2017 ve Youtube Beyin Fırtınası

• Kullanıcı Alper38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Alper38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu ay çoğumuzun adsenselerinde çok yüksek miktarda kesintiler oldu ...
Evet diyebiliriz ki yeni yıla girmeden önce Youtube büyük çaplı bir temziklik yaptı.
Ama sanki 2017 yılında değişikler olacak .. Bu ay adsensede büyük kesinti olması ile sanki google tekrar bizleri partnerlere yönlendirmek istiyor ...
Bildiğiniz gibi geçen sene çoğumuz partnerler ile çalışıyorduk..Tabiri caizse google partnerlerin ipini çekmiş ve bizleri adsenseye yönlendirmişti....

Sizin düşünceleriniz nedir ,Sizce 2017 yılında bizleri neler bekliyor..

Partner kaldımı Alper, bence sanki biraz daha spama önlem alıyor gibi geldi bana.

Bence google prim kapmak için bunu yaptı. Yıllık firmanın kar-zarar durumları için spamcıları kullandı. yaptığı işleride kurallarına ve kılıfına uydurdur.
Malum abd ve o tip firmalar çalışanlara prim dağıdır. bu prim kar üzerindendir. vede yıl sonu kapanışında firma karı üzerinden vede google ın zarar eden birimleri dengelemek için youtube kullanılmıştır diye düşünmekteyim. Aralık ayıda bu kestikleri yetersiz olursa fazlasını yaparlar diye düşünüyorum..

neden kanal kapanmaları az oldu,neden adsenseler banlanmadı,
işte sonuc

sebep ve sonuc ilişkisi,
türkçesi yine kullanıldık,kar eden youtube , partnerler, sunucular,
işçiye maaş yıne yok

Bence komple teorileri üretmeye gerek yok.Biraz işe odaklanın daha iyi spam nasıl yaparım diye.Amacınız bu değil mi ?

Arkadaşlar bu ay çoğumuzun adsenselerinde çok yüksek miktarda kesintiler oldu ...
Evet diyebiliriz ki yeni yıla girmeden önce Youtube büyük çaplı bir temziklik yaptı.
Ama sanki 2017 yılında değişikler olacak .. Bu ay adsensede büyük kesinti olması ile sanki google tekrar bizleri partnerlere yönlendirmek istiyor ...
Bildiğiniz gibi geçen sene çoğumuz partnerler ile çalışıyorduk..Tabiri caizse google partnerlerin ipini çekmiş ve bizleri adsenseye yönlendirmişti....

Sizin düşünceleriniz nedir ,Sizce 2017 yılında bizleri neler bekliyor..
fikirlerimize ihtiyacın mı var cumanın taktiğiyle 3 günde binlerce lira kazanamadın mı?

Bence 2017 de herşey düzene giricek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2015 in son aylarında google adsenselerin spama düşme politikasını devreye geçirdi, ve 2015 ten sonra 2016 ayında full spama düşen adsenseler banlandı

öyle sanıyorum şuandada 2016 nın sonunda yeni güncelleme devreye geçirdiler,

artık spama düşmelerle birlikte fazla kesintilerde yaşanacak ve 2017 full böyle geçecek,

bu sonuca nerden vardım derseniz

1 yıl öncesine gidelim, tarih 2015 Ağustos, Google ilkkez adsenselerin spama düşme algoritmasını devreye geçirdi ve bununla ilgili ilkkez alt yapı çalışmaları başladı, 2015 Ağustos ayında spam güncellemesinin devreye girmesiyle birlikte, adsenselerimize bağlı tüm kanalların para kazanmaları kapandı, ağustosu takip eden sonraki ay Eylülde, para kazanması kapanan tüm adsenseler banlanmıştı,
Yani spama düşme algoritmasını önce bir önceki ayda denedi, akabinde hayata geçirdi,
2015 Eylülden sonra full artık spama düşen adsenseler banlandı,

Bundan bir iki ay önce hatırlarsanız birçok kişide ya fazladan kesinleşmeler oldu, yada fazladan kesintiler, fazladan kesinti yapılan hesaplar, bir sonraki ayda fazladan kesinleşmeler olmuştu
yani kısaca bence, google son birkaç aydır fazladan kesintiler için alt yapı çalışmaları yapıyordu, tıpkı 2015 ağustosta spama düşme çalışamlarını başlattığı gibi sonra eylülde herkesin adsenseleri banlanmıştı,
son 2 3 aydır tahminimce bununda altyapı çalışmaları başlatıldı, ve bu ay Aralıkta tam hayata geçirdiler,

Bu söylediklerim varsayımlardan ibaret kendi tahminlerim, gerçek olmayabilir, Ama eğerki önümüzdeki süreçte, ocak ayında ve onu takip eden şubat ayındada aynısı olursa, Anlamış olacağız ki yeni bir güncelleme ile karşı karşıya kalmışız,

Diyebilirsiniz ki, özgün kanallarında adsenselerinde fazla kesintiler oldu, evet bu normal çünkü geçen sene spama düşme politikası ilk hayata geçtiğinde özgün spam boş tüm adsenseler banlandı, şuandada aynısı olmuş olabilir, 2017 de sadece spam adsenselerde fazla kesintiler yaşanabilir

yinede hakkımızda hayırlısı neyse Yüce Allah onu versin hepimize

Son düzenleme:
fikirlerimize ihtiyacın mı var cumanın taktiğiyle 3 günde binlerce lira kazanamadın mı?

Hiç sorma hocam o konu tamamen fiyasko oldu .. Konuya yaptığım yorumdan dolayıda pişman oldum zaten .

Bir kaç konu çok mantıklı gibi geldi , kafamda yeni fikirler oluşmuştu ama işe yaramadı .. Zaten konu açılırsa yorum yapacağım... Ama şöyle bir durum var .. Satış 30 kişiye yapıldı ve satış kapatıldı ..Ben yorumumu satış kapatıldıktan sonra yaptım .. Kimsenin dosyayı satın almasına sebep olmadım... Olan benim 600 liraya oldu. Kazıklandım resmen .

Hiç sorma hocam o konu tamamen fiyasko oldu .. Konuya yaptığım yorumdan dolayıda pişman oldum zaten .

Bir kaç konu çok mantıklı gibi geldi , kafamda yeni fikirler oluşmuştu ama işe yaramadı .. Zaten konu açılırsa yorum yapacağım... Ama şöyle bir durum var .. Satış 30 kişiye yapıldı ve satış kapatıldı ..Ben yorumumu satış kapatıldıktan sonra yaptım .. Kimsenin dosyayı satın almasına sebep olmadım... Olan benim 600 liraya oldu. Kazıklandım resmen .
sadece sen değil bir cok arkadaşa aynı durum oldu sağolsunlar dosyalar banada ulaştı yazdık konuyada sizin gibi olayı fark edemeyin bi kaç arkadaş
daha cıkınca herşey süpermiş gibi bitti olay

Youtube gercekten çok yayıldı dünya çapında bu işi yapan çok var Nerde çokluk orada ..luk demiş atalarımız Spam kapanmaları partner olmayısı adsense banları gercekten belimizi büktü Bütün bunlar ile urasmak yerıne özgünde başarabılsek emınımkı tek kanaldan çoğumuz spamdan daha fazla kazanırız Ben bu youtube işinde her geçen gün önümüze çıkan engeller katlanarak çoğaldığını gördüm Umarım işler düzelir düzelmesede canımız sağolsun yt yok ıken ne yapıyorsak onu yapmaya devam ederiz

Spam bitmez adsense bitirmez niye bitmez derseniz olayı size kısaca şöyle anlatayım ...

Benim güzel bir tane yüksek aboneli özgün kanalım olsa gidip adsenseye bağlamam kesinlikle 10 tane kanalım olsun 1 tanesini bile bağlamam %10 civarı kesinti yapan çok güzel partnerler varken . Adsenseyi spam çalışan arkadaşlar kullanıyor bende dahil adsensenin kazancının hemen hemen tamamı spamdan geliyor . Adsense ayağına sıkmaz ama 1-2-3 ay ödeme verir 1-2 ay sorun çıkartır böyle böyle gider . Fark ediyorsanız 2-3 ay ban atsa 1 ay atmıyor sonra bir bakıyorsun spama düşen adsenselerin ödemesi yatıyor diğer ay ban yiyor vs vs.Youtube sürekli güncelleme getirir engel konusunda , ses konusunda ama her zaman açık kapı olacaktır ... Yine engeli geçen izlenip para kazanacaktır....

Spamın bitmesi için ;

1)Adsense başvurularını boş kanalları kabul etmemeleri gerek
2)Adsense bağlarken yine manuel kanalları incelemeleri gerek
3)Partnerleri çok sıkı kanallarını takip etmesi gerek
4)Telif gelme , topluluk gelme ve Engel geçme olayını çok çok zorlaştırmaları gerek

Bu dediklerim olursa biter yoksa bitmez yine herkes az çok kazanır .
Diyeceğim o ki biter mi bitmez mi bilmeme sürekli zorlaşacağı kesin ...

zor bi yıl olacak

kaliteli spam yapan götürecek

büyük spammer
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] sana da selam olsun :)

yıl sonu kar etmek için bizi kullandılar resmen, değişen hiçbir şey olmayacak, her yılsonu daha çok kar etmek için bizi kullanacaklar. Bu kadar basit.

Spam bitmez adsense bitirmez niye bitmez derseniz olayı size kısaca şöyle anlatayım ...

Benim güzel bir tane yüksek aboneli özgün kanalım olsa gidip adsenseye bağlamam kesinlikle 10 tane kanalım olsun 1 tanesini bile bağlamam %10 civarı kesinti yapan çok güzel partnerler varken . Adsenseyi spam çalışan arkadaşlar kullanıyor bende dahil adsensenin kazancının hemen hemen tamamı spamdan geliyor . Adsense ayağına sıkmaz ama 1-2-3 ay ödeme verir 1-2 ay sorun çıkartır böyle böyle gider . Fark ediyorsanız 2-3 ay ban atsa 1 ay atmıyor sonra bir bakıyorsun spama düşen adsenselerin ödemesi yatıyor diğer ay ban yiyor vs vs.Youtube sürekli güncelleme getirir engel konusunda , ses konusunda ama her zaman açık kapı olacaktır ... Yine engeli geçen izlenip para kazanacaktır....

Spamın bitmesi için ;

1)Adsense başvurularını boş kanalları kabul etmemeleri gerek
2)Adsense bağlarken yine manuel kanalları incelemeleri gerek
3)Partnerleri çok sıkı kanallarını takip etmesi gerek
4)Telif gelme , topluluk gelme ve Engel geçme olayını çok çok zorlaştırmaları gerek

Bu dediklerim olursa biter yoksa bitmez yine herkes az çok kazanır .
Diyeceğim o ki biter mi bitmez mi bilmeme sürekli zorlaşacağı kesin ...

hocam kimse spamın biteceğini söylemiyor zaten,

örneğin web adsenselerde yıllardır spam yapanlar var, google hiçbir zaman ne webde nede yt da spamın tam önüne geçemez, yine keza google playdada spam yapan yazılımcılar var,

Biz sadece yt spamın gittikçe zorlaşacağını söylüyoruz, sizinde dediğiniz gibi

Youtube yöneticileri google nezdinde itibarını yükseltmek için, daha çok prim almak için bizleri kullandı kısaca arkadaşlar. Yıl sonu kar marjlarını yükselttiler bizler sayesinde.
En çok para giren ülkelerden sesi çıkmayacak, çıksada duyulmayacak 2 ülkeyi seçtiler bunun içinde

Son düzenleme:
youtubede 2 kez sene sonu gördüm 2015 ve 2016 anladımki bu son 3 ay ekim kasım aralık kendimizi fazla kasmadan ilgilenmeliyiz fazla para kazanmadan yüksek para kazandıkmı ve vurgunu yedikmi üzülmeyelim diye bana bu ders oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri