masterthone
Yasaklanmış
Arkadaşlar ben bu işten çok yoruldum artık ben açıyorum youtube kapatıyor. Bu sefer ugraştım didindim temiz çalıştım ama yine kapandı..
Kanala girince :
Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.
Yazıyor. Ve üşenmedim kanala girince istenen telefon dogrulamarını yapıp maillere baktım ama bana bu konuyla ilgili tek bir mail bile gelmemiş !! .
- Kanallarda 100den fazla video yoktu günlük 3 er video yüklüyordum.
- Kanallarda yanıltıcı şikayet gelecek +18 vs içerik yoktu.
- Kanallarda dislike bile yoktu.
- Kanallarda bırak telif hakı eşleşeni vs 1 tane ünlem bile yoktu ve gelmemişti yani gelip sildim değil ne ünlem ne telif hakkı ne eşleşen ne dünya geneli hiçbişey yoktu.
- Kanalların yarısı farklı adsense baglıydı.
- Kanallar 3-4 Günlük Kanallar ve gmailleri android telefondan açılmıştı. ( farklı 3-4 telefon)
Ve buna ragmen lanet olası hesaplar neden kapandı nedennn
Kanala girince :
Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.
Yazıyor. Ve üşenmedim kanala girince istenen telefon dogrulamarını yapıp maillere baktım ama bana bu konuyla ilgili tek bir mail bile gelmemiş !! .
- Kanallarda 100den fazla video yoktu günlük 3 er video yüklüyordum.
- Kanallarda yanıltıcı şikayet gelecek +18 vs içerik yoktu.
- Kanallarda dislike bile yoktu.
- Kanallarda bırak telif hakı eşleşeni vs 1 tane ünlem bile yoktu ve gelmemişti yani gelip sildim değil ne ünlem ne telif hakkı ne eşleşen ne dünya geneli hiçbişey yoktu.
- Kanalların yarısı farklı adsense baglıydı.
- Kanallar 3-4 Günlük Kanallar ve gmailleri android telefondan açılmıştı. ( farklı 3-4 telefon)
Ve buna ragmen lanet olası hesaplar neden kapandı nedennn