150k görüntülenmeli bi kanalımı baglıycam sonucunu olumlu yada olumsuz paylasırım ki zaten baglayanlarda aynı sekilde bu baslıkta yorum yaparlar ve ona göre yolumuza bakarız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar YoungScreen Youtube iş ortağı Network'
Kazancınızın %70 'i size aittir
1,5 yıllık bir sözleşme teklif ediyorlar size
1,000 izlenme 3-50 dolar arası değişir genelde yuksek rakamları Gelir düzeyi yüksek ülkelerde görürsünüz.
Kanalınızın Banner ve Profil fotoğraflarını koymayı unutmayın
Kanalınızın etiketlerini ve açıklama kısmınıda doldurun ...
bugün başvuru yaparsınız yarın sizin kanalınızın Hesap Özeti kısmına Özel etkinlik diye bir bildiri gelir Orada Zoomin.tv'nin size yoloalmış olduğu daveti kabul edersiniz ve süreç başlar kanalızın marka kanal olur
YoungScreen.net | Youtube İş Ortağı Ağı bu siteden başvuru yapılıyor
Sana sölediklerimi çarpıtmışsın ... kardeşim senin partner olmaya niyetin yok ama konuyu baltalamak için konuya dalışın zaten ofsayt burada katılan arkadaşlar en kısa zamanda hür özgür iradeseiyle konuya yorum yapacaklardır bilmeden etmeden sadece ön yargılarınla yargılayıp hüküm vermen de senin kişiliğine yakışıyor herkese saygılar şunu sölim katılan kazanır herkese bol şans
8 REASONS
1. 80% payouts and no minimums!
We pay out this super high RevShare % monthly through PayPal!from 1 USD up. If your balance is lower than 1 USD we will add your earnings to your balance and once it exceeds 1 USD we will transfer it via PayPal.
Also, you will earn more money than you currently make, since our pre-roll ads pay way better, roughly $3 - $4 CPM, than regular Google AdSense.
2. No lock-in, try us out for 3 months
Check out our ability to increase your revenues before you dive in! With our No Lock-in policy, you can leave anytime with 30 days notice during the first three months.
After the trial period you sign up for twelve months, which is automatically renewed unless you decide you want to get rid of us at the end of that period.
3. Earning from views beyond YouTube
Zoomin.TV can also monetise your vids across additional platforms as well as the Zoomin.TV network which generates 1.3 Bln views per annum, allowing you to earn more revenue from your videos than through YouTube only!
4. Free post production for other language areas
Your high potential videos can be made suitable for a much wider audience than just English language. This will of course vastly increase its revenue potential.
We regularly select hi-po vids and we will ask you to send us the vid. Our Post Prod Department will then go to work on it adding other language voice overs and/or sub-titles after which we will send you the post-produced videos for uploading into your own channel for monetisation across a wider audience.
5. Ownership and Control
You keep ownership of all the videos you create, and you keep complete control of your channel. Nothing changes for you in the way you run your channel. We only ask you to add "Zoomin.TV" in your list of Featured Channels.
6. No quota, no pressure
There is no minimum video quota to meet. You can upload 10 videos a day or 1 in a year. We only want you to have a collection of 15 or more videos present in your channel to begin with.
7. Training
Discover how to get more views through a number short and easy to understand training videos offered in our View Optimiser section. We also offer tips&tricks put together by our professional camera teams on how to create better quality videos.
8. Growth
Last but not least; Zoomin.TV is one of the fastest growing networks on YouTube.
Bu arkadaş dün banlanmadı mı ya ne oldu da tekrar açıldı banı ?
faydalı bilgiller tşk ederim . denicem![]()
Çünkü bu benim Network kardeşim Bizde bir marka olmak için yola çıktıkNetworkun sartlarini inceledim, hicde fena degil. Hollanda merkezli bir network.
Ama araya sen neden bir türkce sayfa koydun onu anlayamadim?
Ben yaparsam direk networkun sitesinden yaparim basvurumu.
kardeşim bu bizim markamız olarak düşün ilerde anlarsınız biz onların alt networku olabiliriz ama bizimde markamız olmalı dediğiniz gibi hiç bir sıkıntı yok güven konusunda.. hayırlı olsun bol kazançlarNetworkun dashboardundan resim koyarmısın. [MENTION=1687]Nihat[/MENTION] sitede gördüğüm kadarıyla ref link var türkçe sayfa hazırlanmasının nedenı bu, network sağlam olduğu sürece reftende de üye olsak bi kaybımız yok nasılsa. Ama YoungScreen diye ad koyulması başka network e hiç hoş değil direk güzel bir tanıtım yapıp ref link verseydi arkadaş daha güvenilir dururdu.
Dashboard varmi yokmu bilmiyorum ama bir yerde gelirlerinize youtube dan bakabilirisniz yaziyor.
Hayır biz bir alt networkuz kardeşim onu demek istedim..Nasıl yanı zoomin.tv sizin newtorkunuz mu?
Kardeşim Dashboard resmini paylaşamıyoruz ... burada kimseye olmayan birşeyi vadetmiyoruz şartlar belli ...zoomin.tv nin kalitesi belli şartlar size uyuyorsa herhangi bir endişe duymadan katılabilirsiniz ...deneme amaçlı az izlenimli bir kanalınlada girebilirsiniz... bu bir network kardeşim yani bu iş çocuk oyuncağı değil güvenilir olmayan birine kimse network vermez bizimde sorumluluklarımız ağır... bol kazançlar[MENTION=2705]youtubetr[/MENTION] gözünüzden kaçmış olmalı dashboard resmini paylaşırmısınız ?
Valla sizin ben alt network felan olduğunuzu sanmıyorum ama zoomin.tv iyi bir networka benziyor gibi.
Tamam kardeşim kolay gelsin...
vine kanalım var onu eklesem sizce ne gibi bir faydası olur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.