20k Özgün Videom Mevcut Ne Yapmalıyım

duygusal-adam

Kayıtlı Üye
elimde 20.000 adet özgün video mevcut bu videoları 20 kanala bölüştürüp 500 - 500 şeklinde mi atmalıyım

yoksa hepsini tek kanalda mı toplamalıyım ? hepsini bir anda atsam sorun olur mu ?

daha önce hiç 20k videoyla ayakta duran bir kanal görmedim o yüzden tereddütteyim

bende 20k spam video yok :eek:

Hayatımın her dakikasını kaydedip bilgisayarda saklasam o kadar video hazırlayamam ben :)

ne videoları bunlar böyle

6 senelik bir yabancı sitem mevcut günde 10-15 derken birikti

fikri olan yok mu ? nasıl bir yol izlemeliyim herkesde 1 adsenseye 10 kanal zararlı demiş iyice kafam karıştı

Bi kanala ne kadar video attigin onemli degil. Onemli olan onu 1 gunde atmaman. Hergun 20 30 tane atarsan sorun olmaz. Tabii elinde video cok oldugundan dolayi gunde 10 farkli kanala 20 video atsan gunde 200 tanesini atmis olursun.

elimde 20.000 adet özgün video mevcut bu videoları 20 kanala bölüştürüp 500 - 500 şeklinde mi atmalıyım

yoksa hepsini tek kanalda mı toplamalıyım ? hepsini bir anda atsam sorun olur mu ?

daha önce hiç 20k videoyla ayakta duran bir kanal görmedim o yüzden tereddütteyim

arkadaşım geçen paylaştım görmedin adamın 110.000 adet videosu vardı ayrıca tek kanalda özgünse problem olmaz

Özgün videolarım diyorsun korkulacak bir durum yok o zaman diyorum arkadaşım ve tebrik ederim iyi bir birikim mevcut konu hitap ettiğin kitleye uyum sağlar ve doyurucu olursa paraya para demezsin benden söylemesi,öyle kanallar var ki adamların tek kanalda 100 bin videosu var bence sorun olmaz diyorum içini rahat tut.Önemli olan bol adsense ve bol kanal değil mühim olan bol video ama özgün video ;) bol şans bol kazançlar şimdiden.

Bunu düşünmek yerine en iyi para yatırım yerlerini araştırın bence. Daire fiyatlarına falan bakın. Bu kadar özgün videonuz varsa dert etmeniz gereken Adsense falan olmamalı bence. :)

kanala atarken yayınlanma zamanını ayarlarsın bu şekilde kanalın sürekli güncel olmuş olur.hepsini aynı anda atar ama aynı anda piyasaya sürmezsin.

gördüğüm adam gibi en büyük arşivi olan british pathe,85000 den fazla video var,yılların arşivi.

British Pathé - YouTube

uyarmama gerek yok herhalde:D yok dimi:D

kanala atarken yayınlanma zamanını ayarlarsın bu şekilde kanalın sürekli güncel olmuş olur.hepsini aynı anda atar ama aynı anda piyasaya sürmezsin.

abi normalde attığın zaman özele almadığın ya da liste dışı yapmadığın sürece zaten yayınlanmış olmuyor mu ?

ilk yüklemende ilk gün önce 200-300 tane at. 2 gün beklesona haftada 200 video at gizli olarak. sonra zamanlanmış yapıp hergün her saat başına 1 video yayınla.( sonra 7 gün x 24 saat = 168 ) arasında ünlem gelen olursa kanıtlamaya çalış..yada 400 video at haftada yarım saatte bir yayınla.ama kişisel fikrim hepsini birden yada 1 ay gibi kısa sürede atma.aboneler geleceği için 3 - 5 ay sonra attığın videolar ilk zaman göre çok daha fazla izlenecek getirisi daha fazla olacak kanal hep güncel olacak vs vs..

ilk yüklemende ilk gün önce 200-300 tane at. 2 gün beklesona haftada 200 video at gizli olarak. sonra zamanlanmış yapıp hergün her saat başına 1 video yayınla.( sonra 7 gün x 24 saat = 168 ) arasında ünlem gelen olursa kanıtlamaya çalış..yada 400 video at haftada yarım saatte bir yayınla.ama kişisel fikrim hepsini birden yada 1 ay gibi kısa sürede atma.aboneler geleceği için 3 - 5 ay sonra attığın videolar ilk zaman göre çok daha fazla izlenecek getirisi daha fazla olacak kanal hep güncel olacak vs vs..

hocam ilk olarak 700 tane etiket aynı açıklama farklı olacak şekilde attım. bundan sonra dediğiniz gibi yapıcam teşekkürler.

yalnız şimdi sıkıntıya düştüm hiçbiri ünlem olmadı ama etiket falanda aynı 1 günde 700 tane attık bir problem olur mu

Yani! Dert edilen şey Adsense'e bağlanan kanal sayısı mı? Kanaldaki video sayısı mı? Adamcağız özgün diyor. Farkeder mi kaç adet video yada 1'den fazla adsense.

işte bekle biraz 2 - 3 gün
sorun yoksa haftalık at videolarını haftalık 200-400 artık neyse saat zamanına göre kaç video atacaksan.
(az video atacağın için ( 200- 400 video ) açıklama ve etiketleri de değişir özenli girebilirsin.)
ayarla zamanlamalarını 1 hafta hiç bakma arkana kanalına girme bile. ilk zamanlar belki kazandırmıcak ama
2-3 ay sonra kazandırmaya başlar büyük ihtimal.
( kanal düzgün giderse 2-3 ay sonra 1 aylık video at 1 ay zamanı ayarla yat.. )
adsens. sadece bu kanalın bağlı olsun. başka kanal bağlama. ohh miss :)
bol kazançlar

Ayıptır sorması 20k özgün videonun olduğu siteden aylık ne kadar kazanıyorsun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri