hala seviyeni goztermeye caliyorsun, bak arkadasim ben bilmislik taslamiyorum,
ADSENSEN VIRUSDEN DOLAYI BANLANMIS - FACEYE VIRUS BULASMIS YOUTUBE HESABIN KAPANMIS Demedim, beni elestirmeden once okumayi ogren, matematikte iyi olabilirsin Turkcen, okuma yazma durumlarini gayet guzel gozteriyorsun, git bastan su konuyu bir oku sonra benimle tartismaya basla ama once Lutfen OKU.!!!
Ayrica bilmislik taslamiyorum senin dedigin gibi hesabi banlanan adsensesi banlanan gormedim, ayrica oyle birseyde idda etmedim

nasil okudun nerenden okudun gercekten cok merak ediyorum, arkadas demis ki 25 kanalim bir adsensem banlanmis, yazilan mesajlari okudum, senin gibi bir basliga birde son mesaja bakmadim

, bir onceki mesajimda da belirttigim gibi ilk resme baktigimda kural ihlali yapilmis dedim sonra ki resmi gorunce adsense deki resmi.!!! ip ile oynandigindan hic suphem olmadi... hatta ilk mesajimi yazaken arkadasida sucladim durust olun eksik bilgi yazmayin dedim, proxy yada ip gizleme programlari kullanilmis dedim arkadas bunun uzerine iddali birsekilde yapmadigini ve anlamadigini soyledi bende bu konuda emin oldugum icin agi kac kisi kullandigini sordum 3 kisi dedi ozaman onlar yapmistir dedim ve ikinci secenek olarakda VIRUS olacagini soyledim ben sadece youtube adsense icinde yasamiyorum arkadasim ben senin 3 metre karelik yerinde de yasamiyorum ben gordugum olaylar senin 5-2=3 hesabina da benzemez basima geldi bunu da belirttim, adsensenin banlandigini arkadas idda ediyor ben degil yine ayni sekilde adsensenin banlanmadigini dogrulayarak acabilecegini soyledim ve senin yine anlamayacagin gibi bunlari sorarken daha once dogrulama olup olmadigini sordum ve hakli ciktim daha oncede youtube hesablarindan dogrulama istenmis peki ben sana soruyorum cok bilgili arkadasim.!!!
reklamlara tiklamakla youtube hesabi yada adsense hesabi dogrulamasimi isteniyor ? yoksa gecersiz tiklama diye kazanclari mi dusuyor yada hesabi kapatiliyor veya para kazanmasimi devre disi birakiliyor ???
---------- Mesaj saat 09:18:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:14:43 civarında gönderildi. ----------
Buda size Kapak olsun.!!! arastirmayi ogrenmeden elestirme.!!!