25 bin tl ye kadar araba tavsiye

hocam bu mesaj cok iyi geldi bana 2008 saglam dolu bir dynamic icin parayı arttırabilirim begendim bu arabayı hani motoru 1.3 multijet ödüllü bir motormus az yakıyormus güvenlik testinden 5 yıldız almıs bir arabaymıs ondan düsündüm zaten bu ikisi var yetti bana görünüsüde bana uydu büyük ihtimal buldugumda bir punto alıcam gibi.

---------- Spam Engelliyici 01:19 ---------- Önceki Mesaj 01:19 ----------

cok tesekkürler hocam punto hakkında verdiginiz bilgi icin sizede

Kesinlikle tavsiye ederim. Genelde insanlar fiat işe yaramaz der ama fiatın 2006 yılından sonra çıkardığı tüm modeller taş gibi. Kolay kolay sorun çıkarmaz. Hele multijetse o fiyatlara alabileceğin en güzel araba. Ben insanların fiatı iyi düşünmedikleri için ve ön yargılı oldukları için pejo dedim sana. Ama en iyi seçenek punto.. Alırsan şimdiden hayırlısı olsun.

gayet güzel bir araca benziyor hocam yalnız bunu satarken zorlanırız gibi geldi satmayı düsünmek ne kadar mantıklı almadan ama birde bunun servis i parcası falan nasıl acaba ..

Alfa Romeoların fena tutkunu var hocam satarken kar etmen bilemiyorum zor ihtimal ama zarar etmezsin bana sorarsan Mazda 3'lere de bakabilirsin onlarda kaliteli arabalar tabi sedan modelleri daha şık duruyo :)

Kesinlikle tavsiye ederim. Genelde insanlar fiat işe yaramaz der ama fiatın 2006 yılından sonra çıkardığı tüm modeller taş gibi. Kolay kolay sorun çıkarmaz. Hele multijetse o fiyatlara alabileceğin en güzel araba. Ben insanların fiatı iyi düşünmedikleri için ve ön yargılı oldukları için pejo dedim sana. Ama en iyi seçenek punto.. Alırsan şimdiden hayırlısı olsun.

tesekkür ederim hocam ins

Vay arkadaş biz de 3 haneli kazanç aldık diye seviniyoruz :) Fiyata göre 2004 volvo S40 tavsiye ederim. Hem sağlam araba, hem de konforlu.

HOCAM O FİYATA SAGLAM PUNTO BULAMASSIN SAHSENBEN SATMAM AMA 28K DERSEN Bİ DÜŞÜNÜRÜM 2007 120OOO KM FULL DİNAMİC :)
Bu arada kesinlikle punto öneririm hem cok az yakar hem cok kacar ben alalı 5 sene oldu cok memnunum
edit sakın pejo 2007 falan düşünme puntoyla arasındaki fark
bmw ile aksent kadrdır.

hocam bende araba alma arefesindeyim 2004 punto 1.2 dynamik nasıldır ?

görünüş olarak evo oluyor , motor olarak imkansız

Görünüş olarakta imkansız, Lancer ve Evo 6,7,8,9,10 un hiçbir paneli birbirine uymaz, isimleri dışında uzaktan yakından alakaları olmaz. 2010 ile evo x desen tamam ama..

evde degilim emre :D baska pc deyim sende var zaten 1 tane daha niye alak

Japon dediler diye örnek verdim la :D Punto yada geçen dediğim gibi palio,corsa,fiesta gibi arabalara bak kırılıp dökülürse üzmesin. bikaç ay biner değiştirirsin

Görünüş olarakta imkansız, Lancer ve Evo 6,7,8,9,10 un hiçbir paneli birbirine uymaz, isimleri dışında uzaktan yakından alakaları olmaz. 2010 ile evo x desen tamam ama..

Japon dediler diye örnek verdim la :D Punto yada geçen dediğim gibi palio,corsa,fiesta gibi arabalara bak kırılıp dökülürse üzmesin. bikaç ay biner değiştirirsin

aynen la punto oturdu kafamda ..

puntolar nasıl sağla mı aceba acemi şöförüm güvenlik nedir bu araçlarda şases, kabortası sağla mı sizce ?

25 bine kadar arac tavsiyesi

Ben çesıtlı sıtelerden forumlardan arastırıyorum.Ancak konu ıle ılgılı arkadaslardan fıkır ıstıyorum.Arabadan anlamam ılk arabam olcak.Dıreksıyonum ıyıdır.Ama ufak tefek vururum sagını solunu aracın.

Fıat punto ve C4 dusunuyorum.2008 morel ve ustu olsa ıyı olur dıye dusunuyorum.
Dusuncelerınızı paylasırsanız cok sevnırım.Tesekkurler

1.4 tdi polo bak hocam az yakar parcasıda uygundur dizel olmasıda cabası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri