Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanalların 1i gidene kadar hiç problem yok, 1i giderse hepsini sürükleyebilir. O 1i neden gidebilir, spam ya da para kazanma engeli. Yani riskli bir olay![]()
Her kanal spam zaten 1 ay idare etsin yeter adsenseden parayı aldıkdan sonra başka ipden bi 25 kanal daha açarım![]()
bir kanal kapanırsa %99 hepsi kapanır.
1 Ay idare eder mi?
Garantisi yok.
farklı IP den açsak spam yapsak 1 kanal kapansa diğerleride gidermi.
ben tek ip den sürekli açıyorum belki 70 - 80 tane açtım ve biri gittiğinde hepsi değil, sadece o kanalla birlikte aynı günde açtığım kanallarım gidiyor..
ben tek ip den sürekli açıyorum belki 70 - 80 tane açtım ve biri gittiğinde hepsi değil, sadece o kanalla birlikte aynı günde açtığım kanallarım gidiyor..
Statik ipmi kullanıyorsun?
Tek ipten sürekli mail açıyorum derken?
O gün içinde açtıklarının kapanması normal zaten.
Statik ipse eğer ipin, ilerde aynı gün açtıkların harici diğerleride kapanabilir.
Peki hepsini farkli ip den acip, aynı IP den kontrol edip video yuklesek sıkıntı olurmu?
100 ün üzerinde kanalım var hepsi aynı Ip üzerinden açılıp 2 farklı adsenseden davet gönderildi ve onaylandı bütün yüklemelerimide aynı Ip üzerinden yapıyorum 2 kanala yükleme yaptıktan sonra ccleaner ile temizliyorum ve tekrar devam.![]()
Birazda şans meselesi deneyip görcez.
hocam çerezleri sıklıkla temizlemeyi unutmada . aynı anda farklı tarayıcılarlada ben yükleme yapıyorum 2 ay götürüyor (zaten maksat ne koparırsam değilmi)![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.