20lik dişini çektiren var mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
20lik dişim biraz şişmişti acıyodu bugün gittim oda alınması lazım onun dedi ben hiç sevmem böyle şeyleri ya gurbet elde tek başıma :D arkadaşlar aldıran varmı zor mu nasıl biraz bişeyler okduum nette canım sıkıldı ya

Hiç zor değil yapacak iğneyi daha sonra alıcak yalnız babam gibi dişlerini hiç fırçalamamıssan falan cok sene boyunca yanarsın ozaman söyleleyim :D babama 2 ıgne yaptı agladı adam derıyı bıle aldı

Hiç zor değil yapacak iğneyi daha sonra alıcak yalnız babam gibi dişlerini hiç fırçalamamıssan falan cok sene boyunca yanarsın ozaman söyleleyim :D babama 2 ıgne yaptı agladı adam derıyı bıle aldı

yok hocam dişlerimi dikkat ediyoru mzaten çok sorun var ne bilim nette okudum yok kemik çıkıyomuş kenardan bişeyler bişeyler. dişle ilgili şeylere alışkınım her bi haltı yaptırdım bu şey dışında

en son süt dişimi kendim çekmiştim bi dha da dişçiye gitmedim<
Korkutmak gibi olmasın çok fena ağrıyomuş, ağlayan arkadaşlarım bile var

Valla bende 4 tane çürük vardı.Amelyat ile aldırdım , çok korkarım dişten :)

Yok iğneyi yapar sonra fısfıs sıkar hiçbir şey hissetmessin ama 3 4 saat ağzında ağırlık hissedersin :D bende azı dişlerimi çektirmiştim.3 4 Saat yemek yıyemedım :D yiyipte git

en son süt dişimi kendim çekmiştim bi dha da dişçiye gitmedim<
Korkutmak gibi olmasın çok fena ağrıyomuş, ağlayan arkadaşlarım bile var

dişle ilgili uzun zamandır çok zorluklar çekiyorum aynı anda 4 kez iğne vurulduğunu bilirim ama bu ameliyat fln oalyı var ya bi tuhaf oldum ya

dişle ilgili uzun zamandır çok zorluklar çekiyorum aynı anda 4 kez iğne vurulduğunu bilirim ama bu ameliyat fln oalyı var ya bi tuhaf oldum ya
Şaka yaptım şaka biraz kork diye:)
Korkcak ne var hissetmezsin bile eskidendi o dişçi kabusları

diş mi dert yemin ediyorum:D acı diye birşey olmz hocam doğal olarak operasyondan sonra bir miktar ağrı szı olur o da herşeyde var zaten ağrı kesici kullanırsın geçmiş olsun

nasıl peki hocam zor oluyormu kısaca beni aydınlatırsan sevinirim

Vallahi kardeşim benim diş yana doğru çıkıyordu arkadaki yan yatmış bayağı zordu o yüzden ameliyat ile alındı. Bi de asistanlar almaya çalıştı yanlış yere dikiş attılar falan Üniversite Hastanesine gitmez olaydım :)

Dişinde sorun yoksa eğer çok basit çekiyor direkt doktor. 20-30 sn sürüyor toplamda iğne vuruyor o biraz acıtıyor çenen falan uyuşuyor ilk önce 20 dk sonra dişi çekiyorlar. Bir şey hissetmiyorsun baskıdan başka :D

bende cektircem yakında. fiyat icin ne aldın ? ben sordum 80 tl den başlar 400 tl ye kadar cıkabilirmiş miş....net fiyat demiyor..

Benim 20'lik dişim hiç zorlanmadan çekildi. Doktor iki iğne ile uyuttu, işinin ehli doktormuş, çabucak çok az acı ile çekti. 20 'lik kolay olduda son bir ayda dişetlerim çekildiği için 21 diş çektirdim. Ağzımda 8 sağlam diş kaldı ve protez diş kullanıyorum. Dişlerinizin kıymetini bilin derim.

Vallahi kardeşim benim diş yana doğru çıkıyordu arkadaki yan yatmış bayağı zordu o yüzden ameliyat ile alındı. Bi de asistanlar almaya çalıştı yanlış yere dikiş attılar falan Üniversite Hastanesine gitmez olaydım :)

Dişinde sorun yoksa eğer çok basit çekiyor direkt doktor. 20-30 sn sürüyor toplamda iğne vuruyor o biraz acıtıyor çenen falan uyuşuyor ilk önce 20 dk sonra dişi çekiyorlar. Bir şey hissetmiyorsun baskıdan başka :D

valla hep üni. diş hekimliğinde yaptırdım herşeyi bi sorun olmadı inş bunda da olmaz ya alışkınım diş ile ilgili olaylara ama bu nasıl oalcak merak içindeyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri