2016 Youtube çalışma taktikleri nelerdir?

2 si de olabilir.Genelde birçoğu youtube'da olmuyor..

Hocam size birkaç sorum var;
1)Etiket ve açıklama giriyor musunuz?
2)Youtube'da olmayan bir dizi bulunca render yapma gereği duyuyor musunuz?
3)Render yapmıyorsanız direk vds ile mi upload çalışıyorsunuz yoksa manuel mi?
*Son olarak hangi firmalardan uzak durmalıyız :D

Son düzenleme:
Renderle geçebilirsiniz ama rendersiz bir içerik bulmak her zaman iyidir.Başkası o içeriği bulana kadar siz hem paranızı kazanır hem de izleyicinin video izleme süresini maximumda tutarsınız.Bu da daha fazla kazanmak demek.

Renderle geçebilirsiniz ama rendersiz bir içerik bulmak her zaman iyidir.Başkası o içeriği bulana kadar siz hem paranızı kazanır hem de izleyicinin video izleme süresini maximumda tutarsınız.Bu da daha fazla kazanmak demek.

Hocam banasa youtube dışında içerik bulma konusunda bir ışık tutatmsınız yani yt to yt istemiyorum artık ama elim sürekli eski halime kayıyor

etiket açıklamaya takılanlar olmuş hiç bir zaman etiket açıklama kullanmam. zaten içerik youtube da tekse yani ilk atan sen isen sadece başlık yeterli. takılmayın etikete açıklamaya.

Ben suan canli yayin yappiyorum yayin bittiginde videoyu siliyorum, canli yayin sirasinda gelen kazançlar yansio adsense ama sonra kazançlar silinir mi video silindi diye acaba?

Arkadaşlar bana çok değil günde 3 5 tl verecek 2 kanal yapabilceğim taktik lazım, vds ve bot kullanmadan bu konuda bilgisi olan var mı

Hazır böyle konu yakalamışken yapıştırıyım soruları :)
Youtubeye başladım kısa hatta çok kısa videolar atıyorum max 3 dakkalık videolar. izlenim alamıyorum açıkcası izlenim almak çokda önemli değil. işi öğrenmeye çalışıyorum 14 eylülde ilk youtube kanalımı oluşturdum ve yukarda bahsettiğim 15 saniye ile 3 dakka arası 132 videom oldu .. Bu kanalda ısrarla devam edicem sormak istediğim böylesi kısa videolarla günlük 20-30 tl arası görmem mumkunmü.. Şu anda 1-3₺ arası gidiyor..

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam mecralara gelmişken bir soru sorsam? Sosyal medya üzerinden hit çekmek değil de, paylaşımlarla sıralamayı yükseltmek mümkün mü sizce? Bu konuya eğilmeyi tavsiye eder misiniz? Yani bir video paylaşınca 100 hesapta video url'si tweet ile paylaşılsa , ya da ne bileyim tumblr da post atılsa bir nebze faydası olur mu ? (Hesapların pasif ve takipçisi olmadığı farz edilerek)

Sosyal medyada paylaşığınızda ordan az da olsa hit gelirse faydalı olur.Diğer türlü programla 1000'lerce like, retweet yapmanın çok faydası olduğuna inanmıyorum.Ama birçok kanal bunu yapıyor.

Dizi İsmi S01 E01 diye mi yapmak daha mantıklı yoksa, Dizi İsmi - Bölüm İsmi yapmak mı? Bilgisi olan varsa yanıtlayabilir mi lütfen..

arkadaşlar biriside bana yardımcı olabilirmi iyi bi torrent sitesi varmı film dizi indirebileceğimiz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri