21 günde 6000 tl mi :))) imkansız değil mi?? buralar çok durulmuş yeni konu açma vakti geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam yerimiz ayirtalim şimdiden. Sabırsızlıkla bekliyorum.

bu aralar bende yeni arayışlar içindeyim hadi reyiz bkeliyoruz yık forumu :D

Hocam skype'den kabul etmiyorsunuz saatlerdir bekliyorum dosyaları pm olarak atabilirmisiniz link kırık ?

blog konuların çok işime yaradı hocam çok olmasa bile harçlık çıkartmıştım kendime. Yeni taktikleride heyecan ile bekliyoruz :)

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] aslında böyle kazanıp da yalan söyleyenler ya da sizden aldığını süsleyip püsleyip satanlara prim vermemeniz lazım, bu işten bu forumun üyelerinden kazanacaksanız siz kazanın, siz yapın e bookları millet sizden alsın hocam

Valla foruma uzun zamandır girmiyordum sizin ilk konuyu okuduktan sonra bayağı heyecanlandım, merakla bekliyoruz :)

( actionScript demişki ) Birisi konuya yazmış 3 yıllık web adsense hesabım banlandı O arkadaşı buradan tebrik etmek istiyorum. Hatta googleda işe başlatacaklar onu. Blooger siteye web adsense ekleyebilen ilk kişi olarak

Asıl Sorular ?

1) Senelerdir adsenseden para kazanıyorum web adsense blogger bağlanmaz diye bir kelimeyi ilk defa sizden duydum.ve bütün bloggerdaki adsenselerim web adsense

2) Forumda kazanç resmi paylaşmak yasak paylaştınız bari bloggerların kazanç görüntüsünü atın. toplu kazanç atıp bloggerdan kazanıyorum demekle olmaz

3) İnsanlara bir şeyleri yarım yamalak öğretip ortadan kaybolmayın neden blogger temasına adsense yerleşimini anlatmıyorsunuz ? neden youtube adsensenin bloggera yerleşemeyeceğini anlatmıyorsunuz ? neden bir xml dosyayını onlarca kişiye indirtip içeriğine kendi linklerinizi yerleştiriyorsunuz ?

4) Forumda satış yapan insanları neden dolandırıcı yerine koyuyorsunuz ?

5) Bir işi gösterecekseniz tam gösterin iki birşey gösterip işin asıl kısmını göstermeyip insanlara gaz verip kaybolmayın ortalıktan

Konularınızı bende takip ediyorum ama yöneticilik görevvimide yapmak zorundayım

16-) Forumda "Kazanç taktiğimi paylaşacağım" "şu gün açıklayacağım" , "Skype'da taktiğimi açıklıyorum" gibi mesajlar konular yasaktır. Bu tür konuları açacak iseniz; tek bir konu açıp ya paylaşırsınız ya da hiç bu tur konular açmazsınız.
Bu kural ihlalinde; kişi 7 Gün süre ile forumdan uzaklaştırılacaktır.

20-) Forumda ilk kazancım adı altında ya da 1 günlük kazanç adı altında konu açılması yasaklanmıştır. Kaynağını, çalışmanızı açıklamayacağınız bu tür gösteriş konuları açmanın anlamı yok. Bu tür konu açanlar 1.ci seferde uyarılır. 2.nci Seferde 3 gün uzaklaştırma alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri