2016 Tarihli 33k Aboneli Kanalın Ederi Nedir?

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

aliq

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar elimde 2016 tarihli 33K aboneli kanal var öyle kanalları kurcalarken buldum bu ne kadar eder acaba? Aynı zamanda 2010 tarihli 10k aboneli kanalım da var bunun ederini de belirtirseniz memnun olurum.

Arkadaşlar elimde 2016 tarihli 33K aboneli kanal var öyle kanalları kurcalarken buldum bu ne kadar eder acaba? Aynı zamanda 2010 tarihli 10k aboneli kanalım da var bunun ederini de belirtirseniz memnun olurum.

Hocam kitlesi ve bot mu organik mi vs bunlar çok mühim. İngilizce & japonca vs kitlesi var ve pk kapalıysa abone fiyatı olarak 500den yukarı 1000den aşağı eder. Kitlesi tr ise biraz daha aşağı tutarda satılır. Artık pek para etmiyor aboneli kanallar

Hocam kitlesi ve bot mu organik mi vs bunlar çok mühim. İngilizce & japonca vs kitlesi var ve pk kapalıysa abone fiyatı olarak 500den yukarı 1000den aşağı eder. Kitlesi tr ise biraz daha aşağı tutarda satılır. Artık pek para etmiyor aboneli kanallar

Japonlar genelde abone hocam abonesi organik ama 2-3 yıl öncesinden kalma ne kadar aktiflerdir o konuda net bir şey söylemek zor

tahminimce ölüdür aboneleri %70den fazla :D yt'de 1 yıl video atma kanal artık geriye çekiliyor, video atıp test edebilirsin

Bence %100'ü ölüdür hocam o zaman tahmini 700TL desem yeridir sanırım hem abonesi hem de yılını baz alarak.

Bence %100'ü ölüdür hocam o zaman tahmini 700TL desem yeridir sanırım hem abonesi hem de yılını baz alarak.

Yani hocam 3 aşağı 5 yukarı bir şeyler olabilir, yine de başkalarının da yorumlarını bekle tek benim görüşüm pasif kalır çokluktan daha mantıklı tutar çıkar

33k aboneli kanalı 700'e sattım alacak olan varsa 10k aboneli 2010 tarihli kanalı da uyguna vermeyi düşünüyorum.

700tl çok düşük geldi bana ama piyasayı bilmiyorum tabii ki. Hayırlı olsun.

tahminimce ölüdür aboneleri %70den fazla :D yt'de 1 yıl video atma kanal artık geriye çekiliyor, video atıp test edebilirsin

peki 16k abone günlük 50-70 arası düzenli abonesi gelen 500 den fazla video olan ve günlük izlenmesi 20-30k arasında (48 saat) tamir ve inceleme içerikli bir kanal ne kadar eder? Pk açık.

peki 16k abone günlük 50-70 arası düzenli abonesi gelen 500 den fazla video olan ve günlük izlenmesi 20-30k arasında (48 saat) tamir ve inceleme içerikli bir kanal ne kadar eder? Pk açık.

Hocam kanal fiyatı belirleme jürisi felan değilim :/ Arz talep meselesi. Kanal fiyatı öyle pazardaki domates fiyatlarını baz alarak biçilmez, istatistik bilgileriyle yapılacak bir iştir. Forumda satılan kanallara bak, onlara baz alarak bir şyler belirlersin

Hocam kanal fiyatı belirleme jürisi felan değilim :/ Arz talep meselesi. Kanal fiyatı öyle pazardaki domates fiyatlarını baz alarak biçilmez, istatistik bilgileriyle yapılacak bir iştir. Forumda satılan kanallara bak, onlara baz alarak bir şyler belirlersin

Tabii ki değilsiniz :D o mana da sormadım ama yani bir tahmininiz olur mu diye sordum. Zaten satma gibi bir amacım yok ama motive ediyor. Benimki sadece meraktı. Keşke bir şeyler sallasaydınız :D

Eğer satmadıysanız bu 16k aboneli kanalınız için PM alabilir miyim? Ona göre güzel br alışveriş yapabiliriz.

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

33k aboneli kanalı 700'e sattım alacak olan varsa 10k aboneli 2010 tarihli kanalı da uyguna vermeyi düşünüyorum.

10k aboneli kanalınızı satmadıysanız PM alabilir miyim?

Eğer satmadıysanız bu 16k aboneli kanalınız için PM alabilir miyim? Ona göre güzel br alışveriş yapabiliriz.

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

10k aboneli kanalınızı satmadıysanız PM alabilir miyim?
ben kanalın fiyat olarak ne kadar edebileceğini sordum. Piyasayı bilmediğim gibi satmayı da düşünmüyorum fakat siz de bilirsiniz ki her şeyin bir sınırı vardır. O sınırı kendime belirlemek için sordum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri