23milyon izlenimli,27bin aboneli,aylık 1000tl+ kazançlı oyun kanalı satılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YildirimHiko97

Yasaklanmış
Kanal Fiyatı :teklifleri deyendirecem(komik teklifler yapmayin!)
Kanal Adresi : Alıcıya verilecektir.
Kanalın abone sayısı : 27bin(organik)
Toplam video görüntülenme sayısı : 23milyon(organik)
Hesap Kayıt Tarihi : 4 aylık kanal
Kanalın dili : İngilizce
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : oyun-93
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : 1000-2000tl
Ek Bilgi :kanaldan şimdiye kadar 7bin $ kazandım.Oyun kanalıdır ve kanalı alana neler yüklemeli her şeyi anlatacam.kanala iyi bakarsa 3-aya çok daha güzel kanal ola bilir.kanalı satma nedenim bu katagoriden sıkılmam başka katagoride daha iyi bir işim olması başka sebeb yok.kanal adresini sadece ciddi alıcıya verecem.ayrıca kanalın 4bin takipçisi olan twitter ve 12bin begenisi olan facebook sayfalarıda hediyem ;)

Şöyle bi kanal yapamadık gitti , PewDiePie Tarzı bişey mi bu

Ozelden telefonunu yollayabilirsin.İstanbul içindeysen yuzyuze goruşebilir inceleyebilirim. Mesajını bekliyorum

Ozelden telefonunu yollayabilirsin.İstanbul içindeysen yuzyuze goruşebilir inceleyebilirim. Mesajını bekliyorum

hocam ben Azerbaycandayim :)

---------- Mesaj saat 22:21:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:20:05 civarında gönderildi. ----------

hocam aklınızdan geçen fiyatı yazsanız

hocam hic fikrim yok :confused: tekliflerden aklimda bir sey olusur diye dusunmusdum ama teklif falan yok :(

hocam ben Azerbaycandayim :)

---------- Mesaj saat 22:21:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:20:05 civarında gönderildi. ----------

hocam hic fikrim yok :confused: tekliflerden aklimda bir sey olusur diye dusunmusdum ama teklif falan yok :(

Ben teklif edeyim ama istanbulda değilsin sağlık olsun :)

ama soyleyim yani bir kanala cok baglamazdım acıkcası.

Hocam kanalı değilde taktiklerinizi satın alabiliyor muyuz?

böle altın yumurtlayan tavuğun varken - kategori değiştirmen bence mantıksız...insan para kaznadığı işten kategori değiştircem diye basit bi sebeple ayrılmaz....sonuçta ekmek

böle altın yumurtlayan tavuğun varken - kategori değiştirmen bence mantıksız...insan para kaznadığı işten kategori değiştircem diye basit bi sebeple ayrılmaz....sonuçta ekmek

Abi ama belirtmiş Arkadaş. :) Daha çok kazanacağım bir kategori buldum diye... :) :)

hocam artik oyun oynamaya zamanim yok yani guzel bir baska kanalim var onunla ugrasiyorum ve masallah bekledigimden dahada guzel gidiyor,yani bu kanala ihtiyacim kalmadi acikcasi,bu kanal ilgi istiyor artik ona gereken iligiyi veremiyorum

---------- Mesaj saat 22:52:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:51:47 civarında gönderildi. ----------

Abi ama belirtmiş Arkadaş. :) Daha çok kazanacağım bir kategori buldum diye... :) :)

aynen :)

Hocam pm alabilirmiyim ,( kanalı merak edenlere pm atıyomusunuz :D ) dostum allah nazarlardan saklasın , şu kanalı bi göreydim yaa ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri