Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kiyilmaz ama sebeblerim var hocam . olmadi zaten eleman tutup kanali onlara birakicam .
ozaman mantikli dusenemiyorsun ..
1-) bu is SADECE PARA KAZANMAYA YONELIK VE HER ZAMAN PC BASINDASIN.
2-) SINAVIM YGS .
3-) aylik 10 bintl cook guzel bi rakam SIGORTAN YOK AMA . VE AILENLE DISARDA PIKNIK VEYA YAZ TATILINDE YOK .
4-) senin kanalin olsa aof okursun ama ben kendimi ileride iyi yerlerde gordugum icin gerek duymuyorum .
5-) SANANE !
6-) Bunu diyip zaten baltaladin veya ne yazdigini gormuyor veya forumda cool olmak icin post kasiyorsun .
7-) kanalimi satmak veya satmamak benim DERDIM . zaten benimle iletisime gecenlere ne dediklerimi cook iyi biliyorlar.
NOT : biraz agir oldu ama bu elestirine karsilik yorumlarimi sundum .
Arkadaşlar amacım kimseyi kırmak değil ama isteyen istediğini yapar, böyle bir kanala sahip birisine akıl vermek bence yanlış, zaten bence bu seviyeye çıkılması arkadaşın görüş açısının nekadar geniş olduğunu gösterir. İsteyen alır, isteyen özel mesajla detay ister, yüklenmeye gerek yok.. Konu sapıyor
gereksiz yorum yapan cook var. yani bundan kastim hani amac karalamak veya BENDE BIRSEYLER soyliyeyim merakindan ne yaptigini bilmiyenler. tskler yorumunuz icin.
---------- Spam Engelliyici 03:12 ---------- Önceki Mesaj 03:00 ----------
Not : BAYRAMDAN SONRA SATIS KAPANACAKTIR .
EDITI BILEN IYI ANLAYANLAR PM ATSIN . Goruselim .
Doğru olan bu, forumda çok mesaj yazan veya yorum yapan biri değilim ancak herhangi bir konu açıldığında (kimse üzerine alınmasın) özür dileyerek şunu belirteyim ki belki kıskançlıkmı diyelim, belki laf olsun diyemi, bilmiyorum ama saygısızlık boyutuna gelecek şekilde haddini aşan cevapları ve aynı kişinin daha öneki mesajlarıyla çelişen ifadeleri çoğunlukla okuyoruz (yada ben öyle anlıyorum).. O yüzden yorum yazayım dedim. Neyse, hayırlı satışlar dilerim
Hocam guzel kanalmis hayirli satislar bu arada tek bir oyunnu yoksa her oyunumu oynuyorsun
Seslendirme ingilizce mi?
seslendirme yok
---------- Spam Engelliyici 01:49 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------
Heralde kanal satilmicak . neyse tekrar guncel.
NOT : BAYRAMDAN SONRA SATIS KAPANACAKTIR .
Orda bir çelişki var, onu düzeltin, satışta açık olun !!!
Kanalın ortalama geliri 200 $ diyorsunuz, 2 ayda bir patner ortalama 2000 dolar ödeme yapıyor diyorsunuz.. ortalama 200 dolar günlük kazanç da aylık 6 k 2 aylık 12 k gelir yapar.. Diyorsunuz ki günü gününe tutmuyor 200 k ya 14 dolar vermiş diğer gün 200 k ya 150 $ vermiş diyorsunuz bu durumda kanalın kazançı 150-200 $ değil değişken olması gerekiyor.. 2 ayda bir 3 k$ almanız ile yazınlanlar arasında çelişki var..?
200k 14$ mi vermis dedim 114 $ vermis dedim . [MENTION=11620]era[/MENTION] admin teamviversten kontrol edebilir .
200k 14$ mi vermis dedim 114 $ vermis dedim . @era admin teamviversten kontrol edebilir .
Hayirli satislar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.