23 Yıldır Profesyonel Seslendirme Yapıyoruz. YTPara üyelerine özel fiyatlar...

Editor16

Kayıtlı Üye
Merhaba Değerli YTPara.Com Üyeleri

Adım Cüneyt SAĞDIÇ, 1992 yılında başladığım medya sektöründe muhabirlik, editörlük, haber spikerliği ve seslendirme işleri yaptım. Halen de sürdürüyorum. Yerel ve ulusal bazda birçok reklam, santral seslendirmeleri, belgesel, tanıtım filmi, firmalar için eğitim seslendirmeleri ve haber seslendirmeleri yaptım. YTPara.Com ailesine yeni katıldım. Sizlerin de profesyonel fikirlerle prodüksiyon hizmetlerini uygun fiyatlarla alabileceğinizi bilmenizi isterim.

Seslendirme adına neler yapıyorum ?

*İnternet siteleri ve yerel radyo istasyonları için haber seslendirmesi
*Santral seslendirmesi, mağaza içi anonslar, otobüs-peron seslendirmesi
*Kitap seslendirmesi (Sesli Kitap)
*Firmalara yönelik eğitim ve tanıtım filmleri seslendirmesi(E-Learning)
*Anadili ile yapılacak yabancı dilde seslendirmeler (portföydeki sesler)
*Seçim dönemlerinde adaylara yönelik seslendirme hizmetleri
*Sosyal medya hesaplarınızda ve sitelerinizde paylaşabileceğiniz, her bütçeye uygun, kaliteli video içerikleri ve prodüksiyonları (Facebook, Youtube seslendirmeleri)

Çalışma Düzeni Nasıl ?

* Seslendirme işlerimin tamamı profesyonel ve stüdyo ortamında yapılan işlerdir.

* 30 kişiden oluşan (bay-bayan) ekibimle alternatif sesler ve doğru çözümler sunuyorum.

* İş teslim süresi azami 24 saattir. (özel durumlarda 48 saati bulabilir)

Eğer amacınız sorunsuz ve çözüm odaklı profesyonel hizmet ise doğru yerdesiniz...

KAMPANYA

3 Dk.'ya kadar olan (ortalama 350-400 kelime veya bir a-4 yapar) Türkçe seslendirmeleriniz için ekonomik seslerimizi dinleyiniz. 3 Dk'sı sadece 70 TL

EKONOMİK SESLER

Son düzenleme:
Hayirli olsun hocam. Eskiden Turk radyolarinda reklamlar cikinca cok duyarmisim sesinizi. Tekrar duydugumda anilarim depresti :) Bol kazanclar...

Demolar çok sağlam ref varmı? Sonrasında güzel işler alabilirsiniz?

Top 10 videoları Türkçe ve İngilizce Seslendirme... Tekliflerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
[MENTION=39659]Editor16[/MENTION] hoşgeldiniz gerçekten mükemmel. ki daha önce bir çok kez duyduk belkide sesinizi. fiyatlarınız nasıl acaba ?

Son düzenleme:
[MENTION=7910]M.A.A[/MENTION]. ve [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] öncelikle teşekkür ederim. Hoşbuldum.. Umarım burada da güzel işler yaparız hep birlikte..

[MENTION=10960]fth[/MENTION] konuda verdiğim demolar aslı itibariyle referanslarımız aynı zamanda. Ancak özellikle istediğiniz ya da burada göremediğiniz bir çalışma varsa PM ile mail verirseniz iletebilirim.

Saygılarımla

güzel hizmet ama bizim burası biraz mezat gibi kelepir lazım yani :)

[MENTION=7910]M.A.A[/MENTION]. ve [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] öncelikle teşekkür ederim. Hoşbuldum.. Umarım burada da güzel işler yaparız hep birlikte..

[MENTION=10960]fth[/MENTION] konuda verdiğim demolar aslı itibariyle referanslarımız aynı zamanda. Ancak özellikle istediğiniz ya da burada göremediğiniz bir çalışma varsa PM ile mail verirseniz iletebilirim.

Saygılarımla

Top 10 videosu çekicem hocam alt yazılı sizin ekibinizden birisi seslendirecek ne dersiniz? Pm i yarın geçiyorum size hocam..

[MENTION=12119]hsehan[/MENTION] verilen emekler ve senelerin deneyimi seslendirmen ekibimiz var. Ancak böyle de olsa fiyatları makul tutmaya çalışıyoruz. :)

İlerleyen dönemlerde sizinle de çalışmak isterim inşallah.

---------- Spam Engelliyici 03:32 ---------- Önceki Mesaj 03:23 ----------

@OquzAlp teşekkür ederim. Şunu belirtmek isterim. Seslendirme piyasasında "kaşe" dediğimiz her seslendirmenin bir fiyat listesi vardır.

Örneğin;
1.seslendirmen yerel bir reklam 10 kelimeyi 10 liraya okurken, ulusal reklamda 10 kelimeyi 100 liraya veya web tabanlı sosyal medya ve tanıtım filmlerinde 10 kelime 50-60 TL olabilir.

2.seslendirmen de yerel reklamı 20 TL diyebilirken, ulusal reklam da 200, web tabanlı sosyal medya ve tanıtım filmlerine 100 TL diyebilir.

O yüzden fiyat verirken, önce yapılacak işi ve metin çalışmasının tamamını görmeyi + hangi seslendirmen(ler)i istediğinizi öğrenmemiz gerekiyor.

Ancak burası YTPara.com olarak youtube tabanlı çalışmalar yaptığından, misal; 1-2 dakikalık bir seslendirmede kabaca seslendirmene göre 150-200 TL civarı çıkabilir diyorum.

Herşeye rağmen fiyatlar değişken, bu gözümüzü korkutmasın :) Biz esnek ve insan kazanmaya yönelik uzun vadeli çalışmayı tercih ediyoruz.

[MENTION=12119]hsehan[/MENTION] verilen emekler ve senelerin deneyimi seslendirmen ekibimiz var. Ancak böyle de olsa fiyatları makul tutmaya çalışıyoruz. :)

İlerleyen dönemlerde sizinle de çalışmak isterim inşallah.

---------- Spam Engelliyici 03:32 ---------- Önceki Mesaj 03:23 ----------

@OquzAlp teşekkür ederim. Şunu belirtmek isterim. Seslendirme piyasasında "kaşe" dediğimiz her seslendirmenin bir fiyat listesi vardır.

Örneğin;
1.seslendirmen yerel bir reklam 10 kelimeyi 10 liraya okurken, ulusal reklamda 10 kelimeyi 100 liraya veya web tabanlı sosyal medya ve tanıtım filmlerinde 10 kelime 50-60 TL olabilir.

2.seslendirmen de yerel reklamı 20 TL diyebilirken, ulusal reklam da 200, web tabanlı sosyal medya ve tanıtım filmlerine 100 TL diyebilir.

O yüzden fiyat verirken, önce yapılacak işi ve metin çalışmasının tamamını görmeyi + hangi seslendirmen(ler)i istediğinizi öğrenmemiz gerekiyor.

Ancak burası YTPara.com olarak youtube tabanlı çalışmalar yaptığından, misal; 1-2 dakikalık bir seslendirmede kabaca seslendirmene göre 150-200 TL civarı çıkabilir diyorum.

Herşeye rağmen fiyatlar değişken, bu gözümüzü korkutmasın :) Biz esnek ve insan kazanmaya yönelik uzun vadeli çalışmayı tercih ediyoruz.

Arkadaşlarda sanırım benimle hemfikir olacaktır ki demolardaki kadar sağlam seslendirmeye gerek yok bizler için diye düşünüyorum. Yani ytpara.com için de olsa fiyat fazla gibi geldi bana ama saygılar tabi emeğini siz biliyorsunuz..

Vay be bir çok bilindik reklam sizin sesmiş demek ki :) çok kaliteli işler var..

Hoşgediniz bol kazançlar, o kadar yanlızım ki bayan sesiyle Barış seni seviyorum seslendirmek istiyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri