çabuk geliyor arkadaş daha dün gibi geçen ay çektiğim paraumarım cuma yatarda siz yinede pazartesi yatacakmış gibi hazırlanın.
az once bi adsense hesabim kapatildi. Icindeki kesinlesmis para yatmaz sanirim degil mi arkadaslar?
az once bi adsense hesabim kapatildi. Icindeki kesinlesmis para yatmaz sanirim degil mi arkadaslar?
geçmiş olsun hocam büyük ihtimal alamazsınız o parayı kapanma sebebi neydi?
Eyvah son gün olacak şey mi!.. Kapanma nedeni olarak ne yazıyor?
Ekosistem diyor hocam. Uyumadan once bi soguk su iceyim ben o zaman![]()
hocam geçmiş olsun-azda olsa alma şansızınız var gibi gözüküyor..çünkü 1 gün kala kapanması alma şansınızı yükseltiyor..
bu arada adsense banıyla ilgili küçük bir tecrübe paylaşmak istiyorum,10 gün önce 1 adsensem banlandı,sebebide kendimce şuydu :
yüksek getirili ve aboneli spam kanalım kıyıma kurban gidince,itiraz ettim google a-sonra gelen mailde,bir yanlışlık olduğunu hesaplarımın yeniden incelendiğini söylediler..
aradan 12 saat geçmeden tüm kanallar ve adsense banlandı..diyeceğim odurki-kapanan spam kanalaınız adsenseye bağlıysa kesinlikle itiraz etmeyin..
toplu incelemede eldeki bulgurdan da olursunuz arkadaşlar..
Sizce sorun neydi? Sahte tık? Yüksek mebla?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.