2500 TL'niz Olsa Ne Alirdiniz ?

GOKTURK

Yasaklanmış
Mrb Arkadaslar 2500 tl niz olsa ne almak isterdiniz ?

Bunu Almak isterdim Olsa Ama Olmicaği İçin Sıkıntı Yok :)
Günlük 1 Dolar Geliyor Saolsun Youtubeden :)

Eğer youtubeden 1 dolar gelmeye devam ederse 6 sene 8 ay sonra bu telefon bende :)

PARANİN GÖZÜ KÖR OLSUN :)

Pekiya Sizde Olsa Ne Almak isterdiniz ?

Konuya Gereksiz Yorumlar Yapmassaniz Sevinirim ..!

Hocam 2500 TL olsaydı cebimde, kendime bir bot yazdırırdım kendi istediğim özelliklerde. Hızlı çalışmaya başlardım. O kadar paraya gerek yok, şuandada yapabilirim de işte. Yani ben mesela gelen parayı harcamayı sevmiyorum açıkcası, yatırım yapmayı seviyorum. En güzel şekilde değerlendirmek lazım ki bu 2.500 tl ileride bize 20-30k TL olarak dönsün diye misal.

İlk OLarak PS3

1 Aylık Kola Cips vs.

Kalanınıda Arkadaşlarımı Alıp 1 2 Günlüğüne Şehir Dışına Gezmeye Giderim

yanılıyorsunn 1350 dolar kazanırsan 2500 tl olur bu da 3 sene 6 ay eder dostum :D yanılıyor muyum :D

Kenara koyardım bişi almasdım :) Hani eğer olmasaydı iPhone 5 alırdım ama var çok şükür :D

Tabikide Mobilet :D

iuuq_NV_00xxx_SL_cvzvufd_SL_ofu0ebub0nfejb06730npejgjzfmj_NK_npcjmfu_SL_kqh.jpg

Şu an günlük 5 dolar kazanıyorum inş. o kadar paramızda hayılısı ise olur.Almak istediğim galaxy s4 + Oyun laptopu dur. :D

hiçbirşey almazdım biriktirirdim
o kadar uğraşıyorum 2500 tl kazanıyorum ve onu alır almaz hemen harcıyacakmıyım yani ?

вαттυѕαу;41170' Alıntı:
Casper Nırvana Oyun Serisi - NGZ

Bi Özelliklerine Bakın :)

NGZ

Yaklaşık 1 yıldır nerdeyse tüm marka notebook ve desktopların teknik desteğini yaptım hocam şunu çok net söyleyebilirim: Casper,Exper, dışında her markayı al derim, bu kadar lanet kalitesiz bir sistem yok. İlla o paraya alıcaksan bişey lenovo yada toshiba derim.

Yaklaşık 1 yıldır nerdeyse tüm marka notebook ve desktopların teknik desteğini yaptım hocam şunu çok net söyleyebilirim: Casper,Exper, dışında her markayı al derim, bu kadar lanet kalitesiz bir sistem yok. İlla o paraya alıcaksan bişey lenovo yada toshiba derim.

Experi Bilmiyorum ama çevrede casper kullananlar çok pişman

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri