2021 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri

Benim kesinleşti. Fakat Yt Studio daki kasım kazancı dolar olarak hesapladığımda TL kesinleşen çok düşük. Sizde var mı benzer durum? Geçersi tıklama yaşamam normalde her ay yt studiodakine yakın gelirdi🥲

Abi saçmalığa bak 17 k beklerken 13 k yatırmışlar arada uçurum var bu nasıl oluyor nasıl buna itiraz edebiliyoruz?

Hocam youtube'u nasıl bir mecra sanıyorsun bilmiyorum ama onu aldığına şükret diyeyim. Youtube bu, sana diyecekleri şey bellidir "geçersiz tıklamalar hesabınızdan düşülür" diyecekler. Geçmiş olsun. Ben 5bin tl alacağım ay 500 tl ödemişlerdi, ben de senin gibi celallenmiştim de laf orada bitiyor sadece.

Benim de 9 TL eksik kesinleşmiş. Bu ilk defa oluyor. Hep fazla kesinleşirdi. Sağlık olsun. Bol kazançlar.

son 2 günün gelirleri yt studio ya yansıdımı arkadaşlar sizde

bu dolar kuru neden böyle oldu acaba ? 11 in altından hesaplamışlar, benimde çok kaybım var, bütün planlar altüstü oldu,, bi dahaki ay böyle olmasa bari,,

---------- Spam Engelliyici 17:14 ---------- Önceki Mesaj 17:14 ----------

son 2 günün gelirleri yt studio ya yansıdımı arkadaşlar sizde

bende bekliyorum durum aynı

Kızma hemen sakin😄 Baktım 1 kasımda mesela kur 9.55 tl. Ani artış oldu kasımda. Günlük kazanç hesaplanınca toplam aylık kazanç ona göre oluyor normal yani anladığım..

Hocam youtube'u nasıl bir mecra sanıyorsun bilmiyorum ama onu aldığına şükret diyeyim. Youtube bu, sana diyecekleri şey bellidir "geçersiz tıklamalar hesabınızdan düşülür" diyecekler. Geçmiş olsun. Ben 5bin tl alacağım ay 500 tl ödemişlerdi, ben de senin gibi celallenmiştim de laf orada bitiyor sadece.

Aynen dedğin gibi oldu adamlarla 2 saat hesap kitap yaptık sonuç onlar kazandı.

ödeme 21inde sabah erken saatlerde yapılıyordu bugun yapmadılar kurdakı düşüş yüzündenmi acaba

Ödeme geçildi fakat hesaba sanırım yarın 10 da geçer.

ödeme yapılmış, sabah geçer hesaba. Otomatik ödeme beklemede: Banka hesabı • • • • 5001

bende amerika vergisini kesmis 21inde ödemeyide beklemeye almışlar neden olmuş olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri