22.07.2015 İşleme Girenler / Girmeyenler

22.07.2015 İşleme Girenler / Girmeyenler

• Geçen ay işleme GİRMEDİ. FAKAT bu ay İŞLEMDE.

Oy: 9 3,2%
  • Geçen ay da işleme GİRMEDİ, bu ay da işlemde DEĞİL.

Oy: 205 73,5%
  • Geçen ay işleme GİRDİ, bu ay da İŞLEMDE.

Oy: 42 15,1%
  • Geçen ay işleme GİRDİ. Bu ay işlemde DEĞİL.

Oy: 23 8,2%

• Kullanılan toplam oy
    279
bu adsensenin ne yaptığı belli neye göre yatırıp neye göre yatırmıyor çözmek imkansız

146 kişi az değil arkadaşlar 2 aydır işleme girmeyen sayısı ne yapacağımı şaşırdım yaklaşık 2 haftadır adsensede zaten kanalım kalmamıştı hepsi spamdan kapanmıştı. ancak içeride kalan para az buz değil çöpe atılacak para değil 2 ay uykusuz kalarak çabalayarak birikti şimdi bir ufak "otomatik ödeme .... " yazısına bağlı herşeyimiz.

Geçen ay işleme GİRDİ. Bu ay işlemde DEĞİL.

21 kişi daha aramıza katılmış.

1 yıl önce ki hesap kapanmalar da bir yasal şirketin yayıncı politikaları vardı ve hesap fesihleri yüzde 10 asla geçmedi. şimdi tamamen scammer haline dönüşmüş bir ergenin vur kaç taktiği var. üç beşini öderim kalanların sebebsiz üzerine yatarım. ben yine cuma gününe kadar ödeme yapacaklarını düşünmek istiyorum. böyle büyük bir şirket nasıl scammer olacak.

1 yıl önce ki hesap kapanmalar da bir yasal şirketin yayıncı politikaları vardı ve hesap fesihleri yüzde 10 asla geçmedi. şimdi tamamen scammer haline dönüşmüş bir ergenin vur kaç taktiği var. üç beşini öderim kalanların sebebsiz üzerine yatarım. ben yine cuma gününe kadar ödeme yapacaklarını düşünmek istiyorum. böyle büyük bir şirket nasıl scammer olacak.

Artık umudu kesip atmanın zamanı geldi, koskoca google böyle yapıyorsa...Diyecek söz kalmadı artık.

Arkadaşlar daha önce bu durumu yaşayanlardan biri olarak adsense hesaplarınızın banlanmasına kafanızı hazırlayın. Olursa yatarsa halay çekersiniz..
Ama MUTLAKA kanallarınızı partnere taşıyın.
Atalarımız ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR diye boşuna söylememiş.

Tam 8-9 ay önce yazdığım gibi "No Adsense, No Cry"

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION], banlanmak önemli değil kardeş. daha önce ki banlanmalar da hep bir politika vardı, türkiyeden vergi ödeyip fransa da almanya da kanal açmak yada multi adsense çalışırken bir şekilde belli etmek yada aşırı telif yiyip kurumlardan şikayet almak.

şimdi hiç bir sebeb yok hiç bir politika yok temiz kirli adsense fark etmeksizin yüzde 80 90 oranında bir işleme girmeme olayı var. sorduğumuz da hep ödeyeceğiz bekleyin diyorlar.

Arkadaşlar daha önce bu durumu yaşayanlardan biri olarak adsense hesaplarınızın banlanmasına kafanızı hazırlayın. Olursa yatarsa halay çekersiniz..
Ama MUTLAKA kanallarınızı partnere taşıyın.
Atalarımız ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR diye boşuna söylememiş.

Tam 8-9 ay önce yazdığım gibi "No Adsense, No Cry"

İyi hoşta bu kadar adam quize geçip spam yapınca quizinde aksatmayacağını düşünüyormuyuz ?

İyi hoşta bu kadar adam quize geçip spam yapınca quizinde aksatmayacağını düşünüyormuyuz ?
Şuanda milyonlarca kanalın ödemesini yapıyorlar bişey değişmeyecektir . Ama quizde ödemede sıkıntı çıkarırsa başka parnere geçeriz anında

Nerde düzenli ödeme yapılıyorsa biz oraya :)

adsense, stabil hale gelene kadar partnerlere mutlak mana da güven olmaz. sonuçta partnerleri denetleyen ödeme yapan adsense. adsense scammer olursa partnerler de her an patlayabilir gözüyle bakacağız.

girmeyen yokmu herkes aldı sanırım :) 1adsenseme baktımda hala ödenmemiş birkaç telifli kanal vardı onlardan olabilir diye girdim sildim kanalları bekliyorum bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri