Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bizim durumla ilgili açıklayıcı bi bilgisi olan yokmu. yani biz bağlantı kapalı unuttuk diye bu parayı alma ihtimali yokmu ?
yok hocam bulamadım bi bakim sağolasınhocam kapalı unutma süreniz çok fazla olduğu zaman kanala yansısa bile adsense yansımıyor demişlerdi bi ara baya dedikodusu döndü support sayfasına bulamadınız mı ?
heh buldum hocam seni
benim kesintileri senin hesaba eklemişlerhocam şaka bir yana nerdeyse %600-650 ekleme olmuş.. umarım sorunsuz almak nasip olur.
bu arada standart kesinti oranım %17 ile kesinleşti..
umarım hepimiz sorunsuzca alırız ödemelerimizi...
bu arada ilk ödeme için banka bilgilerini henüz girmedim arkadaşlar.
şimdi mi gireyim, yoksa ilerleyen zamanlarda mı ?
fark eder mi
kesinleşme döneminden önce kapanan kanalların ödemelerini yapmamışlar. Bu da yeni bir güncelleme sanırım. Kapanan kanalların hiçbir şekilde kesinleşmesi olmamış. % 60-70 lere varan kesintiler var. Bir de daha önce deneyen oldu mu bilmiyorum bir sorum olacaktı. TR den açılmış bir adsense hesabına test ödemesinin yatırılması için Döviz hesabını verebiliyormuyuz ? Ödeme sıkıntısız olarak gelir mi ?
Benim de bağlantılar açıktı ama kesinleşmedi. Miktar ufak olan adsense kesinleşti. Kesinleşmeyen den hayır gelmez atcaz bi köşeye durcak.kesinleşme olmayan var mı ? youtube bağlantısı vs. var hiçbirşeye dokunulmadı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.