bende kazanclı 4 haneli adsensemi dün sildim bu ayın ödemesiydi daha verirler mi acaba
Yeni mail adresimi açtın ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende kazanclı 4 haneli adsensemi dün sildim bu ayın ödemesiydi daha verirler mi acaba
Yeni mail adresimi açtın ?
yok tamamiyle sildim
Yatan olmuş forumda bu şekilde, tamamıyla şans işi. Seninde işleme girmedi öylemi geçmiş olsun.
Dostum kazanç Mart kazancıydı şubat kazancını zaten aldım .. yani işleme girip girmeyeceği daha gelecek ayın 22 sinde beli olacak
kesinleşmemiş parayı zaten alamassın bekleyecektin yanlış yapmışsın.
bak sende yanlış konuşuyosun geçmişte 2 adsensemin ödemesini aldım bunuda alırım. Aksini idda edip kanıtım var diyen olursa hesabı geri getiririm
Arkadaşım ay bile bitmedi parayı nasıl alıyorsun ??? O aldığın para geçmiş ayların kesinleşmiş parası olmasın ?
İşleme girmeyen adsenseyi şimdi partnere tasirsam mart kazancini alabilir miyim?
Yoksa bekleyip Nisan 1 de mi tasiyim kanalları?
Babuş emin misin sordum bi kaç kişiye alamazsin dediler.. Bu akşam taşırsam mart kazancını nisan ödemesinde alabilirim yani?zaten 175 tl birindede 145 tl vardı ve kesinleşmeden hesabı silmiştim .. biz hesabı sildik diye googlenin veritabanından da silinecek degil herhalde
taşı ömer alırsın bişey olmaz
Babuş emin misin sordum bi kaç kişiye alamazsin dediler.. Bu akşam taşırsam mart kazancını nisan ödemesinde alabilirim yani?
İnanmadığımdan değil emin olmak için soruyorum
zaten 175 tl birindede 145 tl vardı ve kesinleşmeden hesabı silmiştim .. biz hesabı sildik diye googlenin veritabanından da silinecek degil herhalde
Peki bekle ve gör
zaten 175 tl birindede 145 tl vardı ve kesinleşmeden hesabı silmiştim .. biz hesabı sildik diye googlenin veritabanından da silinecek degil herhalde
Peki bekle ve gör
tamam .. sana da geçmiş olsun inşallah hesabın işleme girer ödemelerini alırsın
tamam .. sana da geçmiş olsun inşallah hesabın işleme girer ödemelerini alırsın
teşekkürler
Bende yaptım o yüzden mi acaba işleme girmedi. Fakat kesinleşmeden önceden bahsediyorum.
---------- Spam Engelliyici 18:29 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------
Bende yaptım acaba bu yüzdenmi işleme girmedi, fakat hesap kesinleşmeden öncesinden bahsediyorum.
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] uzun zamandır yoktunwelcome to ytpara
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.