29 Bin Aboneli Kanal Satılıktır.

• Kullanıcı VolkanY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

VolkanY

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.volkanyıldız.net
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : Yok
Kanal Dili : Yok
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Yok
Abone Sayisi : 29.607
izlenim Sayisi : 0
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Yok
Kanal Satis Fiyatiniz : 1.500 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal Türk abonelerden oluşmaktadır, zamanında panel ile gönderilmiştir düşme olmadı. Para kazanma kapalı.

Projelik kanal.

Referanslarımın arasında admin de var. https://www.ytpara.com/youtube-abon...n-100-000-abone-kisa-sureligine-2-000-tl.html

r0mVGz.jpg

İletişim:

WhatsApp: 0535 831 0159

WhatsApp haricinde yazılanlara cevap vermiyorum.

Son düzenleme:
Pk kapalı ve izleyiciler panelden diyorsunuz? Kanalın ederi bence maks. 300

para kazanması kapalı.

panelden toplasan 200 lirayı geçmeyecek masraf yapılıp bot abone yollanmış. fiyatı tam olarak neden 1500 lira açıklar mısınız? özgün değil, organiklik yok, nedir bu fiyatı 1500 yapan?

Hocam napıyonuz ya boş kazanmasıx kanala 1.500 mi olur?
Bu nasıl iş arkdşım? Biz kazanması açık kanalı 1.800 e veriyoz daha bugün sattım. Herkes kendi kafasına göre fiyat biçiyor. Bu iş böyle gitmez bir yerlerde yanlışlık var

Konu template'ini başka bir konumdan aldım. Fiyatı hatalı yazmışım. Piyasayı bu konuya yorum yazanlardan daha fazla biliyorum. Profilime bakın isterseniz. Almak isteyen olursa forumda 1K aboneyi 100 TL'den satanlar var, hem de yabancı. Oraya da bi' yorum sallayın.

İyi akşamlar.

Ya birader dalgamı geciyorsunuz 1.000 TL etmezmiş mis kanal hocam sakin kanalı 500e falan satma çok biliyorsunuz madem yapın panel paso abone gönderin. Aktif olsun olmasın 29 k kanal bot abone 100 TL en az çektirmeye kalksan 2900 TL tutar düşmeme oranıni ayarlayip 29kda sabitleyemezsinde bir sizmi kendinizi zeki sanıyorsunuz? Bot mot 200 tlye cektirebiliyosaniz cektirin bakiyim. Ayrıca şuan dünyada 29 k abone atan panelde yok.

Ya birader dalgamı geciyorsunuz 1.000 TL etmezmiş mis kanal hocam sakin kanalı 500e falan satma çok biliyorsunuz madem yapın panel paso abone gönderin. Aktif olsun olmasın 29 k kanal bot abone 100 TL en az çektirmeye kalksan 2900 TL tutar düşmeme oranıni ayarlayip 29kda sabitleyemezsinde bir sizmi kendinizi zeki sanıyorsunuz? Bot mot 200 tlye cektirebiliyosaniz cektirin bakiyim. Ayrıca şuan dünyada 29 k abone atan panelde yok.

Hocam abone artık çok önmli değil geçti o devir. Milyon abone yalan oluyo şu zamnda sen 29 bin aboneyle şekil yapıyon 😂

Ciddi ciddi bu forumdan destek alacağımı düşünmezdim, malum donanım haber ölücülerinden beter ölücüler var bu forumda. Almayacak kişiler sırf kendileri başka bir zaman başka bir kanal alacağını düşündüğü için tüm piyasanın fiyatını düşürmeye çalışıyor.

Hocam abone artık çok önmli değil geçti o devir. Milyon abone yalan oluyo şu zamnda sen 29 bin aboneyle şekil yapıyon 😂

Gidip milyon aboneli kanal alsana o zaman? :D O zaman şu anki bot* abone satanlar da kapatsın gitsin nasıl olsa milyon abone atamıyorlar? Şaka gibi ya. :D

29 bin abone hiçbir şeye yaramaz.

Alacaksan 70 bin - 100 bin aboneli kanalım da var. :))

Lütfen bana 29.000 abonenin ne işe yaradığını söyler misin? Sayıdan başka nedir abone? Kişi benim videomu açıp izlemedikten sonra, yorum atmadıktan sonra 1000 abone ile 29000 abonenin hiçbir farkı yoktur.

Lütfen bana 29.000 abonenin ne işe yaradığını söyler misin? Sayıdan başka nedir abone? Kişi benim videomu açıp izlemedikten sonra, yorum atmadıktan sonra 1000 abone ile 29000 abonenin hiçbir farkı yoktur.

Senin için önemi olmasa da markalar hala izlenimden çok aboneye önem veriyor Enes baturunda 10 milyon kusur abonesi var ama 2 milyon abonesi varkende aynı izlenimi alıyordu 10 milyonkende aynı izlenimi alıyor ama abone sayısından dolayı daha fazla para kazanıyor şuan çünkü en büyük bireysel kanal izlenme falan önemli değil.

Senin için önemi olmasa da markalar hala izlenimden çok aboneye önem veriyor Enes baturunda 10 milyon kusur abonesi var ama 2 milyon abonesi varkende aynı izlenimi alıyordu 10 milyonkende aynı izlenimi alıyor ama abone sayısından dolayı daha fazla para kazanıyor şuan çünkü en büyük bireysel kanal izlenme falan önemli değil.

Ciddi ciddi abone ile paranın alakalı olduğunu mu düşünüyorsun?? Şuan 2k abonesi olan bir kanalım var emin ol 200k aboneli kanaldan daha fazla kazandırıyor. Başka bir şey demiyorum :)

adam 1500 demiş kanalına alacak olan konuşsun vır vır boş çene yapmayın

Ederi 300 TL diyenler, gelin yemin ederim 300 TL'ye satacağım size. Konuya şu ana kadar yorum atmış* olanlara söylüyorum, sonrakiler değil. :) 3K alırsınız anca 300 TL'ye, düşme riski de var o aldıklarınızın. Bu kanalın socialblade profilini de atarım isteyene.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri