2022 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ayı Ödemeleri

her ay en sevdiğim bir tane mesaj var bu ay da geldi o mesaj çok şükür :)
GELEN MESAJIM:
Google AdSense
Hesabınıza yapılan son ödemeyi kontrol edin
Google AdSense kazançlarınız için 22 May 2022 tarihinde hesabınıza ödeme talimatı verildi.
Ödemeniz bu e-posta gönderildikten sonra 5 iş günü içinde yapılmamış olursa daha fazla bilgi için lütfen bankanızla iletişime geçin.

Hocam merhaba

Banka hesabı • • • • xxxx ile yapılan ... tutarındaki Otomatik ödeme beklemede

diyor böyle normal mi. Sizde ne yazıyor tam olarak

bende böyle yazıyor;

Otomatik ödeme: Banka hesabı • • • • xxxxxxxxx

wise hesabıma yatmamış halen diğer ayda yatmamıştı mesaj attım kontrol ediyoruz dediler halen ses seda yok..

Arkadaşıma Ziraat halen yatmadı. Aynı durumda olan var mı?

İng Payonner ödeme gelmedi. Adsensede ödeme beklemede yazıyor gün içerisinde yatar diye düşünüyorum.

Edit.
Ödeme geldi.

Son düzenleme:
geçen ayda yatmayan vardı benim gibi, muhtemelen şu kimlik doğrulama sistemi tr henüz gelmediği için. bende wise dan ödeme alamadım, gerçi wise yeni bir güncelleme yapmıştı belli yerlerden ödeme alınmayacak diye belki ondandır. umarım para adsenseye geri gider..

geçen ayda yatmayan vardı benim gibi, muhtemelen şu kimlik doğrulama sistemi tr henüz gelmediği için. bende wise dan ödeme alamadım, gerçi wise yeni bir güncelleme yapmıştı belli yerlerden ödeme alınmayacak diye belki ondandır. umarım para adsenseye geri gider..

ogrenmek ıcın soruyorum wıse uzerıne adsense odemesı alıyorsunuz sanırım veya bu sekılde odeme alanlar vergı odemeden nasıl basarıyor bunu..

yada vergı odemenın farklı bır methodumu var

ogrenmek ıcın soruyorum wıse uzerıne adsense odemesı alıyorsunuz sanırım veya bu sekılde odeme alanlar vergı odemeden nasıl basarıyor bunu..

yada vergı odemenın farklı bır methodumu var

wise yine tr de hizmet veriyor yani mecbur vermeniz gerek. tabi devlet ne kadar kontrol ediyor onu bilmiyorum.

wise yine tr de hizmet veriyor yani mecbur vermeniz gerek. tabi devlet ne kadar kontrol ediyor onu bilmiyorum.

fıbaba bank demı... ya ıste bunun seklı varmı dıye merak ettım sadece ama mutlak amerıka vergı dokumanını gormek ıstıyor adsense de odedıgıne daır vergını. yoksa dırek kendısı vergılendırr

fıbaba bank demı... ya ıste bunun seklı varmı dıye merak ettım sadece ama mutlak amerıka vergı dokumanını gormek ıstıyor adsense de odedıgıne daır vergını. yoksa dırek kendısı vergılendırr

bugün wise destekten mesaj geldi, bizim tarafımızdsn herhangi bir kısıtlama engelleme vs söz konusu değil diye. google adsense destekte 3 gün önce araştırıyoruz diye mesaj attı bakalım sorun neden kaynaklanıyor. bu arada aranızda wise ile ödeme alan var mı bu aralar..

wise hesabıma yatmamış halen diğer ayda yatmamıştı mesaj attım kontrol ediyoruz dediler halen ses seda yok..

Wise'ye ödeme alıyorsanız kurumsal wise hesabınız olmalı. Yoksa bireysel wise hesabına ödeme alırsan, wise hesabın askıya alınır.
Yani bireysel wise hesabına ancak bir şahıstan ödeme alabilirsin. Bir şirketten ödeme alamazsın.
Son zamanlarda baya kişinin hesabı banlandı bu konuda.

https://www.sikayetvar.com/wise-transferwise

Son düzenleme:
Wise'ye ödeme alıyorsanız kurumsal wise hesabınız olmalı. Yoksa bireysel wise hesabına ödeme alırsan, wise hesabın askıya alınır.
Yani bireysel wise hesabına ancak bir şahıstan ödeme alabilirsin. Bir şirketten ödeme alamazsın.
Son zamanlarda baya kişinin hesabı banlandı bu konuda.

https://www.sikayetvar.com/wise-transferwise
daha önce 5 defa almıştım, yardım ekibi sorun yok para alabilirsiniz dedi. olaki wise hesabıma herhangi bir engel koydu ücret google a gerimi gider..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri