26 Mart 2016 Direksiyon Sınavı

çok basmayın, sinyalleri dikkatli verin, virajlardan 2. vitesle dönmeyin babalarınız gibi direksiyona yapışmayın kotuğunuzu pedallara basabilecek şekilde ayarlayın onun dışında dikiz aynasını kendinize göre ayarlayın yan aynaları kontrol ediyomuş gibi yapın geçin çünkü yan aynalar genelde hekes için aynı gösteriyor :D bende aralıkta aldım ehliyetimi :D

2008'de ehliyet alan bir kişi olarak ehliyeti büyütemiyorum kurallar çok değişmiş ve zorlaşmış aynı zamanda bir o kadar da zam gelmiş durumda işimiz iyice zorlaştı.

Bende Allahın izniyle başlangıç noktasından bitiş noktasına kazasız belasız getirdim aracı. Yalnız bizim parkur felan değildi bildiğin şehir içi trafiğinde oldu sınav. Ve tam 30 dakika süren bir güzargah. Akla ziyan engeller vardı. :) Mesela ben yokuşta 1 kere dur kalk yapacağım sanarken trafiğin yogunlugu, lamba, acami sürücü adayları derken tam 6 kere dur kalk yaptım yani yarım kavrama. Hepsinde de kaldırdım arabayı parkta da sorun yapmadım. Sadece biraz fazla heycanlandım sol bacagım bazen zangır zangır titredi. Sınav sonunda komisyoner hep böyle heycanlı mısın dedi yok dedim dün pek uyuyamadım heh tamam o zaman dedi gönderdi. P.tesi sonuclar acıklanacakmış. Hayırlısı ile alalım şu ehliyeti.

---------- Spam Engelliyici 15:55 ---------- Önceki Mesaj 15:52 ----------

2008'de ehliyet alan bir kişi olarak ehliyeti büyütemiyorum kurallar çok değişmiş ve zorlaşmış aynı zamanda bir o kadar da zam gelmiş durumda işimiz iyice zorlaştı.

Hemde ne zorlaşma. Mesela kaputu açtırıp tüm yürüyen aksamı sordular bana bugun. :)
Tek sinyal vermeyi unut sınav iptal.
2 kere aracı stopla sınav iptal.
Şerit değişirken sinyal verme sınav iptal.
Kemer takma sınav iptal.
Ve çok katı komisyonerler. Hiç taviz yok akla ziyan kurallar.

yarım debriyaj hayatınızı kurtarır :D

Arkadaşım son hakkını kullandı bugün. Vermediler ehliyeti.

İlk hakkında emniyet kemeri yüzünden anında indirmişler. Bugün ise sinyal vermedi diye direkt indirmişler.

Çok katı geliyor bana kurallar anlam veremedim.

eskiden 8 çizene veriyolarmış şimdi baya zorlaştı aynen 1.5 sene önce aldım yukarda yazmışlar tek stop ta indirmişlerdi kızı sabahın 7 siydi aldığımda ya.şak bide ilk beni yazmış :D sinyal , kemer vs falan unutan zaten girmesin ..

Bugun girdim allaha sukur gectim.
Hafifd almayin kurallarda tolerans gostermiyorlar. Ayni anda 3 araba cikiyorsa 1i genelde kaliyor erken dönüyor. Kemer, kalkerken dururken siyal filan yerseye dikkat edin.
Bizim komisyonlar cok cakaldi sizde nasil olur bilmiyotum ama cok yrm atiyorlar. Sollanmayacak yerde solla, hizlanilmayacak yerde hızlan, durulacak yerde git diyorlar. Bugun bitti zaten ama yarin girecek olan arkadaslar dikkat etsin dediklerimi ciddiye alsinlar. Allah kolaylik versin.

Benim anlamadıgım madem kuralları bu kadar katı hale soktun, o halde bunu yeni adaylar icin değil, tüm sürücü belgesi olanlar icin uygula. Hepsini step step belli testlere tabi tut. Gecemeyenlerin ehliyetlerini iptal et acıma. Çifte standartın daniskası! Emin olun bu dedigimi uygulasalar şuan ki kural ve şartlar ile ehliyetli sürücü kişi sayısı yarıdan aşağıya düşer. 3'te 1'i ya alır ya almaz. 20 yıllık kasaplar cirit atıyor yollarda. Bugün 1 tane kör cahil it yüzünden sınavım yanacaktı keza. Ulan ışıklara maksimum 100 metre kalmıs zaten orada gececen beni sagımda solumda araba var arkadan durmadan sellektör korna felan resmen kazaya zorluyorlar adamı. Sürücü adaylarına saygı yok denecek kadar az. Komisyonerler boy gösterisi yapacaklarına bu tip insanların plakalarını felan alsın. Şahsen ben iyi sürücü adayları yetiştirmek icin oldugunu sanmıyorum bu kuralların. Türkiye de her sınav dönemi yüzbinlerce aday giriyor sınava. Sen bunların yarısını bırakırsan yeniden sınav ücreti olan 70 tl + 70 tl de devlete katkı payı adı altında harac vereceksin. Yani sınavdan kalman sana 150 tl olarak geri dönecek. 150 x 50 bin hesaplayın işte. Bu işlerde büyük paralar dönüyor beyler.:)

Direksiyon sınavınıda geçmişim kursum müjdeyi verdi. :D Bunu da atlattık çok şükür. Dosyam elime geçer geçmez ehliyeti alabilirim.

Daha hiç direksiyonu eline almamış biri olarak bu sene ben de kursa yazılıcam :)
Bilgim olmadığı için özel ders almayı düşünüyorum

Hayırlı olsun,bize ne ısmarlıyorsun :D

1 Adet onaysız telifli kanala ne dersin hocam? :D

---------- Spam Engelliyici 12:39 ---------- Önceki Mesaj 12:37 ----------

Daha hiç direksiyonu eline almamış biri olarak bu sene ben de kursa yazılıcam :)
Bilgim olmadığı için özel ders almayı düşünüyorum

Keşke şu son dönemdeki sınavlara yazılsaydın hocam. Artık ehliyetin içerikleri de şekilleri gibi değişiyor keza. :) B sınıfı tarih olacak. Yani bize söylenen bundan böyle B ehliyetini alan yalnızca ''otomobil'' kullanabilecek. Benim dönemim son dönemdi bazı avantajlar için panelvan vs. kullanabiliyorum. Ama siz kullanamayacaksınız. :D

Keşke şu son dönemdeki sınavlara yazılsaydın hocam. Artık ehliyetin içerikleri de şekilleri gibi değişiyor keza. :) B sınıfı tarih olacak. Yani bize söylenen bundan böyle B ehliyetini alan yalnızca ''otomobil'' kullanabilecek. Benim dönemim son dönemdi bazı avantajlar için panelvan vs. kullanabiliyorum. Ama siz kullanamayacaksınız. :D

Geçen seneden beri yazılcam güya.Ama dediğim gibi 0 bilgi olduğu için cesaret edemedim

Sağol hocam o senin olmaya devam etsin :D

Arkadaşlar bu direksiyon sınavı tarihlerine baktığımda Ana ve Ara Direksiyon tarihleri var ikiside farklı tarihler.
Ana ve Ara sınav ne demek ?

Arkadaşlar bu direksiyon sınavı tarihlerine baktığımda Ana ve Ara Direksiyon tarihleri var ikiside farklı tarihler.
Ana ve Ara sınav ne demek ?

Bir önemi yok onların. Yoğunluğa göre tarihler değişiyor zaten. Kurs ne zaman diyorsa o zaman girecen.

bugün iptal olan sınav ne zaman olucak bilen var mı?

bugün iptal olan sınav ne zaman olucak bilen var mı?

kurs hocası bize 1haftada belli olmaz dedi ama direksiyon sınavınıda aksatmaz dedi

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 20:03 ----------

bugün tam 10:30 ta gittim iptal dediler üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri