2016 Youtube çalışma taktikleri nelerdir?

Arkadaşlar çok fazla soru geliyor.Aslında forumda da bununla ilgili birçok yazı var.Önce foruma bakarsanız sevinirim.

Bazı arkadaşlar cc videoları kullanamadığını söylüyor.

CC videoları alıp yeni bir içerik yaratabilir ya da değişebilirsiniz.Yeni videonun lisansı cc olmayabilir.Böyle videolarda View attributions yazan yere tıklayın, orjinal videoyu ve videoları göreceksiniz.Gördüğünüz videoları kullanabilirsiniz.

https://support.google.com/youtube/answer/2797468?hl=en

CC lisansli nasil yapariz bunu bilen varmı :D adam full hd ses görüntü rendersiz film atiyooo fistik gibi :D

Merhaba değerli arkadaşlar,

Bundan 2 yıl kadar önce Youtube üzerinden biraz para kazanmıştım.

Kanallarım yabancı dillerde haber videoları içeriyordu. Sonralarında kanallarımın tam ödeme almasına bir kaç gün kala ısrarla kapanmaları yüzünden sinirlenip uğraşmayı bırakmıştım.

Google'da işini biliyordu valla, elindeki reklam açığını bizi kullanarak gideriyordu spam mpam göz yumuyordu, ödemeye bir kaç gün kala -aa kardeşim sen spam yapıyorsun ya sorry diye kapatıyordu.

Hala youtube üzerinden para kazanıldığına göre, neler yapıyorsunuz arkadaşlar? Paylaşmak isteyenlere minnettar olurum.

dipnot: özgün haricinde

herkese bol kazançlar

Şöyle soruları buraya yazıp milletin anlatmasınımı bekilyorsunuz? youtubede bir dünya video var saatlerini ayır bak. Kim sana yaptığı taktiği söyler veya katagorisin verir ağzını aç yumartanı biz mi getirelim? araştırın biraz.

Şöyle soruları buraya yazıp milletin anlatmasınımı bekilyorsunuz? youtubede bir dünya video var saatlerini ayır bak. Kim sana yaptığı taktiği söyler veya katagorisin verir ağzını aç yumartanı biz mi getirelim? araştırın biraz.

Kusura bakmayın sözüm size ve tüm sizin gibilere. Bir kere ilk başladığınızda siz de böyleydiniz; partnere mi atsam, oyun videosu mu yüklesem yoksa film işine mi girsem, hangi kategoriden başlasam diye sorular sormuşsunuzdur. Yoksa birden bire aydınlanma gelip öyle mi bu işlere girdiniz? Kaldı ki sizin bu işe 3 yıl önce parsayı götürdüğünüz zamanlarda önüne gelen herkes spam yaparken, artık spam nitelikli olarak yapılmakta. Yani binlerce taktik ve yöntem geliştirildi. Bunların da azının forumlarda olduğunu ve o azı içerisinden de birçoğunun ya bilgi kalabalığı ya da geçerliliğini yitirdiğini göz önünde bulundurursak, üyelerin forum gibi yerlerde -forumun anlamına bir bakın isterseniz- bu tür soruları sormaları gayet doğaldır. Ben zaten bu forumu 1 yıldır hiç tanıyamıyorum. İşin içine menfi şeyler girince, buranın forum olduğunu unutuyoruz.

Kusura bakmayın sözüm size ve tüm sizin gibilere. Bir kere ilk başladığınızda siz de böyleydiniz; partnere mi atsam, oyun videosu mu yüklesem yoksa film işine mi girsem, hangi kategoriden başlasam diye sorular sormuşsunuzdur. Yoksa birden bire aydınlanma gelip öyle mi bu işlere girdiniz? Kaldı ki sizin bu işe 3 yıl önce parsayı götürdüğünüz zamanlarda önüne gelen herkes spam yaparken, artık spam nitelikli olarak yapılmakta. Yani binlerce taktik ve yöntem geliştirildi. Bunların da azının forumlarda olduğunu ve o azı içerisinden de birçoğunun ya bilgi kalabalığı ya da geçerliliğini yitirdiğini göz önünde bulundurursak, üyelerin forum gibi yerlerde -forumun anlamına bir bakın isterseniz- bu tür soruları sormaları gayet doğaldır. Ben zaten bu forumu 1 yıldır hiç tanıyamıyorum. İşin içine menfi şeyler girince, buranın forum olduğunu unutuyoruz.

hiç böyle olmadım orda burda araya araya öğrendim

Arkadaşlar çok fazla soru geliyor.Aslında forumda da bununla ilgili birçok yazı var.Önce foruma bakarsanız sevinirim.

Bazı arkadaşlar cc videoları kullanamadığını söylüyor.

CC videoları alıp yeni bir içerik yaratabilir ya da değişebilirsiniz.Yeni videonun lisansı cc olmayabilir.Böyle videolarda View attributions yazan yere tıklayın, orjinal videoyu ve videoları göreceksiniz.Gördüğünüz videoları kullanabilirsiniz.

https://support.google.com/youtube/answer/2797468?hl=en

aynen abi dediğin gibi yapıp çok ciddi kazanan insanlar var şuan. dediğin yöntemleri deneyeceğim bende onlarda izlenim için

Burayı didik didik edip kendinize içerik bulabilirsiniz. Ama gidip 1 saat arar bulamazsanız sıkılmayın.
Sonunda bitane bulursunuz oda bi araba aldırır. Örnek veriyorum ama aldırır yani. :)

https://www.amazon.com/movies-tv-dvd-bluray/b/ref=topnav_storetab_mov?ie=UTF8&node=2625373011

birsürü film atiyoz da izlenmiyo ki hocam. 1 ay önce attigim film 10k olmus günlük 400 izlenm zor aliyo digeri 3k google da indexlenmesine ragmen :D gnlük izlenim 50-100 anca. para kazanamıyom film den valla. calisan nasil kazaniyo bilmyrm. film ismi seklinde baslık atıyorum.

format : Film İsmi / Yili / Başrol oyunculari şeklinde başlık.

birsürü film atiyoz da izlenmiyo ki hocam. 1 ay önce attigim film 10k olmus günlük 400 izlenm zor aliyo digeri 3k google da indexlenmesine ragmen :D gnlük izlenim 50-100 anca. para kazanamıyom film den valla. calisan nasil kazaniyo bilmyrm. film ismi seklinde baslık atıyorum.

İlk sayfada olan videoların başlık ve etiketlerinden bir kaç kelime al.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam bu konuda yardımcı olabilir misiniz rica etsem? bende üç beş bişey harçlık çıkarmanın peşindeyim youtube'den. bütün mesajlarınızı okuyorum, kolay gelsin.

edit: mesela bir film bulup o filmi attığınız kanala/videoya bazı özel işlemler mi yapıyorsunuz(izlenim almak gibi)? yoksa bir sürü film araştırıp bulup illa bir tanesi tutuyor mu? yardımcı olursanız çok duacınız olurum gerçekten.

Son düzenleme:
Eski konular güncelliğini yitirmiş olabilir.Herkes izlenim alıyor zaten.Ama çoğu ellerinde patlıyor diye düşünüyorum.Yeni güncelleme daha çok yeni. Birkaç haftadır izlenimler filtreden geçiyor.Like'lar dikkat çekiyor.Bazı büyük kanalların yöntemleri var.Onlar da spamda bütçe olarak uygulanması kar getirecek yöntemler değil.Ocak ayında belki birkaç şey paylaşabilirim.Şu an yeni algoritmanın açıklarını bulmak gerekiyor.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam bu konuda yardımcı olabilir misiniz rica etsem? bende üç beş bişey harçlık çıkarmanın peşindeyim youtube'den. bütün mesajlarınızı okuyorum, kolay gelsin.

edit: mesela bir film bulup o filmi attığınız kanala/videoya bazı özel işlemler mi yapıyorsunuz(izlenim almak gibi)? yoksa bir sürü film araştırıp bulup illa bir tanesi tutuyor mu? yardımcı olursanız çok duacınız olurum gerçekten.

Eski konular güncelliğini yitirmiş olabilir.Herkes izlenim alıyor zaten.Ama çoğu ellerinde patlıyor diye düşünüyorum.Yeni güncelleme daha çok yeni. Birkaç haftadır izlenimler filtreden geçiyor.Like'lar dikkat çekiyor.Bazı büyük kanalların yöntemleri var.Onlar da spamda bütçe olarak uygulanması kar getirecek yöntemler değil.Ocak ayında belki birkaç şey paylaşabilirim.Şu an yeni algoritmanın açıklarını bulmak gerekiyor.

Hocam teşekkür ederim cevabınız için. amacım sizi sıkmak değil ama birşey daha sormak istiyorum. şuan için günlük 3-4 tl bırakacak bir fikir bulamadım henüz. haber düşünüyorum ne dersiniz? ya da sizin fikriniz nedir bu tarz küçük gelir sağlamaya yönelik olarak? tekrardan teşekkür ederim, kolay gelsin

Örnek veriyorum.Bazı firmalar videodan parayı alır, ama videoyu yayınlamanıza izin verir.

Mesela dizi film yayınlamak direk kapanma sebebidir.Diğer yandan disneyin fragmanları ve dizi filmlerden kestiğiniz bazı kısa videoları yayınlayabilirsiniz.Belli bir abone gelene kadar kasıp sonra dizi filmlerden telifsiz ilginç bölümler paylaşabilirsiniz.

Siz de buna benzer şeyler düşünün.Ama tutar mı tutmaz mı orasını tahmin etmek zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri