2024 MAYIS Ayı Kazançları, HAZİRAN Ayı Ödemeleri

temmuz konusunun açılmaması ve ilgi görmemesi düşündürücü

temmuz konusunun açılmaması ve ilgi görmemesi düşündürücü

Sanırım benim gibi yapay zeka sayesinde iş yükü çok azaldığından özgün içerik yaratmaya başlayanlar oldu :D

Haziran sonu gibi pk açıldı, pin bekliyorum adrese. Muhtemelen gelmeyecek, kimlikle doğrulamak zorunda kalacağım. Geçen haftalarda kuzenin kredi kartını bir ptt görevlisi bana iletti, adsense durumunu anlattım postaların çıkmadığından bahsetti. Bir kişiye yardım edip adsense postasını bulduğunu söyleyince bende biraz çorba teklif ederek rica ettim, cep tel numaramı aldı ancak bir haber yok. Bugün 3. hafta doldu, 2. pinimi istedim. Bakalım neler olacak, bundan sonraki aşama uyaptan istisna belgesi ve banka hesabı.
Sizlere bir sorum var, istisna hesabına özel bir banka hesabı açılıyor, bazı bankaların web sitelerinde bilgi var ve bazılarında yok bu konuda. Sizce banka fark eder mi? Havale, EFT, ATM den para çekme gibi şeylere para almayan bir bankadan almak istiyorum gelirimi. Önerisi olan?

Sanırım benim gibi yapay zeka sayesinde iş yükü çok azaldığından özgün içerik yaratmaya başlayanlar oldu :D

Haziran sonu gibi pk açıldı, pin bekliyorum adrese. Muhtemelen gelmeyecek, kimlikle doğrulamak zorunda kalacağım. Geçen haftalarda kuzenin kredi kartını bir ptt görevlisi bana iletti, adsense durumunu anlattım postaların çıkmadığından bahsetti. Bir kişiye yardım edip adsense postasını bulduğunu söyleyince bende biraz çorba teklif ederek rica ettim, cep tel numaramı aldı ancak bir haber yok. Bugün 3. hafta doldu, 2. pinimi istedim. Bakalım neler olacak, bundan sonraki aşama uyaptan istisna belgesi ve banka hesabı.
Sizlere bir sorum var, istisna hesabına özel bir banka hesabı açılıyor, bazı bankaların web sitelerinde bilgi var ve bazılarında yok bu konuda. Sizce banka fark eder mi? Havale, EFT, ATM den para çekme gibi şeylere para almayan bir bankadan almak istiyorum gelirimi. Önerisi olan?

abim ptt genel dağıtım da çalışıyor. Adsense den gelenlerin takip numarası olmadığı için dağıtıcılar ilgilenmiyor dedi. Direk ptt adresi verip oradan almak daha mantıklı olabilir.

abim ptt genel dağıtım da çalışıyor. Adsense den gelenlerin takip numarası olmadığı için dağıtıcılar ilgilenmiyor dedi. Direk ptt adresi verip oradan almak daha mantıklı olabilir.

Yok sık kullanılan bir adresi kullanmak riskli olabilir. Gerçi burada kaç kişi adsense den pin alır bilemem de PTT genel merkezde mi bekliyor bu postalar yoksa bölge ptt şubelerinde mi? Gitsem şubeye bir şeyler olur mu?

Yok sık kullanılan bir adresi kullanmak riskli olabilir. Gerçi burada kaç kişi adsense den pin alır bilemem de PTT genel merkezde mi bekliyor bu postalar yoksa bölge ptt şubelerinde mi? Gitsem şubeye bir şeyler olur mu?

adrese dayalı bir teslimat olduğundan takip numarası yok. adrese bırakıyorlar sadece. ptt'ye gittiğinizde bulamazsınız.

ilk önce genel dağıtım merkezine geliyor sonrasın da yerel şubeye yada direk yerel ptt ye gidiyor orasını bende anlamadım. Bu tarz şeyler çok sık gelmediği için gözlerine çarpıyor. Abim bana ayda 2-3 defa bu şekil de gelen oluyor istesek uğraşmayız ama işi görülsün diye bakıp veriyoruz demişti.

adrese dayalı bir teslimat olduğundan takip numarası yok. adrese bırakıyorlar sadece. ptt'ye gittiğinizde bulamazsınız.

Ben çok eskiden 5 yıl önce filan ptt şubesinden almıştım. Dağıtıma bile çıkarmamışlardı hocam

ptt eleman yetersızlıgı vs oldugunda gec gelebılıyor mahalldekı dagıtıcı bulun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri