27.000 Aboneli Satılık Youtube Oyun Kanalı !! (1.000TL KAÇIRMA SON FİYAT)

• Kullanıcı Bhc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış

Bhc

Kayıtlı Üye
-Tel: 538 080 7878

Kanal Kategorisi : Oyun
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2016 Haziran
Abone Sayisi : 26.500 Civarı / aktifliğe göre değişiyor
İzlenim Sayisi : 825.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : hergün video atılırsa 4/5 tl uzun süre atılmazsa değişiyor.

* Kanalda şuanda 100e yakın video vardır...
Kanalda oyun videolarıdır...
(Eşleşenli değildir , kendi attığımız oyun videolarıdır...)

* kanalda şuan çekmediğim 150 tl bulunmakta içinde bırakacağım alana hediyemdir. YANİ KANAL 850 TLYE GELECEK. Kredi kartı borcundan dolayı satıyorum.

Kanal Satis Fiyatiniz : 1.000 TL
Ödeme : Kuveytturk , İşbankası ...

qJ8Z9B.png

Mag39k.jpg

Bu para daha çekilmedi alan kişi çekebilir.

QpYo1v.jpg

XEqr20.jpg

İLETİŞİM :

- Forum : PM
- Mail : [email protected]
-Tel: 538 080 7878

27.000 Aboneli içinde 150 tl olan youtube kanalı satılıktır. aboneler ve izlenmeler orjinaldir. Kredi kartı borcundan dolayı satıyorum kart borcunu ödedeğimde ilanı kaldıracağım yani almak isteyen olursa kart borcunun ödeyene kadar alabilir, bu fiyata kanal bulmanızda imkansız Kimse o kadar emeğini satmaz, Şimdiden hayırlı olsun.
alan kişiye 850 tlye gelmiş olacak kanalın içinde 150tl var çekilmemiş !!! SON FİYATTIR hergün düzenli video atıp kendinizi sevdirirseniz ödedeğiniz parayı çıkartabilirsiniz. Fiyatı satılmadığından dolayı düşürdüm daha düşürmiycem.

Son düzenleme:
hocam fiyat çok düşük bilgin olsun. zarar etmekten başka bi şey değil.

R10 da konunuz var mıy dı?
Yoksa pma alabilir miyim?

Arkadaş ile anlaşılmış ve kanal tarafimdan alınacaktır. Alış-veriş bir miktar peşin yollanıp aracı bir arkadaşın kefilligi ile yarın tamamlanacaktir.

[MENTION=43777]prenscem[/MENTION]'i tanıyorum ben aracı olabilirim

[MENTION=43777]prenscem[/MENTION] e bende kefilim hocam para yönünden sorunun olmasın sözünün eridir

Prenscemin dediği gibi anlaşılmıştır önce bir miktar alacağım para yatınca hesabı üstüne geçireceğim, geriye kalanı üstüne geçtikten sonra verecektir [MENTION=43777]prenscem[/MENTION]

Kanal prensceme satılmıştır. Hayırlı olsun güle güle kullansın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri