23.02 Hiç etiket girmedim günün sonundaki raporlar hayret verici

To %10 değil de %5 yapsak yeter bana. Bir el atıverseniz (:

defalarca söylüyorum 10+ dk video yükleyin, video önü ve sonu işaretleyin ortasına bir iki reklam sizinde to 12-20 arası olur.

Ekran_Alıntısılt4FW.png

Ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum ama benim çerezler,tbm ve anahtar kelime ile ilgili görüşüm şudur ; Örnek olarak bir adam günlerden beri cep telefonu almak için gerek google gerek youtube araştırma yapıyor. Adamın çerezlerinde cep telefonu konusu yoğunlaşıyor. Sizinde videonuzun konusu cep telefonu deyelim. Adam youtube cep telefonu diye ararken sizin koyduğunuz "cep telefonu" diye olan anahtar kelimelerden doğru size gelir. Videonuzun yanında ceptelefonu hakkında reklam çıkar ve adam tıklar. Belki güzel videonuzu beğenir veya size abone olur( tabi özgünseniz). Yani aslında dolaylı yoldan tbmyi ve kanalınızın istikrarlı bir şekilde kazanmasına anahtar kelimeler çok yardımcı olur. Düzgün girilmiş anahtar kelimeler izleme sürenizi reklama tıklama oranını abone sayınızı izleme sayınızı beğeni sayınızı arrtırır zaten hepimizinde amacı bu değilmi zaten :) (not: yazdıklarım tamamen özgün içerik içindir.)

defalarca söylüyorum 10+ dk video yükleyin, video önü ve sonu işaretleyin ortasına bir iki reklam sizinde to 12-20 arası olur.

aylardır dediklerinizi uygulayan ve %5 den fazla to görmemiş biri olarak söylüyorum hocam to yu etkileyen tek etken video süresi değildir .çalıştığınız ülke ,kategori bunlar videonun uzunluğundan daha çok etki eder to ya.saygılar..

aylardır dediklerinizi uygulayan ve %5 den fazla to görmemiş biri olarak söylüyorum hocam to yu etkileyen tek etken video süresi değildir .çalıştığınız ülke ,kategori bunlar videonun uzunluğundan daha çok etki eder to ya.saygılar..

Tabiki öncelikle izlenim olacak.

Peki mesela ben dün bi video gördüm mesela fitness ile ilgili diyelim , açıklama kısmında fitness ile ilgili bir ton etiket vardi. Tarayıcı daki çerezlere göre reklam çıktığı doğrudur ilgi alanına dayalı olaraktan. Ama videonun altında çıkan reklam fitness kursu ile ilgili idi hem de new york ta.

hiç alakası yok değildir elbette ki vardır ama, tık almaz ki. Neden ?
Ben kendimden örnek veriyim, gün içinde çeşitli firmalar ile maillerşiriz, ürünlere bakarız. işim gereyi baktığım ürünler, Bilgisayar parçaları ve güvenlik sistemleri dir.

Şimdi sen videona pahali bir hotel reklamı ekledin. Ben çalıştım ve yoruldum video izliyorum veya müzik diinliyorum. Senin videon çıktı. Bana benle alakalı reklam çıkacak ve benim dikkatimi çekecek tıklıyacağım, belki alışveriş dahi yapacağım.

Ama hotel reklamı sağda solda çıkmış banane.

Anlatmak istediğim tam olarak şu, TBM yükseltmek için alakasız etiket girmek mantıksız. Yani bu durum şaşılacak bir durum değil, etiket girmedim ama TBM yüksek, bu durum şaşılacak bir durum değil çün ki video kategorisi her ne ise, pahali reklamların çıacağı kategorilerde gezen kişilere hitap ettiği kesin.

---------- Mesaj saat 03:19:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:16:31 civarında gönderildi. ----------

Ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum ama benim çerezler,tbm ve anahtar kelime ile ilgili görüşüm şudur ; Örnek olarak bir adam günlerden beri cep telefonu almak için gerek google gerek youtube araştırma yapıyor. Adamın çerezlerinde cep telefonu konusu yoğunlaşıyor. Sizinde videonuzun konusu cep telefonu deyelim. Adam youtube cep telefonu diye ararken sizin koyduğunuz "cep telefonu" diye olan anahtar kelimelerden doğru size gelir. Videonuzun yanında ceptelefonu hakkında reklam çıkar ve adam tıklar. Belki güzel videonuzu beğenir veya size abone olur( tabi özgünseniz). Yani aslında dolaylı yoldan tbmyi ve kanalınızın istikrarlı bir şekilde kazanmasına anahtar kelimeler çok yardımcı olur. Düzgün girilmiş anahtar kelimeler izleme sürenizi reklama tıklama oranını abone sayınızı izleme sayınızı beğeni sayınızı arrtırır zaten hepimizinde amacı bu değilmi zaten :) (not: yazdıklarım tamamen özgün içerik içindir.)

Alakalı başlık,alakalı açıklama,alakalı etiket.

üçü bir arada ve şeker olarak Kategoride doğru ise çok iyi kazanırsınız.

Biri bozuk ise ya düzensiz kazanır yada hiç kazanmazsınız.
Düşüncenizde size katılıyorum ancak şurda yanılıyorsunuz, Etiket büyük rol oynuyor kısmı yanlış. Kemal sunal filmine Iphone5 etiketi eklersen başlık kemal sunal olursa, videon çıkar IPHONE arayana ama tıklar mı ???

Belirttigim üzere Düzgün girilmis anahtar kelimeler etkili olur dedim. Verdiğim örneği dikkatlice okursan aynı fikirde olduğumuzu anlarsın :) özellikle yazdim videonun konusu diyeleim cep telefonu sizinde girdiginiz anahtar kelime " cep telefonu" falan filan olursa iyi olur diye.

hiç alakası yok değildir elbette ki vardır ama, tık almaz ki. Neden ?
Ben kendimden örnek veriyim, gün içinde çeşitli firmalar ile maillerşiriz, ürünlere bakarız. işim gereyi baktığım ürünler, Bilgisayar parçaları ve güvenlik sistemleri dir.

Şimdi sen videona pahali bir hotel reklamı ekledin. Ben çalıştım ve yoruldum video izliyorum veya müzik diinliyorum. Senin videon çıktı. Bana benle alakalı reklam çıkacak ve benim dikkatimi çekecek tıklıyacağım, belki alışveriş dahi yapacağım.

Ama hotel reklamı sağda solda çıkmış banane.

Anlatmak istediğim tam olarak şu, TBM yükseltmek için alakasız etiket girmek mantıksız. Yani bu durum şaşılacak bir durum değil, etiket girmedim ama TBM yüksek, bu durum şaşılacak bir durum değil çün ki video kategorisi her ne ise, pahali reklamların çıacağı kategorilerde gezen kişilere hitap ettiği kesin.

---------- Mesaj saat 03:19:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:16:31 civarında gönderildi. ----------

Alakalı başlık,alakalı açıklama,alakalı etiket.

üçü bir arada ve şeker olarak Kategoride doğru ise çok iyi kazanırsınız.

Biri bozuk ise ya düzensiz kazanır yada hiç kazanmazsınız.
Düşüncenizde size katılıyorum ancak şurda yanılıyorsunuz, Etiket büyük rol oynuyor kısmı yanlış. Kemal sunal filmine Iphone5 etiketi eklersen başlık kemal sunal olursa, videon çıkar IPHONE arayana ama tıklar mı ???
Eger ben fitness ile ilgili video izliyorsam fitness benim ilgi alanimdir. Videonun altında cikan fitness reklamlarına tiklama ihtimalim yüksek olur. Ayrıca ben google da mobilya firmasinin sitesine girip ürünleri incelemissem, herhangi bir videonun, mesela bir fail videosunun altında o mobilya firmasinin reklami cikar,eğer google a reklam vermişse. Etiket ile video uyumluysa niche reklam çıkar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri