Ya kardeş ruh hastası yada çocuk musun sen ya . Içinde kalmış bisiler

. Beyninde cidden sorunlar var senin . Açık artırmana katıldım ama sen 48 saat geçmesine rağmen cevap yazmayınca ben senin konuna yazdim.ben yazmasam sen onuda unutturacak çakallardandın. . Kendini daha fazla guldurme ve isine bak
. Benimle muhatap olma konumada yazma . Eğer yazdigin taktirde konuyu baltalamandan seni yönetime bildiricem. Hadi pasam isine bak. Yol al sen biran önce.
Adam olsan özelden yazar orda sorardın. Cidden yaşın bu saate kadar bilgisayar basında kalmak için ufak.
Ayriyetten açık artırmaya katıldım ama domainini almadım parasını yollamadigim için. Yanı burda konuşurken insanları karalayıcı konuşma. Ben 1 TL LIK DOMAININ PARASINI YOLLAMADIGIMDAN DOMAINIDE ALMADIM. ALGIYI BASKA YEREDEE ÇEKME .
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] arkadaş dolandırıcıymis gibi msj atıyor gerekli işlem yapılmasını istiyorum lütfen
Not: iş ahlakın olsaydı ayın 29 unda yazılmış 1 liralık açık artırmaya ayın 2 sinde benim yazmamı beklemez kendin yazar din . Ahlâkî senin gibi boş ve gereksiz insanlardan öğrenmicem. Boş adamsin ve boş muhabbet yapıp insanları tahrik etme . Konuşmada kesinlikle yazma . Varsa bi derdin özelden numaranı birak