250 Milyar iniz Olsa Neler Yapardiniz?

Olmayana çok, olana az gelir :D

Paraya değil de almak, yapmak istediğiniz şeylere odaklanın o zaman kazandığınız paranın bir anlamı olur. Sonra da gelip bu parayla ne yapayım diye buraya konu açmazsınız :D

Öncelikle 1 ev = 125 bin lira, daha sonra 50 bin lira ile yatırımlık bir arsa, ve 25 bin lira ile bir araba, kalan 50 bin lira ile bir iş kurardım. /Şu hayâl dediğimiz şey ne tatlı, ne muhteşem bir yalandır. Mavi kanatlarıyla gelir, günlerimizi doldurur. Her şeyi daha güzel, daha yumuşak, daha çekilebilir kılmak için gönlümüze girer.
Başarır da bunu. Hayalimiz işledikçe dünyayı daha çekici bulur, günlere biraz daha istekle sarılırız. Yarını güzel yapan, biraz da onun duvarlarını renklendiren hayallerimizdir. :)
125 bine hangi il de ev alıyosun hocam istanbulsa hangi semt :)

faize yatırır amelelik yapmaya kazandgım parayı yine faize yatırırdm :D

hayat usulü dönerci açardım ama açtığın şehirdeki tek yer sen olacaksın.

250 Bin TL olan adamda o 250 den daha fazlası vardır.
Ben o kisi yerinde olsam bu 250 Bin TL yi Dünya'daki zulum gören müslümanlar icin harcardım.

Son düzenleme:
özel üniversite ye giderdim.
ev - araba - borçlar tamamdır :D

Aynen öyle valla :) antalyada nasıl ev fiyatları mesela 3 + 1 ler :)

Hocam youtube tan iyi kazanıyorsunuz herhalde ev fiyatı istediğinize göre :D Ev fiyatları değişiyor merkez dediğim muratpaşa da 100 binden başlar 200 e kadar var. Antalya'nın Lara semti diye bir semti var orası zengin bölgesi diye bilinir en düşük ev fiyatı 200 bin lira.

Hocam youtube tan iyi kazanıyorsunuz herhalde ev fiyatı istediğinize göre :D Ev fiyatları değişiyor merkez dediğim muratpaşa da 100 binden başlar 200 e kadar var. Antalya'nın Lara semti diye bir semti var orası zengin bölgesi diye bilinir en düşük ev fiyatı 200 bin lira.

Şunlarıda eklemek lazım 90-150 bin arası sıfır daire merkezde bulabileceğin 2+1 dir en fazla hocam ya da 3+1 se de düşük metrekare dir, 10-20 yıllık arası 3*1 ler 100 binden başlar 200 e kadar arkadaşın dediği gibi 250 ye bulabilirsin evin bakımı manzarası v.s faktör olabilir birde LARA - DEDEMAN biraz daha elit kesime hitap eder tabi özellikle DEDEMAN zaten google aratırsanız görürsünüz aynı şekilde şuanda Konyaaltıda değeri fazla olan yerlerden falan filan ortalama güzel bir ev ama 150 - 200 binden aşa zor [MENTION=12101]ibrahim92[/MENTION]

Şunlarıda eklemek lazım 90-150 bin arası sıfır daire merkezde bulabileceğin 2+1 dir en fazla hocam ya da 3+1 se de düşük metrekare dir, 10-20 yıllık arası 3*1 ler 100 binden başlar 200 e kadar arkadaşın dediği gibi 250 ye bulabilirsin evin bakımı manzarası v.s faktör olabilir birde LARA - DEDEMAN biraz daha elit kesime hitap eder tabi özellikle DEDEMAN zaten google aratırsanız görürsünüz aynı şekilde şuanda Konyaaltıda değeri fazla olan yerlerden falan filan ortalama güzel bir ev ama 150 - 200 binden aşa zor [MENTION=12101]ibrahim92[/MENTION]

doğrudur hocam arkadaşımın babası lara da 3+1 180 metrekare evi 350 bin liraya aldı

Herkes ev demiş ben parayı eve gömmek istemem hem 130 bine nereden ev alıyoruz yaşadığım şehirde evler 300 civarı.mersin Konya olursa onu bilemem.parayı yatırımda kullanmak lazım,uluslararası bir Network kurardım hiç değilse iş kurmuş olurum.şahsen seneye kadar bu miktara ulaşmayı düşünüyorum yapacağım şey ise zaten online bir sektörde yatırım yapmak.

iPad'dan gönderildi .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri