2019 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş dönemlerde para kazanması kapananlar adsenselerini kontrol etsinler. 4-5 ay önce pksı giden kanalların ödemesi bile bugün kesinleşmiş...

anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum Nisan 3 ünde pk giden kanal ne geçen ay kesinleşti ne bu ay kesinleşti. Herkesin kesinleşiyor neden benim kesinleşmiyor.

3 mayısta spamdan kapanan kanal kesinleşmedi :( Bu saatten sonra da kesinleşmez sanırım?

pk kapalı kanalda reklamlar çıkıyordu 27siden itibaren analatikte yazanın yüzde 50 ile kesinleşmiş

Arkadaşlar para kazanması kapatılan ancak reklamları çıkan arkadaşların para kazanmadan sonra çıkan reklamların ücretleri yansıyor mu?

Evde değilim, tüm kanallarıma bakamadım ama ayın 17 sinde pk kapatılan ama reklam çıkmaya devam eden 7 sindede spamdan kapanan 1 kanalımın kesinleşmesi olmuş. Şaşırdım :D

Evde değilim, tüm kanallarıma bakamadım ama ayın 17 sinde pk kapatılan ama reklam çıkmaya devam eden 7 sindede spamdan kapanan 1 kanalımın kesinleşmesi olmuş. Şaşırdım :D

Hayırlı olsun hocam yani pk kapatıldıktan sonra çıkan reklamların ücretleri yansımış o zaman bu ay. benim birkaç kanalımda reklam çıkıyor ama pk kapalı kesinleşmez diye atmadım video keşke atsaymışım :)

Geçen ay pk kapanan adsense yatmıştı. Bu ay pk kapanan başka adsense kesinleşmedi. Şans...

Pk kapalı ama reklam çıkan kanal kesinleşti %17 ile. 27 nisanda çıkmaya başladı son 3 gün reklam çıkmıyor.

Geçmiş dönemlerde para kazanması kapananlar adsenselerini kontrol etsinler. 4-5 ay önce pksı giden kanalların ödemesi bile bugün kesinleşmiş...

para kazanma gdıpte ve reklam cıkması ve eskılere donuk odemelerı kesınlestırmelerınde bence bır garıplık var kıyım olacak gıbı duruyor

Arkadaşlar Bir Sorum Olacak Bilen Ve Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim.
Benim Kanalım yaklaşık 1 ay önce para kazanmaya uygun görülüp açıldı 7000 saat izlenme 1250 abonem var ve kanalımda tek birtane bile telifli video yok veya topluluk kuralı ihtarı da yok dün gece mail geldi ve kanalınızın para kazanma özelliği askıya alındı diyor gelen mailde sebep olarak ise Tekrarlanan içerik yazıyor. Ama herhangi bir video veya link yok youtube herzamanki gibi kafasına göre doğru dürüst açıklama yapmadan yapıyor bunu lütfen bu konuda yardımcı olabilecek varsa yazarsa sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri