2023 BGBG Analizleri (TEK KONU)

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

suat37

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar geçtiğimiz aya göre %60 düşüş var. Bu can sıkıcı durum ne zaman düzelir. Yapmam gereken bir şey varmı tecrübeli arkaşların yorumlarını bekliyorum.
Bol kazançlar....

Arkadaşlar geçtiğimiz aya göre %60 düşüş var. Bu can sıkıcı durum ne zaman düzelir. Yapmam gereken bir şey varmı tecrübeli arkaşların yorumlarını bekliyorum.
Bol kazançlar....

Hocam Aralık ayında da düşüşler olmuştu, bu ayda oluyor, yıl sonu ve akabinde sözleşmeler yenileniyor, reklam gösterimleri ve tatil gibi unsurlar etkiliyor diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hepimize, bol kazançlar.

Hocam Aralık ayında da düşüşler olmuştu, bu ayda oluyor, yıl sonu ve akabinde sözleşmeler yenileniyor, reklam gösterimleri ve tatil gibi unsurlar etkiliyor diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hepimize, bol kazançlar.

Yıllar önceside durum sizin anlattıgınız gibiydi, Ben artık bu tür sorunların düzelmiş oldugunu ümit etmiştim. Ama sizin anlattıgınıza göre düzelen bir şey yok. Sanırım haklısın kardeşim. Ozaman beklemeye devam teşekkür ederim.

Yıllar önceside durum sizin anlattıgınız gibiydi, Ben artık bu tür sorunların düzelmiş oldugunu ümit etmiştim. Ama sizin anlattıgınıza göre düzelen bir şey yok. Sanırım haklısın kardeşim. Ozaman beklemeye devam teşekkür ederim.

Hocam berbat ya yemin ediyorum

Her ocak böyle mi olur ya

Temmuzdada felç oluyor

7.5 TL civarı geziyor %50 düşüş var

6 yıl oldu yt işinde, her yılbaşı 3 ay boyunca düşüş yaşanıyor.

Bu aralar bgbg konuları çok açılmaya başlandı, tek konudan ilerleyelim, bilgiler tek bir yerde toplansın.

Konunun adını "2023 BGBG Analizleri" olarak değiştiriyorum, sabit konu bu olsun

Son düzenleme:
BGBG
₺11,18
Bin gösterim başına elde ettiğiniz gelir.
Oynatmaya göre BGBM
₺32,56

GEÇEN AY BÖYLEYKEN ŞU AN : 5,81 dolanıyor.

Böyle giderse yabancı içerik yapacağım yerlerde sürünüyoruz ben bu ocak ayı ile temmuz ayından tiksiniyorum. :/

Tr spam bgbg: 24 tl (önceki aylarda ort 100 tl)
italya spam bgbg: 19 tl (önceki aylarda ort. 75 tl)
norveç spam bgbg: 29 tl (öncek aylarda ort. 130 tl)

400 Tl Bgbg Şu anda 78 Tl şaka gibi

Herkesin bgbg si ne kadar iyi durumda benim 5 TL ye kadar düştü :D

Son günde eski seviyeyi zorladı yani sonbahar aylarını
İnşallah geri dönecek çıktığı yere:D

Keşke sadece bbg düşse izlenimlerde de sarkma var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri