25 K izlenimim var kazancım 0 !

• Kullanıcı erdinc03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Enterasan vallahi ya, Allah yardım etsin.
Bu böyle devam ederse bence kanalını başka bir adsenseye bağla gözükürse tekrar kendi adsensene geri bağla; yine gözükmezse yeni bir adsense aç ona bağla. :)

bu yöntem bende işe yaramadı.değişim yapacagınız adsense'in eski olması gerek.

25K izlenen video icerigi nedir ?
Etiketler nedir ?
izlenimler nerden elde edildi ? ( farkli sitelerden embed ) gibi
Raporu nerden aliyorsunuz ? 25K var ama izlenim yok dediginiz rapor.
1 videodan bahsediyorsunuz yani dusunecek olursak adsenseden bakmis olamazsiniz cun ki 1 video diye goztermez adsense butun izlenimleri gozteriri
Youtubeden bakiyorsaniz 25K olabilir ama o videonun izlenim konumunada bakmak lazim

25K goruntuleme 0 kazanc.! boyle birsey yok ya eksik anlatiyorsunuz ya eksir birsey yapiyorsunuz

25K izlenen video icerigi nedir ?
Etiketler nedir ?
izlenimler nerden elde edildi ? ( farkli sitelerden embed ) gibi
Raporu nerden aliyorsunuz ? 25K var ama izlenim yok dediginiz rapor.
1 videodan bahsediyorsunuz yani dusunecek olursak adsenseden bakmis olamazsiniz cun ki 1 video diye goztermez adsense butun izlenimleri gozteriri
Youtubeden bakiyorsaniz 25K olabilir ama o videonun izlenim konumunada bakmak lazim

25K goruntuleme 0 kazanc.! boyle birsey yok ya eksik anlatiyorsunuz ya eksir birsey yapiyorsunuz

içeriği komik bir video

etikedi komik,komik video

izlenimler direkt index aldığı için google da ilk sırada çıkıyor. hit bir video olduğu için günlük 5 k izlenim alıyorum.

raporu google analizden bakıyorum 17,000 görüntülenme 0 $ adsenseden bakıyorum 53 izlenim 0 $ kaldı ki 25 klık videom dışında görüntülenme sayım diğer videolarda 10 k ve tık yok kazanç yok reklamlarım olmasına rağmen. gidip internet kafede hesabıma giriş yapmadan videomu açım denedim reklamlar vardı hepsini tıkladım eve geldim.

adsensede 53 izlenim gözüküyor toplamda 50 k ya yakın olması gerekirken

buyrun üstad cevabınızı bekliyorum herşeyinize cevap verdim . vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim

içeriği komik bir video

etikedi komik,komik video

izlenimler direkt index aldığı için google da ilk sırada çıkıyor. hit bir video olduğu için günlük 5 k izlenim alıyorum.

raporu google analizden bakıyorum 17,000 görüntülenme 0 $ adsenseden bakıyorum 53 izlenim 0 $ kaldı ki 25 klık videom dışında görüntülenme sayım diğer videolarda 10 k ve tık yok kazanç yok reklamlarım olmasına rağmen. gidip internet kafede hesabıma giriş yapmadan videomu açım denedim reklamlar vardı hepsini tıkladım eve geldim.

adsensede 53 izlenim gözüküyor toplamda 50 k ya yakın olması gerekirken

buyrun üstad cevabınızı bekliyorum herşeyinize cevap verdim . vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim

Komik video ve etiketler yerinde diyorsunuz izlenimler youtbeden diyorsunuz.
analiz durumu, demissiniz ya 25K lik videonun disinda 10K diye bundan emin olamazsiniz.
Cunki youtubede tek videoda gordugunuzu adsensede goremezsiniz.

izlenimleri analizleri herseyi bir kenara birakalim.

cafeye gittim tikladim geldim baktim yoktu diyorsunuz bu durum uzerinde calismak icin sizi skype davet ediyorum.

( etcbilgisayar )

bu durumun 3 aciklamasi var

adsense ile kanali baglamadiniz.!
tiklama verileri henuz yansimadi.! ( sacma zaten )
sistemsel bir gecikme var.!

hangi oldugunu ogrenmek icin skypeden ekleyin kontrol edelim reklamlariniza birde ben tiklayim sonuca bakalim

Komik video ve etiketler yerinde diyorsunuz izlenimler youtbeden diyorsunuz.
analiz durumu, demissiniz ya 25K lik videonun disinda 10K diye bundan emin olamazsiniz.
Cunki youtubede tek videoda gordugunuzu adsensede goremezsiniz.

izlenimleri analizleri herseyi bir kenara birakalim.

cafeye gittim tikladim geldim baktim yoktu diyorsunuz bu durum uzerinde calismak icin sizi skype davet ediyorum.

( etcbilgisayar )

bu durumun 3 aciklamasi var

adsense ile kanali baglamadiniz.!
tiklama verileri henuz yansimadi.! ( sacma zaten )
sistemsel bir gecikme var.!

hangi oldugunu ogrenmek icin skypeden ekleyin kontrol edelim reklamlariniza birde ben tiklayim sonuca bakalim

hocam ekledim skype dan

sonra düzeldi mi peki ?

şu an para kazanabiliyorum o videolardan ancak o 10k civarı görüntülenmenin hiçbir getirisi olmadı malesef...
görüntülenme:
8514inciu4611550.png

kazanç:
3865incim1953812.png

İşin kötü tarafı izlenmelerin hepsi yurtışı idi :D

5.gün oldu bende halen düzelmedi yarın düzelmezse düzelmez artık herhalde

Bu konu: 29 Ekim sabahında açılmış.

Youtube Analytics panelindeki uyarıya bakarsanız eğer:
"Analytics data for Oct 28 is late. We are currently working on this issue and hope to provide the data soon."

"28 Ekim'deki analytics verileri gecikti. Şu anda bu hata üzerinde çalışıyoruz, en kısa sürede düzeltilmiş halini sunmayı umut ediyoruz." diyor.

Bazen oluyor böyle şeyler :) Ama o günlerde ben de para kazanamadım 10k izlenime :D

Bu konu: 29 Ekim sabahında açılmış.

Youtube Analytics panelindeki uyarıya bakarsanız eğer:
"Analytics data for Oct 28 is late. We are currently working on this issue and hope to provide the data soon."

"28 Ekim'deki analytics verileri gecikti. Şu anda bu hata üzerinde çalışıyoruz, en kısa sürede düzeltilmiş halini sunmayı umut ediyoruz." diyor.

Bazen oluyor böyle şeyler :) Ama o günlerde ben de para kazanamadım 10k izlenime :D

ama benim 26 ekimden bu yana kazanç yok hocam ;)

ama benim 26 ekimden bu yana kazanç yok hocam ;)

durumun farkındayım, o 3 gün benim de kazançlarım yansımadı, toplam 15k video gösterimim oldu, ancak kazancı 1$ bile değildi.

Yapılabilecek tek şey: Google'ın "ay sonu düzenlemesi" (bir çok arkadaşta kesinti olarak görülür bu düzenleme) ni beklemek :)
O zaman düzeltilebilir ancak.

durumun farkındayım, o 3 gün benim de kazançlarım yansımadı, toplam 15k video gösterimim oldu, ancak kazancı 1$ bile değildi.

Yapılabilecek tek şey: Google'ın "ay sonu düzenlemesi" (bir çok arkadaşta kesinti olarak görülür bu düzenleme) ni beklemek :)
O zaman düzeltilebilir ancak.

benim izlemelerde yansımıyor herşey 0 ama ay sonu düzenleme dediğin bugünmü yoksa ayın 12sindekinimi diyorsun hocam ?

Kesinleşen kazançların adsense'e aktarıldığı günden bahsediyorum.

Yani bir sonraki ayın 12 ile 15'i arasındaki sürede düzenlenir büyük ihtimalle.

hocam benim anlamadığım olay şimdi bu gece bizim kazançlar kesinleşiyor değilmi diyelim yarın kanalımız kapandı ayın 12-15 arası kazançlarımızı adsenseye yansırmıki ?

hocam benim anlamadığım olay şimdi bu gece bizim kazançlar kesinleşiyor değilmi diyelim yarın kanalımız kapandı ayın 12-15 arası kazançlarımızı adsenseye yansırmıki ?

saat dilimleri tam olarak Türkiye saatiyle kesişmiyor.

Örnek olarak kazançlar 12 Kasım 2013'te Amerika saatiyle 17:00'da kesinleşsin

Türkiye'de kesinleşme saati: 13 Kasım 2013 02:00 civarına denk geliyor olsun.

Ama bizim Adsense hesabımızın zaman dilimi GMT+2 (yani Türkiye yerel saati) olsun.

Hesaplar çok karışıyor bu durumda :D

Ama eğer ana hesaplamanın yapıldığı yer yani Amerika'da kazançlar kesinleşmişse hesaba yansıyabilir.

Ancak "kanalın kapanması" sebebiyle google'ın uygulayacağı yaptırım'ı bilemiyoruz. sadece kanalı kapatabilir, ya da adsense hesabını komple kapatabilir. Bu konuda kesin birşey söylemek mümkün değil...

saat dilimleri tam olarak Türkiye saatiyle kesişmiyor.

Örnek olarak kazançlar 12 Kasım 2013'te Amerika saatiyle 17:00'da kesinleşsin

Türkiye'de kesinleşme saati: 13 Kasım 2013 02:00 civarına denk geliyor olsun.

Ama bizim Adsense hesabımızın zaman dilimi GMT+2 (yani Türkiye yerel saati) olsun.

Hesaplar çok karışıyor bu durumda :D

Ama eğer ana hesaplamanın yapıldığı yer yani Amerika'da kazançlar kesinleşmişse hesaba yansıyabilir.

Ancak "kanalın kapanması" sebebiyle google'ın uygulayacağı yaptırım'ı bilemiyoruz. sadece kanalı kapatabilir, ya da adsense hesabını komple kapatabilir. Bu konuda kesin birşey söylemek mümkün değil...

anladım hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri