hiç alakası yok değildir elbette ki vardır ama, tık almaz ki. Neden ?
Ben kendimden örnek veriyim, gün içinde çeşitli firmalar ile maillerşiriz, ürünlere bakarız. işim gereyi baktığım ürünler, Bilgisayar parçaları ve güvenlik sistemleri dir.
Şimdi sen videona pahali bir hotel reklamı ekledin. Ben çalıştım ve yoruldum video izliyorum veya müzik diinliyorum. Senin videon çıktı. Bana benle alakalı reklam çıkacak ve benim dikkatimi çekecek tıklıyacağım, belki alışveriş dahi yapacağım.
Ama hotel reklamı sağda solda çıkmış banane.
Anlatmak istediğim tam olarak şu, TBM yükseltmek için alakasız etiket girmek mantıksız. Yani bu durum şaşılacak bir durum değil, etiket girmedim ama TBM yüksek, bu durum şaşılacak bir durum değil çün ki video kategorisi her ne ise, pahali reklamların çıacağı kategorilerde gezen kişilere hitap ettiği kesin.
---------- Mesaj saat 03:19:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:16:31 civarında gönderildi. ----------
Alakalı başlık,alakalı açıklama,alakalı etiket.
üçü bir arada ve şeker olarak Kategoride doğru ise çok iyi kazanırsınız.
Biri bozuk ise ya düzensiz kazanır yada hiç kazanmazsınız.
Düşüncenizde size katılıyorum ancak şurda yanılıyorsunuz, Etiket büyük rol oynuyor kısmı yanlış. Kemal sunal filmine Iphone5 etiketi eklersen başlık kemal sunal olursa, videon çıkar IPHONE arayana ama tıklar mı ???