2500 tl ye kadar led tv

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaslar gecen zamanlar da 40 inc samsung bir tv almıstım fakat tvde bulutlanma olayı cok fazla siyah görüntülerde beyaz bulutlanmalar var bu sorunun olmadıgı ve buna benzer sorunların olmadıgı 2500 tl ye kadar 40 inc ve üzeri tv arıyorum şunu alabilirsin sunu arastırdım ben bunu aldım vb yardımcı olabilecek var mı acaba?

Bende 2 bin tl ye samsunh h5570 almistum kullandgmdan beri goruntude bir problem olmadi sen 60 + serilerini tavsiye ederim

philips bakıyordum bende hocam ins pisman etmez.

---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:50 ----------

Bende 2 bin tl ye samsunh h5570 almistum kullandgmdan beri goruntude bir problem olmadi sen 60 + serilerini tavsiye ederim

hocam bende 6270 modelinden aldım bulutlanma var tüm ısıkları kapa siyah bir resim ac anlarsın dedigimi.

philips bakıyordum bende hocam ins pisman etmez.

---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:50 ----------

hocam bende 6270 modelinden aldım bulutlanma var tüm ısıkları kapa siyah bir resim ac anlarsın dedigimi.

Denedm bi sey goremedim :D

Televizyonda LG'den şaşma. maceraya hiç gerek yok...

[MENTION=10199]mumru[/MENTION] ben bunun düşük modelini kayınçoya almıştım.görüntü çok iyiydi.şimdi sana önerirken bunu araştırdım da android olması,içindeki 2 uydu,birini izlerken diğerinden kayıt,hariciye kayıt falan tam benim aradığım özellikler varmış.bunu da alınacaklar sırasına koydum bile.

philips deki görüntü hiç birinde yok bendede var philips in 3d boyutlu amblight lı fln gerçekten görüntü kalitesinde üstün diğerlerinden

Çok büyük bir yanlış var burada :)

Philips - Samsung - Sony vs.. hepsi güzel tv üreticileridir.

Samsung, Sony vb.. bir tane alırsınız şansınıza sorunlu bir model'e denk gelirsiniz o tv artık ömür boyu size kalitesiz gelir.

Samsung, LG öneririm o fiyat segmentinde.

Sony artık eskisi kadar TV'ye önem vermiyor.

Bekarken valudenin evde LG aldim onnumara memnundum ...

Evlendim kendi evime Samsung un daha ust seviye ozellikli tv sini aldim gayet memnunum...

Eger Allah korusun bozulur bisey olursa alacagim cihaz [MENTION=12033]daralll[/MENTION] in da yazmis oldugu PHILIPS olacak ...

Hepsi de iyidir , hepsi de dunyanin markasi olmus urunler sana samsung un sorunlu modeli geldi diye samsungu yargilama hocam :) suanda kullaniyorum hatta 3 senedir kullaniyorum 8 ay once aynisindan dayima aldim o da memnun

1.5 senedir LG kullanıyorum memnunum,geçen sene dahili uydu alıcıli pihilips aldı akrabam pek memnun değildi tabi kullanan arkadaşlar ne der bilemem.

Kurumsal bir firmada çalışıyorum. samsung 62 serilerinde bulutlanma olayı doğrudur. Ama yinede samsung diyorum ve Samsung 6470 serisini bir araştır diyorum. 300 yakın sadece kendi satışım oldu ve hiçbir şekilde müşterilerimizden olumsuz bir dönüş olmadı.

kısaca özelliklerine gelirsek.

Akıllı kumanda var. 400 Hz 3d Dahili hd uydu alıcı, Samart ve gözlük.

Akıllı kumada olması smart tv için bence vazgeçilmez bir durum.

Yinede tabiki sana kalmış birşey.

Samsung 48H6470

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri