21 Haziran Gelir 0TL

• Kullanıcı reoanew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

reoanew

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bu sabah baktığımda 21 haziran geliri 0 TL gözüküyor. Herhangi bir bildirim, uyarı vs yok kanalda. Benzer durumu yaşayan varmı?

Bahsettiğiniz sadece 21 haziransa normaldir yarın yansız ama tüm haziran ayı ise normal değil

Bahsettiğiniz sadece 21 haziransa normaldir yarın yansız ama tüm haziran ayı ise normal değil
yok hocam tüm haziran değil çok şükür ama bir kanalımda 21 haziran yansıdı ana kanalımda şimdi baktım halen 21 haziran yok önceki 2 gün 0TL işleniyorda kaldı :(

Son düzenleme:
işleniyor yazıyorsa büyük ihtimal yarın düzelir zaten 2 gün geriden geliyor işlenmeler hatta şimdi yansımış olmalı

işleniyor yazıyorsa büyük ihtimal yarın düzelir zaten 2 gün geriden geliyor işlenmeler hatta şimdi yansımış olmalı

hocam ben sıkıntıyı tam anlatamadım sanırım. Resim ile anlatınca daha iyi anlaşılacaktır. Normalde 2 gün geriden geldiğini biliyorum. Her zaman resimdeki ilk şekilde iken 2 gündür (bu arada 21'i yansıdı şimdi 22'si bu şekilde) alttaki resimdeki gibi geliri hep 0TL gösteriyor Yansımayan günün geliri hep işleniyor nokta nokta iken şimdi direk günü 0TL gösteriyor. 21i yansıdı ama şimdi 22'si böyle

hocam ben sıkıntıyı tam anlatamadım sanırım. Resim ile anlatınca daha iyi anlaşılacaktır. Normalde 2 gün geriden geldiğini biliyorum. Her zaman resimdeki ilk şekilde iken 2 gündür (bu arada 21'i yansıdı şimdi 22'si bu şekilde) alttaki resimdeki gibi geliri hep 0TL gösteriyor Yansımayan günün geliri hep işleniyor nokta nokta iken şimdi direk günü 0TL gösteriyor. 21i yansıdı ama şimdi 22'si böyle

ayın 21’i işlenmiş ama bir kazanç yok sıfır. bazen geriye dönük güncelleme yapıyorlar. mesela 100 lira iken 110 falan olduğu olmuştu. bekle bence abi. ayrıca canlı sohbete sor istiyorsan incelesinler.

ayın 21’i işlenmiş ama bir kazanç yok sıfır. bazen geriye dönük güncelleme yapıyorlar. mesela 100 lira iken 110 falan olduğu olmuştu. bekle bence abi. ayrıca canlı sohbete sor istiyorsan incelesinler.

Acaba doların artışından mı kaynaklandı kardeşim :) Şimdi sen öyle yazınca aklıma ilk bu geldi :) Bu arada 21i kazancıda yansıdı bir gün önceki 0TL durumu şimdi ayın 22si için geçerli. Dediğin gibi beklemek en iyisi sanırım. 0TL yazınca panik yaptım para kazanma kapanma felan zannedip ama onunda bir bildirimi maili vs gelirdi diye düşündüm. Şimdi senin yazdığın mantıklı geldi

Acaba doların artışından mı kaynaklandı kardeşim :) Şimdi sen öyle yazınca aklıma ilk bu geldi :) Bu arada 21i kazancıda yansıdı bir gün önceki 0TL durumu şimdi ayın 22si için geçerli. Dediğin gibi beklemek en iyisi sanırım. 0TL yazınca panik yaptım para kazanma kapanma felan zannedip ama onunda bir bildirimi maili vs gelirdi diye düşündüm. Şimdi senin yazdığın mantıklı geldi

21 haziran yansıdıysa sorun yok bazen geç yansımalar olabiliyor yarında sıfır olan 22 haziran ynsır

2 gün soğuk terler döktürdü şimdi herşey normale döndü eskiden olduğu gibi 0TL yazmadan nokta nokta haline döndü çok şükür
İlgilenip cevap yazan herkese teşekkürler

Hocam merhabalar.
Aynı durum şu anda bende de var
Sorun ne zaman düzeldi acaba?

Çok saolun hocam yanıtınız için
Bi an yusuf yusuf oldum:D

Rica ederim hocam, bende anlık şok olmuştum şimdi hepsi düzelmiş :D

ben yaşadığınız şoku bir hafta önce yaşadım :D bir gün düzeliyor sonra yine 0TL yazıyor, dün misal 0Tl yazıyordu bugün normal. Ayrıca sizde takip ediyorsunuzdur ne zaman böyle bir değişik durum olsa mobil studyoya bir güncelleme geliyor store'larda. Bu durumu yaşadığım ilk anda da güncelleme gelmişti veya ertesi günüydü sanırım ama muhakkak güncelleme geliyor. Bayram sebebi ile mesajlarınız yeni gördüm cümleten hayırlı bayramlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri