22.07.2015 İşleme Girenler / Girmeyenler

22.07.2015 İşleme Girenler / Girmeyenler

• Geçen ay işleme GİRMEDİ. FAKAT bu ay İŞLEMDE.

Oy: 9 3,2%
  • Geçen ay da işleme GİRMEDİ, bu ay da işlemde DEĞİL.

Oy: 205 73,5%
  • Geçen ay işleme GİRDİ, bu ay da İŞLEMDE.

Oy: 42 15,1%
  • Geçen ay işleme GİRDİ. Bu ay işlemde DEĞİL.

Oy: 23 8,2%

• Kullanılan toplam oy
    279
1 adsense geçen ay işleme girmemişti bu ayda girmedi.
Diğer yedek adsenseyi kullanmıyordum. Geçen ay kullanmaya başladım o da bu ay kesinleşmedi :(

3 adsensede de şu an durum aynı

geçen ayda bu ayda işleme girmedi ödeme yapılmadı. Biriktikçe stres basıyor

Gecen ayda alamadik, bu ayda islemde degil.. Yazik gunah verilen emeklere..

Geçen ay işleme girmedi bu ayda işleme girmedi.
1 Ağustos bekleyelim diyeceğimde artık poliannacılık oynamaya gerek yok.
Adsenseleri banlamayabilirler öyle açık kalabilir bir an önce Quiz'e taşıyın derim kanallarınızı.

Yoksa 1 ağustos ödeyecek 22 Ağustos ödeyecek diye kendimizi kandırmaya devam ederiz.

hayır benin anlamadığım mademişleme sokmuyon banla kapat kardeşim... oda yok.... sanki hersey normal miş gibi adsense atıl duruyo. banlasa da rahatlasak zaten bu ayda işleme girmemiş diger ayı beklemek aptallık olur. bizim sayemizde zengin oldu google. banla da kurtulalım. millet f5 yapa yapa f5 yalama oldu be... daha da yapmam f5 felan

Geçen ay da işleme GİRMEDİ, bu ay da işlemde DEĞİL.

geçen ay işleme giren tek adsensem bu ay işleme girmedi,demekki tek adsense bırakıp quiz çalışarak doğru bir karar vermişim !

5 adsense geçen ay girmedi bu ay da aynı şekilde işlemde değil. Bunların yapacakları işin içine edeyim. Banlasalarda kurtulsak.Kanalları taşıyorum partnere daha fazla sırtımızdan kazanmasınlar.

%76 çok büyük bir rakam 2 aydır ödeme alamayanlar için. Tam ortada kaldık ne yapacağımızı bilmiyoruz :( Forum msjı okumaktan bi hal oldum. Hani %10-15 2 aydır ödeme alamayan olsa anlarım ama rakam büyük. Bu kadar adsenseye ödeme yapmayacaklar mı yani sorusu aklımı kurcaladığından ben biraz daha bekleyeceğim. Üzerine artık bayram mı yaparız soğuk su mu içeriz kısmetten öte köy yok! Hayırlısı olsun diyip beklemeye devam ediyorum.

Geçen ay işleme GİRMEDİ. FAKAT bu ay İŞLEMDE. olan 5 kişi nin bizden farkı ne acaba? nasıl çalışıyorlar botlamı ... manuelmi.. tek pc mi bi ayırım yapmamız için bu 5 arkadaşın konuya yazması lazım

Geçen ay işleme GİRMEDİ. FAKAT bu ay İŞLEMDE. olan 5 kişi nin bizden farkı ne acaba? nasıl çalışıyorlar botlamı ... manuelmi.. tek pc mi bi ayırım yapmamız için bu 5 arkadaşın konuya yazması lazım
Benim geçen ay 8 adsenseden 3 tanesi işleme girmedi. 3 adsensenin 2tanesini parası yatan adsenselere taşıdım. Sorunsuz şekilde hesaba yattı.
Tek bıraktığım adsense işleme girmedi.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şükür sorunsuz ödemelerimi aldım hep ama artık bu gidişie bi dur demek lazım hem spama musade et spamdan para kazan hemde milletin parasını ödeme bunlar işinide biiyor
cok güzel bi sistem kurmuşlar ödemesede kimse niye ödemedin diyemiyor bi şeyler yapmak lazım toplu hareket etmek lazım keşke şu ytye bir altarnetif cıksada derslerini alsalar

Allah kahretsin böyle kurumsalligi. borç batağında yüzüyorum resmen

Ben anketi nasıl yanıtlayayım çözemedim :)
Benim iki adsense eski ara ara kanal bağlar ödememi alırım. Geçen ay ikiside ödeme eşiğini geçmemişti. (Partner çalıştığım için) Kanal bağladım bu ay iki adsenseden ödeme aldım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri