25bin lira nasıl değerlendirilir

Faiz ve spam aynı kapiya çıkmıyor kardeşim.derecelendirme yapsak faiz çukurun dibi spam ortaları gibi düşünebiliriz.

Araba alıp satıyorum sabah aksam sahibindendeyim araştırıyorum gecenlerde 2014 leon 39 bine buldm tam aradm dedi simdi satıldı. Bu tarz araştırıp bulabilirsin. 39 bine alacagım arabanın kazalısı toplanmamışı 45 bin tl. Yapacağın kârı sen düsün. Mantıklı bir is ben memnunum

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geleneksel Helal-Haram tartışmasına hoş geldiniz...

Bu Aralar Mobil Oyunlar İyi Para Ediyorum Forum'da Bir Aradaş Vardı Yabasncı Bir Site'den Mobil Oyun Alıp Playstore'de Felan Yayınlayıp Para Kazanıyor'du Otur Birşey Yapılabılır :D

Bu soruyu 1 hafta önce sorsaydın altın al derdim. Ben garanti bankası altın hesabı kullanıyorum son 1 haftadır çıkışta ben 30 bin liraya 1000 tl kazandım bu süreçte :)

benim önerim hazır adsense gelirli site almak yönünde olur. 6-7 ayda paranı çıkarırsın.Tek site değil çok site topla ,kaybetme ihtimalin azalır

At bankaya üniversite bitene kadar dursun hocam.Haramına helaline takılırım diyorsanda yanlış forumdasın bence.

Dolar şuan için en garanti yol biraz daha paranın olsa idi arsa al diyecektim her türlü yardımcı olurdum yer bilgisi vesaire olarak...., Konuyu dine harama vesairelere dönüştürmeyelim tamam bi arkadaş uyarısını yapmış isteyen uyar isteyen uymaz...

bak mesela dolar az önce yükselişe geçti. sebep? siyasi manevralar, akp'deki karmaşa vs vs... 2 saat önce 2.88 olan dolar rte-davutoğlu görüşmesinden sonra şu anda 2.95 civarlarında.

değerlendirebilirsin.

Benim arkadaşım kazandığı parayla arabaya yatırım yaptı yani kendine araba aldı sende öyle yapabilirsin. Tabi bütün paranı yatırma max 20 bini bulsun araba için gerisiyle site alabilirsin başka birşeyler yapabilirsin.

dolar altına falan hiç girme bence
uğraşmak istemessen bankaya faize yatır
eğer uğraşıcam dersen bilgili bir tanıdık varsa araba al sat

Parayla para kazanayım hemde hiç riskim olmasın diyosan enparadan hesap aç altın hesabı ekle ücretsizdir komisyonu en düşük olan banka bu.
Altın 99-103 arası al 110-105 arası sat.
25bin ile yaklaşık 200-250 gram alırsın gram başına 9-10 lira karla yaklaşık 2000-2500 kazanırsın. Faizede bulaşmamış olursun.
Heycanı severim takip ederim dersen her 2-3 lira karda al sat yaparak daha çok uğraşla daha çokta kazanabilirsin. Çünkü malum 110 dan 100 e direk inmediği gibi 100 den de 110 a direk çıkmıyor arada git gellerle 10 lira yenime 20-25 lira kar ettirdiği oluyor. Tabi telaş yapmadan sabırla doğru hamlelerle..
35-40bin yapıncada peşinat yapıp 1+1 2+1 evlere niyetlen derim.

Dün dolar 2.80 di ah ulan

5 bin lirasını bana ver 5 ay sonra 10 katını geri ödeyeyim sana :D
şaka maka hepi topu 5bin liraya zengin olabilecek adamım ama yok ki :(
en mantıklısı site işlerinden anlıyorsanız gelirli siteler almak bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri