27k Aboneli Özgün ve Güvenilir Partnere Bağlı Kanalımı Satıyorum

• Kullanıcı delete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kardeş ruh hastası yada çocuk musun sen ya . Içinde kalmış bisiler :). Beyninde cidden sorunlar var senin . Açık artırmana katıldım ama sen 48 saat geçmesine rağmen cevap yazmayınca ben senin konuna yazdim.ben yazmasam sen onuda unutturacak çakallardandın. . Kendini daha fazla guldurme ve isine bak
. Benimle muhatap olma konumada yazma . Eğer yazdigin taktirde konuyu baltalamandan seni yönetime bildiricem. Hadi pasam isine bak. Yol al sen biran önce.
Adam olsan özelden yazar orda sorardın. Cidden yaşın bu saate kadar bilgisayar basında kalmak için ufak.

Ayriyetten açık artırmaya katıldım ama domainini almadım parasını yollamadigim için. Yanı burda konuşurken insanları karalayıcı konuşma. Ben 1 TL LIK DOMAININ PARASINI YOLLAMADIGIMDAN DOMAINIDE ALMADIM. ALGIYI BASKA YEREDEE ÇEKME .
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] arkadaş dolandırıcıymis gibi msj atıyor gerekli işlem yapılmasını istiyorum lütfen

Not: iş ahlakın olsaydı ayın 29 unda yazılmış 1 liralık açık artırmaya ayın 2 sinde benim yazmamı beklemez kendin yazar din . Ahlâkî senin gibi boş ve gereksiz insanlardan öğrenmicem. Boş adamsin ve boş muhabbet yapıp insanları tahrik etme . Konuşmada kesinlikle yazma . Varsa bi derdin özelden numaranı birak
Beni tanıyan tanır bilen bilir ticaret ahlakımıda alışveriş yaptığım herkez bilir.(R10.Net sitesinden 2 yılda 500K yani 500 Bin TL işlem hacmim var ytparadanda nerden baksan yakın sürede üye olmama ragmen ortalama 40K ticaretim olmuştur.Rakamları verme sebebim azda olsa beni tanıyabilmen.Sorun 1 TL değil.Anlatabildimmi hatta param yok de para bile yollarım karşılıksız forumlarda öğrenci kardeşlerimize yardımcıda olmuşumdur.Üstüne basa basa diyorum miktarın önemi yok Ticaret ahlakın yok uslubunede dikkat et yoksa 1-2 günde kazandığım parayı avukatıma veririm sonra dava açılınca özelimden ayrılmazsın buda sana son ikazımdır.Bence beni araştır öyle adımda yorum yap.R10 multi linkten profilime ulaşabilirsin.Anlatabildim herhalde genç kardeşim derdimi sana ?

(delete nicki) Arkadaş daha önce domain açık arttırmama katılıp ödemesini yapmamıştı.Sorumsuz bir ticaret ahlakına sahiptir.Ticaret yapmanızı önermem arkadaşlar.Mağduriyet yaşayabilirsiniz benim gibi.

varsa bi sıkıntınız konu sahibi hakkında şikayet konusu açarsınız ve iki tarafta dinlenir suçlu ortaya çıkar ama bu şekilde satış konusuna yazmak çok etik olmamış, 1 hafta uzaklaştırıyorum, döndüğünüzde şikayet konusu açın iki tarafı da dinleyelim gereğini yapalım. Uzaklaştırma sebebiniz haklı veya haksız olmanız değildir, satış konusunu haklı olup olmadğınızı bilmediğimiz halde ticari konuyu baltalamınızdır.

Beni tanıyan tanır bilen bilir ticaret ahlakımıda alışveriş yaptığım herkez bilir.(R10.Net sitesinden 2 yılda 500K yani 500 Bin TL işlem hacmim var ytparadanda nerden baksan yakın sürede üye olmama ragmen ortalama 40K ticaretim olmuştur.Rakamları verme sebebim azda olsa beni tanıyabilmen.Sorun 1 TL değil.Anlatabildimmi hatta param yok de para bile yollarım karşılıksız forumlarda öğrenci kardeşlerimize yardımcıda olmuşumdur.Üstüne basa basa diyorum miktarın önemi yok Ticaret ahlakın yok uslubunede dikkat et yoksa 1-2 günde kazandığım parayı avukatıma veririm sonra dava açılınca özelimden ayrılmazsın buda sana son ikazımdır.Bence beni araştır öyle adımda yorum yap.R10 multi linkten profilime ulaşabilirsin.Anlatabildim herhalde genç kardeşim derdimi sana ?

Lan kime veriosan ver bekliom bende hadi . :))))) hadi avukatın gelsin konuşuruz oldu . Bye bye paşa. Konuma ve bana yazma varsa derdin özelden yazarsin. Sen kimsin de senden para isticem ahlaksız. Çok paran varsa kendine git avukat tut gel ben bekliom. Yaşlı delikanlı kardeşim okkk

Son düzenleme:

nasıl bir dünya bakışın var ben olsam 1 yıl uzaklaştırma verirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri