2015-2018 Spam

• Kullanıcı nikon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

nikon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
kendi projelerime içerik hazırlarken pratik ve eğlence amaçlı hazırladıgım videoyu paylaşmak istedim. Devamını fırsat oldukça yapıcam, gelecek jenerasyonlara arşiv niteliğinde bulunsun : )

https://vimeo.com/259927796

Bu arada ihtiyaçlardan dolayı;

- halihazırda buna yakın fakat farklı tarzda bir yere gelmiş ve yükselen(ortalama 1ay içinde kriterleri yakalar öyle diyeyim) özgün(Yabancı) kanalım satılıktır. Bilgisi olmayan dahi devam edebilir. Detaylar için pm atabilirsiniz.

- Bende böyle videolar yapmak istiyorum diyenler için birebir ders verebilirim (genel olarak after effects agırlıklı). Bunun içinde pm.

- İsteyene böyle içerikler hazırlayabilirim. ilgilenen olursa pm.

Yada skype : [email protected]

Vakit ayırdıgınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
güzel proje hocam mesajım bulunsun. ilerde lazım olabilir.

Güncel videolar hakkında çıtayı biraz daha yukarı çekip, mizah ile karışık daha da kaliteli yaparsanız iş yapabilir.

arkadaşlar denkleştiremedigim ödemelerim/borçlarım nedeniyle, şu(özgün kanala ortaklık) konudakinin aynısı şeklinde bir teklifim var. Sadece bir kişi için. detaylar linkteki konuda mevcut (konu sahibinden izin alınmıştır örnek göstermek için). bende bir özet geçeyim, ben konumdakine yakın içerikler üretiyorum, 2 aylık 50+ video vaadim var. dil yabancı olabilir. anlaşma bedeli 2k. kazançlardan yüzde istemiyorum. Animasyonu bilenler bilir zaten, sürekli akftif bir kategoridir. "Ortak olmak istemiyorum, ben kendim yapıcam" diyen arkadaşlar olursada eğitimini verebilirim detaylar için pm atabilirsiniz.

Bu arada videoya devam edicem h.sonu, nostalaji olsun :) ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.

Bütün bunların yanında, bir adet türkçe kanal açma düşüncem var fakat aklıma konu gelmiyor, fikri olupta paylaşmak isteyen olursa sevinirim, hazırlaması sorun degil, 2d olmak kaydıyla herşeyi yapabilirim

Spam hiçbir zaman bitmez, sadece gün geçtikçe zorlaşır

şimdiden kanal yapmaya devam edin, eninde sonunda onay sorunu düzelicek, ozamana kadar elinizde elle tutulur kanallar olur

Şu durum güncel ;

- arkadaşlar denkleştiremedigim ödemelerim/borçlarım nedeniyle, şu(özgün kanala ortaklık) konudakinin aynısı şeklinde bir teklifim var. Sadece bir kişi için. detaylar linkteki konuda mevcut (konu sahibinden izin alınmıştır örnek göstermek için). bende bir özet geçeyim, ben konumdakine yakın içerikler üretiyorum, 2 aylık 50+ video vaadim var. dil yabancı olabilir. anlaşma bedeli 2k. kazançlardan yüzde istemiyorum. Animasyonu bilenler bilir zaten, sürekli akftif bir kategoridir. "Ortak olmak istemiyorum, ben kendim yapıcam" diyen arkadaşlar olursada eğitimini verebilirim detaylar için pm atabilirsiniz.

Bu arada videoya devam edicem h.sonu, nostalaji olsun ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.

Bütün bunların yanında, bir adet türkçe kanal açma düşüncem var fakat aklıma konu gelmiyor, fikri olupta paylaşmak isteyen olursa sevinirim , hazırlaması sorun degil, 2d olmak kaydıyla herşeyi yapabilirim

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri