Ekim ayı kazançlarında eksilme yaşayan varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dün kimlik adres onayı yaptım pinde geldi onuda hallettim bugün adsense de ödeme yapılmış gözüküyor. normalde 21 öncesi olmazdı. geçen yıllarda da öyle bir şey olmuştu sanki. bakalım belki yarın para elime geçer..
pini girer girmez veya kimligi hemen ödemeyi yapiyorlar bir sonraki ödemelerin ayin 21 inden sonra alirsin
ödeme hesaba yatmış, çokda ihtiyacım vardı. google üzmedi bizi..
Hayırlı olsun hocam inşaAllah bizde sıkıntısız bir şekilde ödememizi alırız Rabbim herkesın gönlüne göre versin
inşallah hocam, ama kötğ bir şey var.. bugün bağkur borcuna baktım 3 ay birikmiş toplam 5 bin tl borç çıktı. çok kötü ya, bu bağkuru kapatamıyor muyuz? 3.4 bin tl kazanan için hiç bir gereği olmayan bir uygulama
Ekim ayı kazançlarında eksilme yaşayan varmı
Evet benimki de düşmüş
Ödeme maili geldi haftasonuna girdik acaba yarın yatarmı ziraat
parası hesaba geçen var mı?
Bekliyorum daha gecmedi ziraat
vakıf hesaba geçmiş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.