2401 görüntüleme 0.02 tl :D

• Kullanıcı MUHTAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
Bloğum iyi gidiyor 1 haftada 2401 görüntüleme aldı. 0.02 tl getirmiş.
Bu ne arkadaş ya boşa mı debeleniyoz :D

adsense olsa 7-8 tl. Adsense yoksa uğraşma kardeşi ciddi vakit kaydı. Ben şuan full özgün blogger çalışıyorum 20 yayın oldu daha. 50-100 olsun başvuracam. Güzel bir tema da bulacam. Kabul edilir galiba o zaman

Öyle deme sonuçta 2401 kez okundun. Artık neler paylaşıyorsan belki yüzlerce insana faydan dokundu hayır duası aldın? Paylaşım güzeldir :o

Eğer bloggerın istatistiklerinden bakarak 2k hit var diyorsanız hiç oraya aldanmayın, çoğul hitleride saydığı için bir anlamı yok. Eğer hit takibi yapmak istiyorsanız sayyac.com veya google analytics gibi uygulamaları kullanan. Sayyac daha pratik olduğu için onu öneririm.

Arkadaşlar bu işi hala ciddiye almıyorsunuz ama bende bunu actionsciptin açtığı konulardan öğrendim. Eğer günlük düzenli olarak 2 3 saatimi verirsem kazanç 10$ altında düşmüyor. Benim sizlerden fakım ne? Ben kazanıyorsam siz niye kazanamayasınız?

http://prntscr.com/9utmdf

Benim görüşüm, bir iki tane blog yapıp kenara çekilip hani para hani para demekle olmaz biraz uğraş gerektiriyor, uğraşanda kazanıyor :)

Son düzenleme:
Güzel şeyler paylaşıyorum [MENTION=16282]weberesice[/MENTION] insanların tebessüm etmesini sağlarken keyf alıyorum. Derleme içerik ama büyük emek veriyorum. Adsense çalışıyorum ama gelirler çok az geldi. Artsa gelirler ben de tebessüm edecem ama. Sabır.

şuan yazı topluyorum. Adsense almak için. 1-2 haftaya başvuracam kabul edilir yüzde 80

hocam tamam da blogger anasayfada hit gösteriyor onu soruyorum :) elimde güzel bir tema var kimseye vermedim isterseniz yolliyim size beğenirseniz xml dosyasını atarım özgüncülere daima destek :D

hocam tamam da blogger anasayfada hit gösteriyor onu soruyorum :) elimde güzel bir tema var kimseye vermedim isterseniz yolliyim size beğenirseniz xml dosyasını atarım özgüncülere daima destek :D

Arabalarla ilgili benim blog senin tema nasil?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri