2016 ygs sonucum

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Ben de YGS'de 4000 olup LYS'de 42000 e düşmüştüm. :D İnsanların hedeflere bak :D Neyse asıl olay LYS'de çalışmak. YGS çok temel, YGS çalışmak diye bir şey olduğuna inanmıyorum. İkisine de çalışmayınca çuvallanıyor benim gibi neyse. Senin durumunda arkadaşın dediği gibi şuanki konumunu koruman bile seni ilk 120.000 e rahat sokacaktır. Çünkü TMcileri aradan çıkarmış olacaksın. Ama 120.000'den iyi bir yere gelmek istersen. Aşağıda hesapladığım bazı netler var. Bu seneki puan kaymasını vs. de hesapladım. Bunları hedefle, bana güven.

Aşağıdaki Gibi Yaparsan Yaklaşık Sıralaman: 50-55.000

Mat: 30/50

Geo: 20/30

Fiz: 20/30

Kim: 20/30

Bio: 20/30

Aşağıdaki Gibi Yaparsan Yaklaşık Sıralaman: 70-80.000

Mat: 30/50

Geo: 15/30

Fiz: 15/30

Kim: 15/30

Bio: 15/30

Bu ikisi için uğraş bence :) Bununla birlikte tüm sınavları tam yaparsan 12-15.000.liğe kadar da çekilebiliyor. Yani imkansız diye bir şey yok; ancak yukarıdaki netler yaptığın YGS netlerine göre en iyimser netler gibi geldi bana. Aşağıdaki de eğer kendini geliştirmezsen benim tahminim, alınmaca yok :)

Tahminim:

Aşağıdaki Gibi Yaparsan Yaklaşık Sıralaman: 90-100.000

Mat: 18/50

Geo: 8/30

Fiz: 15/30

Kim: 20/30

Bio: 20/30

---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

Usta sen ne okumak istiyorsun, LYS'de hangi puan dilimi için yükseltmekten bahsediyorsun, netlerini falan da atarsan onları açıklarsan daha iyi yardımcı olabilirim :S

Reis ygs 3 ve 4 u 230 acaba 280 300 e cikarabilirmiyim giemek değil de puanı yükseltebilirmiyim 😂 atıyorum 280 ile ygs 3 de bir bölüme girilmiyor fakat puanim 230 bunu yukseltebilirmiyim LYS ile 😂

puanları yükseltebilirsiniz tabi neden yükseltemeyesiniz, sonuçta iki sınav da etkiliyor neticeyi :)

şahsen bana tam tersi olmuştu o ayrı, ygsye iyi sayılabilecek bir tempoda çalışıp 40k civarı yapmıştım ama lys öncesi motivasyonumu kaybedip çalışmayı saldım 60 lara kadar geriledim.
ama bunun aksine ygsde benle aşağı yukarı aynı puanı yapan bir arkadaşım lysye güzelce çalışıp 8k civarına indirdi kendini. sonuç olarak benden çok daha iyi bir bölüm ve okulda okuyor :)

yapılıyor yani, neden yapılmasın. lys ne zaman bilmiyorum ama "yapılıyor mu" demek yerine yapmaya başlamanızı tavsiye ederim :)

Reis ygs 3 ve 4 u 230 acaba 280 300 e cikarabilirmiyim giemek değil de puanı yükseltebilirmiyim 😂 atıyorum 280 ile ygs 3 de bir bölüme girilmiyor fakat puanim 230 bunu yukseltebilirmiyim LYS ile 😂

Hayır usta :D ygs 3 ve 4 puanlarına lys etki etmiyor tabi ki. LYS ile girilecek 4 senelik yerlere girebilirsiniz lys puanlarıyla lys'den iyi yaparsanız :) Ancak sizin dediğiniz 230 puan ham puan mı AOBP dahil yerleştirme puanı mı onu göz önünde bulundurun. Mümkünse sıralamanıza bakın ona göre sıralamaları göz önünde bulundurun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri