2021 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri

Şu konuya aylardır yazmıyorum :) Eskilerden kimse kalmamış :rolleyes: . Otomatik ödeme yazısı çıktıysa yeterli yok mavi olmadı yok bakiye sıfırlanmadı derdine düşmeyin boşuna :). 24 ünde paralar hesabınızda güle güle harcayın... Nerde o eski hard spamcılar :rolleyes::rolleyes:

bizde çömezlik yıllarında (2013-2015) heyecan yapardık gereksiz strese girerdik , al işte yutup çöktü paramıza falan filan :D , en son adsense ödeme mailini 2019 da kontrol etmişimdir , şimdiki çömezler bizden daha effamlı :D

işlem yok

bizde çömezlik yıllarında (2013-2015) heyecan yapardık gereksiz strese girerdik , al işte yutup çöktü paramıza falan filan :D , en son adsense ödeme mailini 2019 da kontrol etmişimdir , şimdiki çömezler bizden daha effamlı :D
..................

Son düzenleme:
şimdi baktım Benim durum 3 adsensede de hala resimdeki gibi değişiklik yok işlem yok en düşüğü 4 hane resimdeki gibi gelde panik yapma
https://www.hizliresim.com/aak18ur

adetimdir asla gelir paylaşmam ilk defa ama ben diyorumki bu ay bir tuhaflık var belki sadece benim adsenselerde o yüzden

3 yıldır düzenli ödemeler aldığım adsenseler bu sadece biri bu saate asla kalmadı
çömezlik konusuna gelince bu üyeliğim çok eski değildir ama ilk odemeyi 2012 de awesommdan aldığımda dahi (daha sonra m.notion freedom life sonra quiz sonra çakma aracı partnerler ve adsenseler dahil) Bu ayki kadar gerilmemiştim çunkş bu ay bi anormallik olacak diye hissettim umarım sadece benimkilerdir bol kazançlar usta arkadaşlara

sadece sende değil baya bi kişide var. Anormal bir durum yok düzelir merak etme :) benimde birçok adsensede hiçbir işlem yok. ama alanlarda var . yarına düzelir

şimdi baktım Benim durum 3 adsensede de hala resimdeki gibi değişiklik yok işlem yok en düşüğü 4 hane resimdeki gibi gelde panik yapma
https://www.hizliresim.com/aak18ur

adetimdir asla gelir paylaşmam ilk defa ama ben diyorumki bu ay bir tuhaflık var belki sadece benim adsenselerde o yüzden

3 yıldır düzenli ödemeler aldığım adsenseler bu sadece biri bu saate asla kalmadı
çömezlik konusuna gelince bu üyeliğim çok eski değildir ama ilk odemeyi 2012 de awesommdan aldığımda dahi (daha sonra m.notion freedom life sonra quiz sonra çakma aracı partnerler ve adsenseler dahil) Bu ayki kadar gerilmemiştim çunkş bu ay bi anormallik olacak diye hissettim umarım sadece benimkilerdir bol kazançlar usta arkadaşlara

bendede hala ödeme yapılmadı. ödeme beklemede yazılmış

cuma 4 den sonra bu ayki ödemelerde bir tuhaflık var demiştim ve umarım aksilik sadece benimkilerdedir demiştim dediğim gibide oldu ama benimkine benzer adsense toplulıukta şikayetler yazılmış yani durum birkaç hesapla sınırlı değil
1 i pk açık 2 si Pk kapanan kanalların kesinleştiği 3 adsensede işleme girmemişti ve halada girmedi 2 sine hesabınız inceleniyor bu durum 10 15 gün sürer mailleri geldi diğer 1 adsense ise hala talimat işlemsiz

****Bu da artık yılların ödeme kuralı olan kesinleşen para ödenir olayının artık spam yapan odemesi biraz yuksek olan hesaplarda geçerlii olmayacağını gösteriyor****

(spamcı eski ustalara gelsin)))) hani ödenirdi ??? haaa panik yaptık ondan ödenmedi ...selamlarımla

Ödemeyi Ziraatten alıp da hesabına geçen var mı?

Benim geçmemiş

Adsense'de 21'inde ödeme geldi görünüyor ama bankama (Kuveyt) hala gelmedi. normal mi? [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION];

benim de alman. Wirecard EUR alıcı hesaplarını kapatıyoruz yeni hesap açmanız gerekiyor falan diye mail geldi bu konu sorun yaratır mı? ben bir işlem yapmadım.

ben de işlem yapmadım hocam umarım sorun çıkmaz, kanalları taşıdım TR adsenseye , bu aydan sonra alman payoner hesabına para gelmez

ben de işlem yapmadım hocam umarım sorun çıkmaz, kanalları taşıdım TR adsenseye , bu aydan sonra alman payoner hesabına para gelmez

ben de bugün taşıyayım o halde kanalları tr adsenseye. çok canım sıkıldı şu an bu muhabbete para da lazımdı.. Kanalım özgün benim adsense taşıyınca sıkıntı çıktı mı sizin hocam peki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri