bendeki işleme girmedineden acaba ödeme eşiğini geçmiştim? bilgisi olan varmı
Sayfalarda yazılanları okuyun cevap bulursunuz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bendeki işleme girmedineden acaba ödeme eşiğini geçmiştim? bilgisi olan varmı
Arkadaşlar ödemesi işleme girmeyenler için youtube canlı sohbetten edindiğim bilgiye göre. Tabi brn bu bilgiyi edinene kadar onlarca soru sordum, direk bu cevabı veren olmadı.
Adsense Mart ayında bir güncelleme yaptı ve bu güncelleme sonucunda bazı adsense hesaplarında âadsense Türkiyeâye ek olarak âYoutube Türkiye sayfasu eklendi. Bu adsense güncellemesi olan arkadaşlar, Youtube Studio- Para kazanma sekmelerini açıp Ödeme alma kısmındaki yazıyı, ayarlama devam ediyor olarak göreceklerdir. İşte bunun nedeni, adsense hesaplarına açılan Youtube Türkiye sayfasındali Kullanıcı kimliğinin youtube kanalına ilişkilendirilmemiş olmasıdır. Yani şu anda bu adaense güncellemesini alan arkadaşlar pub-xxx olarak bir kullanıcı adı göreceklerdir. Bu ödemenin kesinleştiği kullanıcı adı değil. Bu eski hesaplarımız. Oysa ki ödemenin kesinleştiği hesap yeni olan Youtube Türkiye. Onun kullanıcı adı, âYoutube pub-xxx ile başlıyor. Şu anda burada bir güncelleme yapılıyormuş ve bunun sonucunda ilişkilendiriecek ve ödrmeler yapılacakmış. .
Ayarlama tamamlandı diyor bende benimki nolmuş oluyor ?Arkadaşlar ödemesi işleme girmeyenler için youtube canlı sohbetten edindiğim bilgiye göre. Tabi brn bu bilgiyi edinene kadar onlarca soru sordum, direk bu cevabı veren olmadı.
Adsense Mart ayında bir güncelleme yaptı ve bu güncelleme sonucunda bazı adsense hesaplarında âadsense Türkiyeâye ek olarak âYoutube Türkiye sayfasu eklendi. Bu adsense güncellemesi olan arkadaşlar, Youtube Studio- Para kazanma sekmelerini açıp Ödeme alma kısmındaki yazıyı, ayarlama devam ediyor olarak göreceklerdir. İşte bunun nedeni, adsense hesaplarına açılan Youtube Türkiye sayfasındali Kullanıcı kimliğinin youtube kanalına ilişkilendirilmemiş olmasıdır. Yani şu anda bu adaense güncellemesini alan arkadaşlar pub-xxx olarak bir kullanıcı adı göreceklerdir. Bu ödemenin kesinleştiği kullanıcı adı değil. Bu eski hesaplarımız. Oysa ki ödemenin kesinleştiği hesap yeni olan Youtube Türkiye. Onun kullanıcı adı, âYoutube pub-xxx ile başlıyor. Şu anda burada bir güncelleme yapılıyormuş ve bunun sonucunda ilişkilendiriecek ve ödrmeler yapılacakmış. .
Ayarlama tamamlandı diyor bende benimki nolmuş oluyor ?
Şuan için bizim yapacağımız birşey yok o zaman kardeşim anladığım kadarı ile
Ayarlama tamamlandı diyor bende benimki nolmuş oluyor ?
adsense 2 tane mi senin?
Tek ads
---------- Spam Engelliyici 21:13 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------
Tek ads
bekleyeceğiz maallesef
Benimde aynı vallahocam bende de dün bu konuyu açıldığından beri ayarlama tamamlandı diyor ama bir gelişme yok![]()
ödeme maili aldım. 22.41 itibariyle
bir ben kaldım sanırım.![]()
Bu ay hakkaten ne gerdi amerika bizi
---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:51 ----------
Bu işin bütün sorumlusu [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocamAmerikalı baktı foruma '' 2022 MAYIS Ayı Kazançları, AZİRAN Ayı Ödemeleri '' kendi kendine sordu bu AZİRAN ayı hangisidir be yaa dedi cevap bulamayınca ödemeleri bekletti sanırım
---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------
Yalnız değilsin kardeşim bana da hala gelmedi![]()
Yalnız değilsin kardeşim bana da hala gelmedi![]()
Hocam özür dilerim ya, telafi etmek adına herkes benim iban'ı birinci ödeme yöntemi olarak girsin bu stresi ben alayım sizden![]()
senin bir tanesine gelmiş ya abi idare et onla![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.