Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok hocam malesef bizde bekliyoruz onaylamalarınıkonu ile alakası yok biliyorum ama benimde 8k aboneli bir kanalım var videoların çoğu telifli olduğu için para kazanamıyorum. Kanalın para kazanmasını nasıl aktif ede biliriz farklı alternatifler var mı acaba.
yok hocam malesef bizde bekliyoruz onaylamalarını
olmaz hocam almanıda ingilizide bekliyor siz bu konuya yazmayın bu linkteki konuya yazın daha yararlı olur yanıtlanırçok saçma bir durum. Tahminim diğer ay 15 k aboneye ulaşacağım ama para kazanma aktif değil. boşa kürek sallıyoruz desene.
---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------
Birde ben kanalı ülekesini Türkiye Yaptım etkisi olur mu onayın.
olmaz hocam almanıda ingilizide bekliyor siz bu konuya yazmayın bu linkteki konuya yazın daha yararlı olur yanıtlanır
https://www.ytpara.com/youtube-soru...e-icin-1000-abone-ve-4000-saat-sarti-128.html
rica ederim hocameyvallah Ömer Kardeşim
unutulmuş kanalllardan proje için ihtiyacı olanlara lazım olabilir hocam satılırsa satılır yoksa kendimde kulanabilirimniye adsenseye bağlamıyorsun
kendiniz şuana kadar niye bağlamadınız adsenseye hocam boşa gitmiş hep izlenimler=)
evet hocam sorunsuz skpeden foto atabilirimkanal hala 3 aşamalı mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.