-Tel: 538 080 7878
Kanal Kategorisi : Oyun
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2016 Haziran
Abone Sayisi : 26.500 Civarı / aktifliğe göre değişiyor
İzlenim Sayisi : 825.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : hergün video atılırsa 4/5 tl uzun süre atılmazsa değişiyor.
* Kanalda şuanda 100e yakın video vardır...
Kanalda oyun videolarıdır...
(Eşleşenli değildir , kendi attığımız oyun videolarıdır...)
* kanalda şuan çekmediğim 150 tl bulunmakta içinde bırakacağım alana hediyemdir. YANİ KANAL 850 TLYE GELECEK. Kredi kartı borcundan dolayı satıyorum.
Kanal Satis Fiyatiniz : 1.000 TL
Ödeme : Kuveytturk , İşbankası ...
Bu para daha çekilmedi alan kişi çekebilir.
İLETİŞİM :
- Forum : PM
- Mail : [email protected]
27.000 Aboneli içinde 150 tl olan youtube kanalı satılıktır. aboneler ve izlenmeler orjinaldir. Kredi kartı borcundan dolayı satıyorum kart borcunu ödedeğimde ilanı kaldıracağım yani almak isteyen olursa kart borcunun ödeyene kadar alabilir, bu fiyata kanal bulmanızda imkansız Kimse o kadar emeğini satmaz, Şimdiden hayırlı olsun.
alan kişiye 850 tlye gelmiş olacak kanalın içinde 150tl var çekilmemiş !!! SON FİYATTIR hergün düzenli video atıp kendinizi sevdirirseniz ödedeğiniz parayı çıkartabilirsiniz. Fiyatı satılmadığından dolayı düşürdüm daha düşürmiycem.
Kanal Kategorisi : Oyun
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2016 Haziran
Abone Sayisi : 26.500 Civarı / aktifliğe göre değişiyor
İzlenim Sayisi : 825.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : hergün video atılırsa 4/5 tl uzun süre atılmazsa değişiyor.
* Kanalda şuanda 100e yakın video vardır...
Kanalda oyun videolarıdır...
(Eşleşenli değildir , kendi attığımız oyun videolarıdır...)
* kanalda şuan çekmediğim 150 tl bulunmakta içinde bırakacağım alana hediyemdir. YANİ KANAL 850 TLYE GELECEK. Kredi kartı borcundan dolayı satıyorum.
Kanal Satis Fiyatiniz : 1.000 TL
Ödeme : Kuveytturk , İşbankası ...
Bu para daha çekilmedi alan kişi çekebilir.
İLETİŞİM :
- Forum : PM
- Mail : [email protected]
27.000 Aboneli içinde 150 tl olan youtube kanalı satılıktır. aboneler ve izlenmeler orjinaldir. Kredi kartı borcundan dolayı satıyorum kart borcunu ödedeğimde ilanı kaldıracağım yani almak isteyen olursa kart borcunun ödeyene kadar alabilir, bu fiyata kanal bulmanızda imkansız Kimse o kadar emeğini satmaz, Şimdiden hayırlı olsun.
alan kişiye 850 tlye gelmiş olacak kanalın içinde 150tl var çekilmemiş !!! SON FİYATTIR hergün düzenli video atıp kendinizi sevdirirseniz ödedeğiniz parayı çıkartabilirsiniz. Fiyatı satılmadığından dolayı düşürdüm daha düşürmiycem.
Son düzenleme: