21 Şubatta pin girdim ocak ödemesini alırmıyım ?

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Evet 1-2 konuda daha okumuştum bazıları ödeme almış bazıları almamış 21 şubatta girdim 24 şubatta ödeme alırmıyım ?

Alırsın. Eğer 24 şubatta ödemeni alamazsan google supportan mail atcaksın 1-2 güne yatar o zaman paran.

ödeme işleme girdimi hocam?

Normal şartlar altında alamazsın.
Adsense şartları gayet açık ve nettir bu konuda,

pin, banka hesabı doğrulama vs işlemleri ayın 15'ine kadar yapılmazsa ödeme bir sonraki ödeme dönemine kalır. yani normal şartlar altında martta ödeme alabilirsin.

Ancak ocak ödemeni mart ayının ilk haftasında yapacaklardır, martın son haftasında da şubat kazancını alırsın.

Eyvallah hocam yüreğime su serptin :)

Bende senin gibi pinimi girmiştim hatta ödeme olduğu gün girmiştim yanlış hatırlamıyorsam param yatmayınca google supporttan mail attım cevap geldi paranız hesabınıza gönderilmiştir diye. Merak etme bu ay kesin alırsın paranı. Dediğim gibi eğer 24 ünde paran yatmazsa google supporttan mail at %100 alırsın.

ödeme işleme girdimi hocam?
Malesef hocam girmedi daha :(
Normal şartlar altında alamazsın.
Adsense şartları gayet açık ve nettir bu konuda,

pin, banka hesabı doğrulama vs işlemleri ayın 15'ine kadar yapılmazsa ödeme bir sonraki ödeme dönemine kalır. yani normal şartlar altında martta ödeme alabilirsin.

Ancak ocak ödemeni mart ayının ilk haftasında yapacaklardır, martın son haftasında da şubat kazancını alırsın.

Hocam bazı arkadaşlar almıştı o yüzden sordum hatta biri 23 ünde girmişti 24 ünde almıştı ona kafam takıldı biraz :)

Malesef hocam girmedi daha :(

Hocam bazı arkadaşlar almıştı o yüzden sordum hatta biri 23 ünde girmişti 24 ünde almıştı ona kafam takıldı biraz :)

bende pini 17 sinde girdim bnmkide girmedi işleme umarım pazartesi yatar

yeni adsense hesapım için bende 20 sinde pin girdim ve mail yolladım bu gün gelen cevap şu

Merhaba xx

E-postanız için teşekkür ederiz.

Google AdSense hesabınızı kontrol ettiğimde hesabınıza hiçbir ödeme duraklatmanız olmadığını görüyorum. Bu durumda Şubat ayı sonunda ödemenizi almanız gerekir.

Bu süreçte ben de hesabınızı kontrol ediyor olacağım. Ödemenizi almanız konusunda bir problem çıkması durumunda konu ile ilgili Faturalandırma Ekibimizi bilgilendiriyor olacağım.

Saygılarımla,

Yağmur Arman

yeni adsense hesapım için bende 20 sinde pin girdim ve mail yolladım bu gün gelen cevap şu

Merhaba xx

E-postanız için teşekkür ederiz.

Google AdSense hesabınızı kontrol ettiğimde hesabınıza hiçbir ödeme duraklatmanız olmadığını görüyorum. Bu durumda Şubat ayı sonunda ödemenizi almanız gerekir.

Bu süreçte ben de hesabınızı kontrol ediyor olacağım. Ödemenizi almanız konusunda bir problem çıkması durumunda konu ile ilgili Faturalandırma Ekibimizi bilgilendiriyor olacağım.

Saygılarımla,

Yağmur Arman
hocam nasıl gönderiyoruz hangi maile gönderiyoruz ne yazıyoruz detaylı anlatırmısınız birde ne zaman yolluyalım pazartesi günümü ? yardımcı olurmusunuz:)

hocam nasıl gönderiyoruz hangi maile gönderiyoruz ne yazıyoruz detaylı anlatırmısınız birde ne zaman yolluyalım pazartesi günümü ? yardımcı olurmusunuz:)
Bende merak ediyorum hocam. Benimde işleme giren bir ödemem yok :(.

bende 21 şubatta girdim ödemeyi.içerde aralık ve ocak ayı alacaklarım var 233+750 ne zaman alırım bunları acaba? bi de önce hangisini alırım 750 tl olan ocağı mı yoksa 233 lira olan aralığı mı?

pini tam 15 şubatta girdim aralıktan 2500 alacağım var ocağı söylemiyorum bile tüm işlemler tmm ama hala adsensede tık yok :( :( işlemde değil ödeme :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri