22$ webmoney bozzdurulacaktır

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
odeme yontemi paypalsa kabuldur her turlu :)

ben yapamadım onu hocam bi ara yapmıştım ama şimdi yapamadım uğraşmadan bozabilecek varsa bozuversin

Resmi bayi olarak işlemleri sistem üzerinden yapmaktayız ve cüzdandan cüzdana aktarım ile bozum yapmak kesinlikle yasaktır. Son olarak cüzdandan cüzdana aktarım ile bozum yapanların hesapları ve bozduran hesaplarda birlikte webmoney tarafından bloke edilecektir bilgilerinize.

Resmi bayi olarak işlemleri sistem üzerinden yapmaktayız ve cüzdandan cüzdana aktarım ile bozum yapmak kesinlikle yasaktır. Son olarak cüzdandan cüzdana aktarım ile bozum yapanların hesapları ve bozduran hesaplarda birlikte webmoney tarafından bloke edilecektir bilgilerinize.

webmoney komisyonunu alıyormu alıyor niye öyle bir şey yapsınki bozdurma işlemi size dokunuyor olmasın

webmoney komisyonunu alıyormu alıyor niye öyle bir şey yapsınki bozdurma işlemi size dokunuyor olmasın

Öncelikle maksadını aşan yorumunuzdan dolayı ayıp ettiğinizi bilmenizi isterim. Webmoneyin komisyon alıp almaması değil konu zira webmoneyin ülkemizdeki tüm sorumluluğunu ve mali yükünü garanti altına alıp devletten gereken izinleri alan bir garantör var. Bu garantör gereken işlemleri yapmasa maliye webmoneyin bu ülkede işlem yapmasına ve bu kadar büyük işlemler yapılmasına izin vermez. Bloke işlemini yapacağını ve kullanıcı sözleşmesinde belirtildiği üzere webmoney alım satımının belirtilen kurumlar haricinde yasak olduğunu ve harici işlemlerde iki tarafından bloke edileceğini biz dokunduğu için değil webmoney bunu belirttiği ve istediği için yazıyoruz. Maalesef her webmaster sitesinde olduğu gibi buradada sadece insanlara laf yaftalamak ve yapılan hizmetleri baltalamak amacı ile sırf polemik çıkarmak için yazan arkadaşların böyle güzel ve kaliteli bir sitede fazlaca olmasıda ayrıca bu işlere yıllarını vermiş bir insan olarak beni birhayli üzmektedir. Lütfen kırıcı yada aşağılayıcı olmak yerine yapıcı ve alçak gönüllü olun zira bu size hiçbirşey kaybettirmez aksine kazandırır çünkü itibar parayla satın alınacak birşey olmadığı gibi saygı hakedilerek alınır.

Saygılarımla.

sen nediyon ya, sennkimsin?

[MENTION=31340]turkmoney[/MENTION] Siz mi Turkiye sorumlususunuz yoksa [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] mi?

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/91672-webmoneyturkiyeden-sikayetciyim.html

Bu konudaki arkadasin sorununu cozun bi zahmet, hani hepiniz yetkilisiniz ya.

Turkmoney olarak bizim yetkili olduğumuzu yazan tek bir ibare gördünüzmü ? biz resmi bayiyiz ve Türkiye direktörü ve sorumlusu webmoneyturkiye dir. Hani moderatörsünüz ya bilmeniz lazım diye düşünüyordum ama çok ilginç bilmemeniz. Açıkçası ben yetkili arkadaşıma Allahtan sabır diliyorum gerçekten çok zor insanlarsınız vesselam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri