2022 MAYIS Ayı Kazançları, AZİRAN Ayı Ödemeleri

Arkadaşlar ödemesi işleme girmeyenler için youtube canlı sohbetten edindiğim bilgiye göre. Tabi brn bu bilgiyi edinene kadar onlarca soru sordum, direk bu cevabı veren olmadı.

Adsense Mart ayında bir güncelleme yaptı ve bu güncelleme sonucunda bazı adsense hesaplarında “adsense Türkiye’ye ek olarak “Youtube Türkiye sayfasu eklendi. Bu adsense güncellemesi olan arkadaşlar, Youtube Studio- Para kazanma sekmelerini açıp Ödeme alma kısmındaki yazıyı, ayarlama devam ediyor olarak göreceklerdir. İşte bunun nedeni, adsense hesaplarına açılan Youtube Türkiye sayfasındali Kullanıcı kimliğinin youtube kanalına ilişkilendirilmemiş olmasıdır. Yani şu anda bu adaense güncellemesini alan arkadaşlar pub-xxx olarak bir kullanıcı adı göreceklerdir. Bu ödemenin kesinleştiği kullanıcı adı değil. Bu eski hesaplarımız. Oysa ki ödemenin kesinleştiği hesap yeni olan Youtube Türkiye. Onun kullanıcı adı, “Youtube pub-xxx ile başlıyor. Şu anda burada bir güncelleme yapılıyormuş ve bunun sonucunda ilişkilendiriecek ve ödrmeler yapılacakmış. .

Arkadaşlar ödemesi işleme girmeyenler için youtube canlı sohbetten edindiğim bilgiye göre. Tabi brn bu bilgiyi edinene kadar onlarca soru sordum, direk bu cevabı veren olmadı.

Adsense Mart ayında bir güncelleme yaptı ve bu güncelleme sonucunda bazı adsense hesaplarında “adsense Türkiye’ye ek olarak “Youtube Türkiye sayfasu eklendi. Bu adsense güncellemesi olan arkadaşlar, Youtube Studio- Para kazanma sekmelerini açıp Ödeme alma kısmındaki yazıyı, ayarlama devam ediyor olarak göreceklerdir. İşte bunun nedeni, adsense hesaplarına açılan Youtube Türkiye sayfasındali Kullanıcı kimliğinin youtube kanalına ilişkilendirilmemiş olmasıdır. Yani şu anda bu adaense güncellemesini alan arkadaşlar pub-xxx olarak bir kullanıcı adı göreceklerdir. Bu ödemenin kesinleştiği kullanıcı adı değil. Bu eski hesaplarımız. Oysa ki ödemenin kesinleştiği hesap yeni olan Youtube Türkiye. Onun kullanıcı adı, “Youtube pub-xxx ile başlıyor. Şu anda burada bir güncelleme yapılıyormuş ve bunun sonucunda ilişkilendiriecek ve ödrmeler yapılacakmış. .

Şuan için bizim yapacağımız birşey yok o zaman kardeşim anladığım kadarı ile

Ayarlama tamamlandı diyor bende benimki nolmuş oluyor ?

adsense 2 tane mi senin?

Tek ads

---------- Spam Engelliyici 21:13 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

Tek ads

bekleyeceğiz maallesef

hocam bende de dün bu konuyu açıldığından beri ayarlama tamamlandı diyor ama bir gelişme yok :(
Benimde aynı valla
Tek ads

---------- Spam Engelliyici 21:39 ---------- Önceki Mesaj 21:35 ----------

Türkiye ile ilgili güncelleme yüzünden olduğunu da sanmıyorum öyle olsa yabancılar da aynı sorunu yaşamazdı

Şu saat itibariyle adsense'de otomatik ödeme beklemede mi neyse işte o yazı çıktı. Yani yarın inşallah para hesapta olacak. Bir rahatlama geldi. Sanırım yavaş yavaş herkese ödeme gelecek. Sorun etmeyin.
2 gündür iyi stress yaşadım:D

Bu ay hakkaten ne gerdi amerika bizi :D

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:51 ----------

Bu işin bütün sorumlusu [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam :D Amerikalı baktı foruma '' 2022 MAYIS Ayı Kazançları, AZİRAN Ayı Ödemeleri '' kendi kendine sordu bu AZİRAN ayı hangisidir be yaa dedi cevap bulamayınca ödemeleri bekletti sanırım :D

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Yalnız değilsin kardeşim bana da hala gelmedi :D

Hocam özür dilerim ya, telafi etmek adına herkes benim iban'ı birinci ödeme yöntemi olarak girsin bu stresi ben alayım sizden:D

Hocam özür dilerim ya, telafi etmek adına herkes benim iban'ı birinci ödeme yöntemi olarak girsin bu stresi ben alayım sizden:D

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam mesajımı istemeden sildim akşam üzeri konuşurken diğer arkadaşları genel olarak alıntılayım derken öyle kalmış sizi etiketleyip mesaj atayım derken toplu alıntı da kalmış onu düzelteyim derken asıl mesajım gitti :D Bunlar hep amerikanın oyunu :D

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

senin bir tanesine gelmiş ya abi idare et onla :)

İdare edecek kadar olsa neyse de asıl beklediğim gelsin yeter kardeşim :) hakkaten baya stres yaptırdı bu ay adsense

Yok aga yok bu gece gelmesi lazım ki yarın ödeme alabilelim.

oh be sonunda

Otomatik ödeme beklemede

yarı uykuyla yazıyorum :D Otomatik ödeme beklemede ve ben artık bekleyemiyorym . yatıyorym .d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri