2015 İzmir Buluşması

pampa

Yasaklanmış
Selamlar herkese,

Bir ara İzmir buluşması yapma muhabbeti falan dönmüştü.. Sonradan konuyu takip edemediğim için gerçekleştimi bilmiyorum..

Eğer gerçekleşmişse katılan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur.. (faydası oldumu, nasıl geçti vs..)

10 Ocak 2015 cumartesi günü bi İzmir buluşması yapalım diyorum..
Hem fikir alışverişi yapmış oluruz, hem de motivasyon depolarız :D

Böyle bir buluşmaya kimler katılmak ister ?

EDIT - 25.12.2014 - 22:29

İzmir buluşması programımız netleşmiştir.

10 Ocak 2015, Cumartesi , 16:30

Bornova - Teras Kafe

Türkiyenin heryerinden yuutubır arkadaşlarımızı bekleriz :D

Teras Kafe yol tarifi: Bornova metronun orada bir BP benzin istasyonu var. Bilmiyen arkadaşlar metrodan iner inmez göremeyebilirler BPyi. Ama yakındır. Metrodan çıktığınızda 70 metre yürürsünüz sadece. O BPnin önüne gelip, solunuza alarak yürüyün. İlk sola dönün.(40 metre sonra ilk sol). Düz yukarı doğru yürürken 55 metre sonra sol tarafınızda göreceksiniz Teras Kafeyi ;)

EDIT - 09.01.2015 - 20:00

kafeye girdiğinizde sağ tarafta 2 oda var.. O odalardan birisi bizim ;)

hangisi olduğu yarın belli olacak o yüzden yazamıyorum ama rahatlıkla seçebilirsiniz.. diğer odada doğum günü olacakmış.. yani şöyle bi kafayı çevirip bakın, hangi oda asker koğuşuna daha çok benziyosa o odaya dalın :D

umut diye kaydettiler.. kim en erken giderse, umut diye arkadaş yer ayırtmış desin, gösterirler bize ayıracakları odayı..

Son düzenleme:
1-2 saate İstanbul, Antalya vs.. versiyonları gelir bunların :D

Olmadi o toplantı, ama cok isteyen de vardi;

10 ocakta ben gelirim

Biliyosunuz İzmirliler ağırdan alır :)

O yüzden 20 gün öncesinden kesin tarih verdim ;)

Yeri ve saati katılımcılar belli olduktan sonra ortaklaşa belirleriz artık..

Bi ayağım izmir de zaten, senede 3 4 kez gelirim, genelde Alsancak konak pasaport taraflarında takılıyordumda Son 2 3 yıldır Balçova oldu mekan, Gelirim 10 ocakta Sohbet ederiz iyi olur ;)

aynen , hem yüzyüze fikir alışverişi daha bi verimli oluyo ;)

bana bu işi ilk gösteren arkadaşım vardı, onunla konuşa konuşa çakardı hep fikirler kafamızda :) okul bitince gitti o da maalesef.. azönce telde konuştum kendisiyle, bu buluşma fikri de onunla konuştuktan sonra düştü zaten aklıma :D

aynen , hem yüzyüze fikir alışverişi daha bi verimli oluyo ;)

bana bu işi ilk gösteren arkadaşım vardı, onunla konuşa konuşa çakardı hep fikirler kafamızda :) okul bitince gitti o da maalesef.. azönce telde konuştum kendisiyle, bu buluşma fikri de onunla konuştuktan sonra düştü zaten aklıma :D

kategori, fikir, çalışma sistemi var da, zaman yok, yada meşakat yok. Biraz kasabilsek neler neler çıkarda. :)

kesin olmamakla beraber bende gelebilirim ...
benim işler çok yogun ... en azından tanışmış oluruz kısa süre dursamda

güzel yaa, herkes istekli ..

enerjiyi burdan hissedebiliyorum :D

---------- Spam Engelliyici 23:45 ---------- Önceki Mesaj 23:40 ----------

@uykusuz bekliyoruz seni de ;)

yok mu arttıran :)

yarın akşama kadar bekleyelim, yarın akşam yeri(semt olarak) ve saati de kesinleştirelim..

Sonra ben birkaç gün içinde seçtiğimiz semtte genişce sohbete uygun mekan ayarlayıp, yer falan ayırtırım ve burdan bildiririm..

Yani kısmetse cumaya kadar kesin adı konmuş olur buluşmanın.. Kesin adını koyarsak gerçekleştiririz bu sefer ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri